Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 başlık açıklayıcı oldu:P şimdi biz kısa film çektik, yöneten yazan arkadaşın kafada güzel sahneler falan vardı hepsini yapınca bayağı uzun oldu gibi film. yani şöyle bir 30-35 dakika sürüyor. biz yarışmalara yollayalım diyorduk ama yalan olucak gibi. 15 dakika sınırı var genelde. acaba bu tarz uzun filmlerin de katılabildiği yarışmalar falan var mıdır acaba? araştırıyorum da buraya da bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 baya inandığınız bi projeyse biraz zip'leseniz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 filmi görmeden bişey diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pazar günü gösterim yapan siz miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 az bi fastforward ile halledilebilir bence. abi tabi vardır bu uzunlukta filmlerin katılacağı yarışma ama en makulu bunu kısaltıp 1 15dk'lık versiyonu ile bol sayıda yarışmaya damlamak bir de bu hali ile daha uzun yarışmalara damlamak olucakmış gibi geliyor bana. bi legal sorunu olmuyorsa ben öyle yapar, çok yere girip şansımı arttırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok hyr. nerde senin dediğin? yaşar'da yapıcaz gösterimi haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 k. parkta yapmışlar ya. benim bi arkadaş oynamışta. bi kız sevgilisiyle barışmak için mi ne çektirmiş dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 20 dkya indirin mutlaka. emin olun kesilebilecek birçok şey vardır. sınır 20 dakika olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kesip biçmeye özünü çıkartmaya çalışın abi yoksa inan bana her kısa film çekeyim diyen bir 30-60 dakka kaydediyodur bişeyler yani ama birilerinin yaptığı amatör olan bir ilk filme 30 dakikamı ayırmak istemezdim ben bir de işin o kısmı var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lathspell'e söyleyin sizin için kessin. adam kısa filmci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bana gönderin ben kısaltırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ekip dışından birine önce senaryoyu verin, iyice okusun Ardından ham görüntüleri verin, 15 dakika olacak bu diyin siz görüntüleri kendiniz çektiğiniz için duygusal olacaksınız çünkü," lan bu çok iyi kare, lan bunu atmayalım bunu atarsak şuna şu kadar emek verip çektik, onun değeri olmaz" tarzı olaylara girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 30 dakkaysa aslında hızı 2 katına çıkarın 15 dakka olur. deneysel takıldık dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aynen darkriderın dediğini yapsanız daha iyi olabilir final kurgusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 her kareden 0.1sn kesin yarıya iner film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 2'ye böl videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sağolun. yapıcaz öyle bişeyler artık:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yerli film yersiz uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hakkaten buraya koysam fln izlemez kimse lan 30 dakka dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kız varsa izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 koy abi youtube'a falan.. izlenir illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 smarthan said: kız varsa izleriz yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Black-ice said: hakkaten buraya koysam fln izlemez kimse lan 30 dakka dimi konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 okul basan gençler ellerinde crossbowlar ile ölüm saçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 izlenir tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar