Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 El-Barto said: Khelben said: Khelben said: Hakem Beşiktaş'ın hakkını yedi beyler. Galatasaray beşiktaşa puanda da yetişemiyiceeni anlayınca yeni moda bu oldu heralde gsliler arasında. "Sizle oyno puandoyoz"ın yerine bu başladı. Tutuncak dal arıyosunuz resmen ligde :D Bu moda son 10-15 yildir var yalniz...Sampiyon oldugunuz sezonda bile:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 trabzon önceki besiktas gibi anca top ceviriyor kırmızı karttan sonra onu da yapamazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Almeida girecekse oyuna çıkcak birisi varsa o da hilberttir.Adam 2.lig topcusundan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: hakem beşiktaş forması giymiş altına maç ligtv'de izlemek istersen webtv var kullanmıyorum veriyim şifresini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: Bobo bas bas bağırıyor beni çıkart diye. Almeida girse de bir patlasa artık ya. adam iyi oynuyor naaptın cok rahat pozisyona giriyor almeida girsinde bobo cıkmasın derim en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beyler beşiktaşlılar komik oluyor diye dalga geçiyoruz ama sakın galatasarayın beşiktaşla aynı kefede tutulduğunu sanmayın yani, literal olarak rakibimiz değilsiniz gidin bursayla falan compete edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Abi akıl yok resmen şu serkan'da.Aklım almıyor sarı kartı olan adam nasıl şu hareketi yapar.İlk sarı kartı da malcaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 90. dakikada Giray'ın bacağını kırıp eline versinler, adam Ersan'ı halletti sıra ismail'e gelmiş herhalde, uçan tekmelere sarı kart bile çıkmayan tek takım trabzon. 1. maç egemen uçan tekme ile gutiye guti 1ay sakat, 2. maç giray ersan'ın bacağı eline verdi bir halt yok yine, bu maç uçan tekme yine, daha sakatlamayı beceremedi ama uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Khelben said: Yooo alakası yok, her maç sonrası gözünüzü geçtim artık vücudunuzun başka bölgeleri ile ağladığınız için, maçın başından ben maç yorumunu yapayım dedim sizin yerinize. Valla dikkat ediyorum, her hafta gs kaybettikçe bjk topicine cevabı değişime uğruyo. Kaldı ki maçı izleseydin ismail'e yapılan hareketin nasıl hayvani bişey olduğunu görürdün. Zaten doruk'ta geçen haftanın rageini üstünden atamamış. Buraya dadanmış o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dusuncelihayvan said: DoruK said: hakem beşiktaş forması giymiş altına maç ligtv'de izlemek istersen webtv var kullanmıyorum veriyim şifresini? crit. olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dusuncelihayvan said: DoruK said: hakem beşiktaş forması giymiş altına maç ligtv'de izlemek istersen webtv var kullanmıyorum veriyim şifresini?yurt dışında olduğum için izleyemiyorum şu an. gs fb maçı oldu mu rahat bulunuyor izlenecek yer ama diğer takımların maçı için pek olanak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şifreyi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 giray kasap ama beyler asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 10 kişi kalmış trabzonu yenemiyolar mı yoksa yenmiyolarmı .. biri sölesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hakem besiktaslı besiktaslılar fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yurtdisi icin WebTV zaten...Bir ara kampanyasi vardi iyiydi, Gs dandik olunca almadim bende artik...FB macina izlerim heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Pryda said: 10 kişi kalmış trabzonu yenemiyolar mı yoksa yenmiyolarmı .. biri sölesin lütfen.Herif atılalı 4 dakika falan oldu birader, sakin ol daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya belli mi olur bunlara."Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun" cu oldukları için. Hiç şaşırmam yani 10 kişi kalmış trabzona yenilseler kendi evlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nobre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bastır kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 'Hepimiz baykusuz' diye pankart acmışlar ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Reis topu beğenmedi safsaf. Adam kral ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Fernanes'i çıkartmış herif ya. Olacak iş değil. Nobre girmiş bir de, Almeida girse neyse de... Nobre ne arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Nesi faul bunun hakemin önünde oluyor bir de, ayıp ya. Ah Hilbert ah. Antremanda iki misli şut orta çalışman lazım birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hilbert lütfen sie ol git şu takımdan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar