barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lens gözümde kaldı ya. bugun ilk defa taktim lens. şimdi çıkartamıyorum. tek gözümdeki çıkmıyor. kıpkırmızı oldu gözüm. kökten alcam artık. teknik filan var mı çıkartmak için? acı çekiyorum. help
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu nasıl takılacağı, çıkartması problem. tutup çıkartıyo insanlar da çıkmadı benimki bi türlü. daha kolay yolu filan var mı? solusyondan gozume sıksam azcık bişi olur mu?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 barbu said: bu nasıl takılacağı, çıkartması problem. tutup çıkartıyo insanlar da çıkmadı benimki bi türlü. daha kolay yolu filan var mı? solusyondan gozume sıksam azcık bişi olur mu? pardon adamın başka videoları da var nasıl çıkarılacagını gösteriyo sdfds solüsyon dök bişey olmaz en azından kör olmazsın su da dökebilirsin gözüne
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 baş işaret parmaklarınla üstüne dokunup bastırmadan, birazcık sıkıştırıp parmakları, alıyorsun. pıt diye geliyor. ellediğin gözün değil, hissetmiyeceksin bile parmaklarını. sakin olup yap işte. bir iki seferden sonra alışırsın zaten.
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben beyaza tutup oradan doğru almaya çalışıyorum. hani kenarını kaldırıp almak gibi. direk lensten mi girişeyim?
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ehe ilk denediğimde ben de çıkaramamıştım birini. sonra alıştım. ben orta ve baş parmaklarımı kullanıyorum bu sırada yüzüm parmaımla gözümün altını aşağı çekiştiriyorum. tek elle de takıp çıkarırsın yakında. önemli olan sakin olmak. su damlatma, solüsyon damlatabilirsin biraz rahatlatmak için. bence kenara çekmene gerek yok lensi direk gözünün ortasından daha rahat.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çok hassas isen, onu da yapabilirsin. öyle tavsiye ediyorlar ilk zamanlar bastırıp gözbebeğine gereksiz zarar verme diye. işaret parmağınla hfifçe beyaza kaydırıp oradan da kaldırabilirsin. dediğim yöntem daha kolay ama nazik olmak gerekiyor biraz ölçüyü alana kadar. uzun zamandır gözündeyse ve yapışmış ise o solüsyondan gözüne damlatıp yumuşatabilirsin lensi.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 cımbızla falan olmazmı ki? hafifçe yapınca oluyomuş bak dene bi yaparsın kesin.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Gözünün beyazından da alırsın rahat 2 kenarından ya. Panikleme çıkart pıt diye.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Zaybird said: cımbızla falan olmazmı ki? hafifçe yapınca oluyomuş bak dene bi yaparsın kesin. Çüş.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bilmem abi hiç kullanmadım ama kullansam cımbızla çıkarırdım heralde.o arada da gözüm de çıkardı heralde :P
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://images.veer.com/IMG/PIMG/MPP/1154904_P.JPG yapışmış o, başka çare yok
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 barnah ile tam öne doğru bakarkene iris üstündeki lense dokanıyoruz. sertçe değil ama ayı! nazikçe... oyma gözünü haaa! sonra gözün beyazına doğru barnahımızı kaydırıyoruz hafifçene.. lens de geleyor dabü. oradan iki barnah ile tutup pıt diye alıyoruz. hepsi hafifçene yapılayor.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Tut çek abi sen masanın üstünden jelatin alır gibi.
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ya sanırım çıkartmışım ben lensi zaten. Ondan çıkmıyor olabilir. Yerde kenarları mavimsi büzüşmüş ufak bisi buldum. Ama emin olamıyorum şimdi de lens var mi yok mü diye. Of ulan ne dertmis ya
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: barnah ile tam öne doğru bakarkene iris üstündeki lense dokanıyoruz. sertçe değil ama ayı! nazikçe... oyma gözünü haaa! sonra gözün beyazına doğru barnahımızı kaydırıyoruz hafifçene.. lens de geleyor dabü. oradan iki barnah ile tutup pıt diye alıyoruz. hepsi hafifçene yapılayor. evet ben de böyle çıkartıyom ayrıca görürsün yahu hala gözündeyse, bekle biraz otur sakinleş gözün dinlensin, şimdi parmak parmak oymuşsundur gözünü sen biraz ara ver
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 öyle yapcam. artık gözümdeyse ve farketmiyorsam da kalsın. batma olmuyor. beleşe göz ameliyatı gibi olur :P
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi ben sanırım çıkartmışım lensi. emin gibiyim artık. boşa delmeye çalışmışım gözümü.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Lensi çıkarıp çıkarmadığını görüş netliğinden anlayamıyor musun?
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayır. 0.75 max. tahtada deneme yapmam lazım anca öyle anlayabilirm. yakını filan rahat goruyorum. dasaaa said: o_O çıkarttıysan lens nerede? buldum lens gibi bişi, ama işte kafamı karıştıran o kadar kısa sürede o kadar fazla büzülemez. yada büzülebilir mi? 5dk da mesela yada 10
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 0,75!!!! LENS!!! lan benim gözüm 0,75 artsa farketmem büyük ihtimalle.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Abi aradaki farkı anlayamıyorsan neden lens takıyorsun ki? Lens kötü bişey.
Öne çıkan mesajlar