TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ro16 Strelok vs Thorzain MC vs White ra Adel vs qxc Nada vs Kas Sen vs imparator morrow vs hasuobs goody vs nani crucher vs mondragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 white ra mc ye caksa da rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nada vs imparator finali yıllardır özlenen maç olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mc vs İmparator finali istiyorum. Başka da bişi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 of ya nasıl kaçırdım idra'nın rezil olmasını :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi yanlışlık var, tyler strelok'u eledi. sen vs boxer mc vs white ra tyler vs thorzain nada vs kas çok iyi maçlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 TSL'i yine Tyler kazanabilir. Son zamanlarda çok pratik yapıyor ve çok iyi mekanikleri var. Stratejisini de geliştirmiş son zamanlarda game sense felan. Bunun yanında Tyler benim Grubby ile birlikte hayatımda gördüğüm en zeki rts oyuncusu. sc1'de de decision making konusunda harikalar yaratıyordu white-ra bile takdir ediyordu msnde konuşmuştuk. Yani kazanırsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Aelfric said: TSL'i yine Tyler kazanabilir. Son zamanlarda çok pratik yapıyor ve çok iyi mekanikleri var. Stratejisini de geliştirmiş son zamanlarda game sense felan. Bunun yanında Tyler benim Grubby ile birlikte hayatımda gördüğüm en zeki rts oyuncusu. sc1'de de decision making konusunda harikalar yaratıyordu white-ra bile takdir ediyordu msnde konuşmuştuk. Yani kazanırsa hiç şaşırmam. OOOO PENTAGRAMDAN SONRA ÜNLÜLERLE KONUŞAN Bİ SCCİ DAHA :o ( direk sececi diye okudum. evet :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 datte beni trolleme fena trollerim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ay gerçekten cok merak ettim, msn i açıp whitera ile tyler hakkında dedikodumu yaptınız? ne konuştunuz anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UMiggrEMuX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Şu yazdığımdan sırf artistlik yapmak için yazmışım gibi bir anlam çıkartanların trollüğü bile doğru dürüst beceremediğini belirtmek gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Datte çok çaresiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocky Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=UMiggrEMuX0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 TSL Round 32 (720p) - 16 maçın tamamının torrent dosyası , kaynak sayısı az ama zaten yeni yayınlandı. Torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 çok ciddisiniz :) "ÇARESİZSİN. " "BU ANLAMI ÇIKARTANLAR TROLLÜ BİLE DOĞRU DÜZGÜN YAPAMIYOR!!1!11!" gül'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 4 saat 35 dk sora başlıyor (21:00). biraları kapın hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Desu said: 4 saat 35 dk sora başlıyor (21:00). biraları kapın hazırlanın. yeni reflü ilaçlarını aldım *k.çay bile içemiyorum nerdeyse artık go thorzain ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kaldı 15 dk, 5-6 saatlik kesintisiz heyecan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 iyi bari fener maçı bitecek bu başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abii silver gibi thor basıyor.çok da güzel basiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ALLAHALLAH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nony resmen komik oynadı lan. neyse alır herhalde bu seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 silver maçı oldu harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar