Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Trabzonspor 06.03.2011 @19:00

imouthis

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

Khelben said:

Khelben said:

Hakem Beşiktaş'ın hakkını yedi beyler.

Galatasaray beşiktaşa puanda da yetişemiyiceeni anlayınca yeni moda bu oldu heralde gsliler arasında. "Sizle oyno puandoyoz"ın yerine bu başladı. Tutuncak dal arıyosunuz resmen ligde :D

Bu moda son 10-15 yildir var yalniz...Sampiyon oldugunuz sezonda bile:)...
Sosyal ağlarda paylaş

90. dakikada Giray'ın bacağını kırıp eline versinler, adam Ersan'ı halletti sıra ismail'e gelmiş herhalde, uçan tekmelere sarı kart bile çıkmayan tek takım trabzon. 1. maç egemen uçan tekme ile gutiye guti 1ay sakat, 2. maç giray ersan'ın bacağı eline verdi bir halt yok yine, bu maç uçan tekme yine, daha sakatlamayı beceremedi ama uğraşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Yooo alakası yok, her maç sonrası gözünüzü geçtim artık vücudunuzun başka bölgeleri ile ağladığınız için, maçın başından ben maç yorumunu yapayım dedim sizin yerinize.

Valla dikkat ediyorum, her hafta gs kaybettikçe bjk topicine cevabı değişime uğruyo. Kaldı ki maçı izleseydin ismail'e yapılan hareketin nasıl hayvani bişey olduğunu görürdün.

Zaten doruk'ta geçen haftanın rageini üstünden atamamış. Buraya dadanmış o da :)
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

DoruK said:

hakem beşiktaş forması giymiş altına

maç ligtv'de

izlemek istersen webtv var kullanmıyorum veriyim şifresini?
yurt dışında olduğum için izleyemiyorum şu an. gs fb maçı oldu mu rahat bulunuyor izlenecek yer ama diğer takımların maçı için pek olanak yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...