Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aslında çizgi romanını okuyan birisi değilim, ama filmi ilgimi çekti. world of darkness meets constantine gibi olmuş. trailer: http://trailers.apple.com/trailers/independent/dylandogdeadofthenight/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gideri var gibi. brandon routh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iyi gibi el atmışlarkene bi de Martin Mystère çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zombi support group :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o eleman being humanda da kurtadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 önce martin myster diye algıladım sonra dylan dog olduğunu farkettim martin lsa daha fazla heyecanlanırdım da.. yani dylan da iyidir de martin kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tabi abi bi martin mystere çekmeleri gerekir bunu çektikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bunu ilk gördüğümde gerçek değil sandım, hatta sevgilim dylan dog manyağıdır çok ciddiye aldı üzüldü, ben de "ehehe trailerın sonunda now in post production yazıyo böyle film mi olur şakadır" ve "ninca törtılz yönetmeninden diyo zaaa" gibi söylemlerle moralini düzeltmeye çalıştım. sonra araştırınca gerçek çıktı. hatta italyanlar bu filmden umutluymuş onu da öğrendik. rezalet ötesi olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BabacumMostors said: önce martin myster diye algıladım sonra dylan dog olduğunu farkettim martin lsa daha fazla heyecanlanırdım da.. yani dylan da iyidir de martin kadar değil Dylan Dog'u görünce benim de aklıma hemen Martin Mystere de çekilecek mi umudu geldi :D Uğur Dündar oynasın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ilgincmiş emek verirler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ÇR dan baya baya farklı olmuş. olsun, hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-6p6HCd9kug Dylan Dog'da bu kadar komedi var mıydı? Öyle çok okuduğum söylenemez ama hatırladığım bildiğin korku olduğuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pek alakası kalmamış dylan dogla. hatta hiç alakası kalmamış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 groucho muydu neydi bi yardımcısı vardı bunun o nerde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu kuşaktan kimse onun göndermesini anlamaz deyip çıkarmışlardır. ya aslında ÇR la kıyaslayınca baya komik "bigger guns", kaslı dylan filan :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 arcane said: Dylan Dog'da bu kadar komedi var mıydı? Öyle çok okuduğum söylenemez ama hatırladığım bildiğin korku olduğuydu. Evet, Dylan Dog'da mizah cok fazladir. Ozellikle yardimcisi Groucho uzerinden hikayeler bir hayli sulandirilir. Film ile cizgi roman arasinda hosuma gitmeyen temel fark, karakteri Ingiltere'den Amerika'ya tasimalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ve 6 patlar dısında silah kullanması, kaslı olması, miazhın avrupa kara mizahı yerine amerikan cıvık mizahı olması falan diye uzar gider bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dylan dog sıkıcı zaten boşver. böylesi daha güzel olmuş, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fragmanı izlemedim daha ama önce yorum yapayım dedim ben okurdum dylan dogu severek, bu adam kaslı maslı çok iri bi adam lan (superman) dylan dog olur mu ki bundan? edit: fragmanı izledim hayalkırıklığı:( çizgi romanla bu kadar mı alakasız olur yahu bu ne böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 valla asıl dylon dog eğlenceli heycanlı şaşırtıcı, kafa calıştırıcaı, bulmacalı, oyuncaklı. bu bayık dıkşın dıkşın catch phrase dıkşın dıkşın cıvık on liner dıkşın dıkşın romance dıkşın dıkşın komik romance dıkşın dıkşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dylan dog'un çıplak haliyle bu adamın çıplak hali var mı? kas kıyaslaması bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dylan dog birraz daha yaşlı değil mi? italyan yakışıklısı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beyler takmayın kafanıza, Dellamorte Dellamore izleyin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: dylan dog'un çıplak haliyle bu adamın çıplak hali var mı? kas kıyaslaması bakımından. /wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar