karasimsek Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 burda küfür edemeyeneler de blogda boy göstermişler
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bloga girince DNS'lerimdeki bi sorun yüzünden yukarda "[font size=51021419784124][b][b][b]Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir.[/b][/b][/b][/font]" yazısını görmem...
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bir insan nota bilmediği içinde banlanmazki canım.
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: lan sonra neden o yasak, bu yasak.. buna müsamaha gösterilmiyor da bilmem ne. olm anonim olup yaptırım görmediğiniz anda küfür/hakaret manyaklarına dönüyorsunuz be. banlanmışsa banlanmış. adamı orada dürtüklemenin ne manası var ki?katılıyorum yine seviyenin diplerindeyiz sayın seyirciler
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 3-5 yıldır buralardayım ben bile tanımıyorum fizban'ı adam 1,5 ayda tanımış helal olsun valla
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fizban cok kil lan. Telefon numarasini satabilirim isteyene. Ucuza gitmez ama.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi adresini takıldığı yerleri de verebilirim ben; ancak dövemezsiniz zaten sakjfhasfasd.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 adamın 15 takipçisi var wot'e gel.nota öğrenmeye yeni başlamış,tek tutkum müzik diye gitar dövmesi yaptırıcam diyor.banlamayın lan çok zevkli
Rokade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 neden banlanmış tam olarak anlayamadım f.g dedigi için mi ?
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 forgiver said: adam 1k post kasmıştı evlat acısı 1,5 ayda iyi kasmis. eleman gonul vermis resmen.
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kişiye yönelik küfür ve hakaret içeren bir mesaj var ortada, sonra "boşuna ban'lanmış" diyorsunuz. ha şu var tabii, bazıları argo söz içermeden küfür ediyor, bunların banlanmadığını görünce siz de "kısaltma kullanayım ben de banlanmam" diyor olabilirsiniz. ama küfür edecekseniz de anneye babaya etmeyin bari. ne suçu var.
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ha bu arada ordaki kunter kimse rahatsızmış. forumda küfür edemiyorum blogda küfür edeyim misali.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha ikinci siminya vakaası olmuş of müthişsiniz.
cambazct Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 peki kes lan, konusma lan, bas git lan ve turevleri serbest mi ?
Pipet Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olitere said: taşşak daha yakışıklıydı şunu demek serbest mesela. id
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yahu onu dmekde serbest değil,daha doğrusu hoş karşılanan bişi değil. serbestmi değilmisini sölemek bana kalmaz. moderatorler heleki garbage gibi cok mesaj alan yerlerin moderatorleri her konuyu okuyup her mesaja bakamaz, veriverin ünlemi poposuna popusuna mesajın sizde
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Cuce said: yahu onu dmekde serbest değil,daha doğrusu hoş karşılanan bişi değil. serbestmi değilmisini sölemek bana kalmaz. moderatorler heleki garbage gibi cok mesaj alan yerlerin moderatorleri her konuyu okuyup her mesaja bakamaz, veriverin ünlemi poposuna popusuna mesajın sizde Ünlem çalışmıyor. Üstteki mesajı da gördüm ben, gizlemeyi unutmuşum. Artık uyarıları teker teker vermeye uğraşmıyorum, ilk seferinde kafamda çizik atıyorum, 2. ya da duruma göre 3. seferinde ban raporu veriyorum. O mesajı atan arkadaş mesela kredisini doldurdu sayılır, dikkat etsin buradan sesleniyorum.
Öne çıkan mesajlar