Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dylan Dog: Dead Of Night

Bone

Öne çıkan mesajlar

bunu ilk gördüğümde gerçek değil sandım, hatta sevgilim dylan dog manyağıdır çok ciddiye aldı üzüldü, ben de "ehehe trailerın sonunda now in post production yazıyo böyle film mi olur şakadır" ve "ninca törtılz yönetmeninden diyo zaaa" gibi söylemlerle moralini düzeltmeye çalıştım. sonra araştırınca gerçek çıktı. hatta italyanlar bu filmden umutluymuş onu da öğrendik. rezalet ötesi olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

önce martin myster diye algıladım sonra dylan dog olduğunu farkettim

martin lsa daha fazla heyecanlanırdım da.. yani dylan da iyidir de martin kadar değil

Dylan Dog'u görünce benim de aklıma hemen Martin Mystere de çekilecek mi umudu geldi :D

Uğur Dündar oynasın hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Dylan Dog'da bu kadar komedi var mıydı? Öyle çok okuduğum söylenemez ama hatırladığım bildiğin korku olduğuydu.

Evet, Dylan Dog'da mizah cok fazladir. Ozellikle yardimcisi Groucho uzerinden hikayeler bir hayli sulandirilir.

Film ile cizgi roman arasinda hosuma gitmeyen temel fark, karakteri Ingiltere'den Amerika'ya tasimalari.
Sosyal ağlarda paylaş

valla asıl dylon dog eğlenceli heycanlı şaşırtıcı, kafa calıştırıcaı, bulmacalı, oyuncaklı.

bu bayık dıkşın dıkşın catch phrase dıkşın dıkşın cıvık on liner dıkşın dıkşın romance dıkşın dıkşın komik romance dıkşın dıkşın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...