yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 özlem kim la? :D http://twitter.com/#!/kaansezyum/status/68062715280769024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hasktr mainstream olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aratıca 3. sırada biz çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aquila said: hasktr mainstream olucaz. eahahah ciddi güldüm lan şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sırf özlem kim diye paticiğe girdim yıllar sonra vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gg olmuşuz heralde? finale bile çıkamadık gibi iletiler görüyorum edit: fail oldum, diğer konuda zaten dalga geçiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Özlem selam tanışalımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 özlem kim şimdi çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beyler üzgünüm ama kız google'dan aratıp linki kopyalamış sanırım sadece yani üye değil dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kız çirkin, boş yere gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bone said: niye böyle sıkıcı şarkılar yapıyoruz abi onu anlamıyorum. "eurovision'a katılmak zorundasın, al sana para veriyorum, gogogo" mu diyorlar adama nedir. solistin de pek isteği yok sanki şarkıyı söylerken. şöyle istekli bir kişiyi göndersinler, severek yapsın. hareketli müzikli bir şarkı niye yapılmıyor? hani maksat kazanmak değil de trt'den para almaksa bilemiycem... http://www.youtube.com/watch?v=UmOeISUYXuI mesela lena şu şarkıyla neden kazandı, hiç olmazsa onun analizini yapsalardı. oha kız sex drive'daki hatuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi ben sarkiyi dinlememisim hic sanirim (veya ilk ciktiginda dinlemistim de aklimda kalmamis) abi sex pistols - submission'in baya kotusu olmus lan direk ahah. en icim yanan olan athena'nin performansi su ana kadarki en iyi turkiye performansiydi bence, 4. oldular anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ihtiyar heyetiyle katilmisiz direk yarismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kFciOb0diQE bunla katiliyo lena bu sene yine. yine ilk 5 e girer, birinci olsa ne komik olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hatun süt gibi, aryan ırk maaşallah, über über bakıyor. bunun yanı sıra lena bence çok güzel chillout vokali olur. böyle sakin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 evet tam bi Smoke City vokali gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 SoulCube said: ben dinlemedimDinlemene gerek yok zati. Şunun azcık değişiğini hayal et http://www.youtube.com/watch?v=F4DV-5d6a5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 BabacumMostors said: örovizyonda birinci olduğumuz yıl ABD askerlerinin Türkiye üzerinden Irak'a giriş yapmasına izin verilmediği için siyasal puan da kaznadık ki aynı sene şarkısı o kadar da kötü olmamasına rağmen ingiltere tony blairin bush sevici politikalrı yüzünden siyasal olarak darbe aldı ve bu da yarışmada sonuncu olmalarına yansıdı.. o sene ingiltere sıfır puan mı çekmişti ne? evet sıfır çekmişler hatta ahahah http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=217 o yüzden hani osuruktan şarkıyla gitsek bile böyle dünya siyasetinde "afferin" denilecek bir şey yaprsak ilk 5 garanti olm ingiltere direk olayi yanlis anlamis, herkes birinci olmaya kasarken adamlar her sene sonunculuga kasiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 lenanin olayi larvv uuu arvvv demesi 3 kelimeden 2 si anlasilmaz kizda sirin felan diye aldi iste inatla balta balta adamlar yolluyoruz yollayin abi turk kiz grubu yok mu rock da olmasin pop muzik kiz grubu aliriz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Lena bacakla aldı bence geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İngilterenin muhabbeti her yıl öss'ye girip full yanlış yapmaya çalışan tiplere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yalnız bu kız estetik vs bişey yaptırmış kesinlikle, ilk bakışta aklımda kalan yüze benzetemedim bir şeyler değişik geldi :) parayı bulunca götü mü kalktı acaba kaba tabirle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,5486026,5486037#msg-5486037 üst üste 2 sene aynı şarkıcıyı yollamak nası bir almanlıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yapan almanyaysa cok dogru yapmislar adamlar son 30 senedir ilk defa bi derece aldilar hatta ilk defa sonuncu olmadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 asıl kız gene alırsa bu sene tum avrupaya " zaaaaa " cekebilir almanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar