Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bölümümüz hayırlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açıkçası dünyanın gelmiş geçmiş en iyi iki oyunundan biri benim için StarCraft. Belki de 1. de olmuştur. Sadece oyun olarak değil, konu ve konsept olarak da çok güzeldir. Çok sevindim açıkçası gecikmeli de olsa bu bölüm açılınca. Hepimize hayırlı olsun.

Eh, konu sadece tebrik olmasın, yoksa zaten tam yakışmazdı buraya, ilk ve en kolay soruyla başlayıp hayrımızı görelim StarCraft konumuzun... Hanigisi favori ırkınız? Terran mı, Zerg mi Protoss mu?[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Cooook sevindim gorunce ohh miss ghibi bolum ne gözel.

Favori ikrim nemi hepisicigi benim favori ırkım.

Ne ole kardesı kardesden ayırmak olurmu Irkcılıga hayır butun sc ırkların sevelim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Terran daki tankçı :lol: ve ghost yüzünden terrrraaaaaannnnnn![signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 04 Eylül 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
way be...

neden gelmi$ gecmi$ en iyi rts oldugunu $imdi anliyorum =)

10 yillik oyuna bolum acilmasi gurur verici bir $ey olsa gerek.
o zaman yanlış anlamışsın..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Mesaj tarihi:
En taro Tassadar my brothers and sisters(:))[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ama nedense bu bölümün sonunun cs, ns, bf1942 bla bla bölümlerinin fps bölümüne dönüştüğü gibi strateji bölümüne dönüştürülmekle sonlanacağı yönünde bir his var bende.. bakalım haksız çıkacak mıyım, çıkarsam da üzülmem yani.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
yeni bölüm hyrlı olsun ama gerekli deildi bence
scuniverse.comda zaten esas ortam. ha tabi web.paticik.com bölümü olarak sc websitesi açılcaksa gzl olabilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
ne zaman acildi burasi daha simdi gordum valla . alla alla eheh bence cok gec bile kalmis bir karar olmus .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Sam said:
hayırlı olsun ama nedense bu bölümün sonunun cs, ns, bf1942 bla bla bölümlerinin fps bölümüne dönüştüğü gibi strateji bölümüne dönüştürülmekle sonlanacağı yönünde bir his var bende.. bakalım haksız çıkacak mıyım, çıkarsam da üzülmem yani.. :)

pardon sam, 200!!!
  • Yeni Oluştur...