Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 O pozisyonda rüştü yatıyor, burak atlayıp rüştünün arka ayağına takılıyor. Rüştü'nün sırtı dönük, burakda sanki atayımda hem penaltı hem kırmızı olsun diye fazla sıçramadan ayağına takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Disappear said: 7 mac 7 puan, 17'de 17'ye dogru emin adimlarla gidiyo besiktas lol. yalniz fenerbahcelilerin gelip besiktas yatti ya demesi sacma. daha 10 mac var, ne takiyosunuz kafaniza. 10 haftaya kim ole kim kala. tek kotu yani trabzon baya moral kazandi bu macla. bana en komik gelen sey ise, en kotu sezonunu geciren, kotulukte rekor kiran, su anda 11. olan galatasaray'i tutanlarin gelip burda 2-2 geyigi dondurmesi lol.kötülükte rekor kırıyoruz ama sizin mükemmel takımınızla arada 2 puan fark var. iğne çuvaldız. beşiktaşlı olmak ayrı bişi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Darksun said: O pozisyonda rüştü yatıyor, burak atlayıp rüştünün arka ayağına takılıyor. Rüştü'nün sırtı dönük, burakda sanki atayımda hem penaltı hem kırmızı olsun diye fazla sıçramadan ayağına takıldı.Ya ben Burak'ın kaleciyi geçtiğini ve 1 adım attıktan sonra yere atladığını gördüm. Temas varsa bile herif geçmişti yani, yalandan atmanın mantığını çözmeyi geçtim, kurtardıktan sonra kendini atmasından ötürü hakem devam kararı vermiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Disappear said: 7 mac 7 puan, 17'de 17'ye dogru emin adimlarla gidiyo besiktas lol. yalniz fenerbahcelilerin gelip besiktas yatti ya demesi sacma. daha 10 mac var, ne takiyosunuz kafaniza. 10 haftaya kim ole kim kala. tek kotu yani trabzon baya moral kazandi bu macla. bana en komik gelen sey ise, en kotu sezonunu geciren, kotulukte rekor kiran, su anda 11. olan galatasaray'i tutanlarin gelip burda 2-2 geyigi dondurmesi lol. Fail. Geyigi ben baslattim, bjkli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beşiktaş çok farklı zaten gs'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: Disappear said: 7 mac 7 puan, 17'de 17'ye dogru emin adimlarla gidiyo besiktas lol. yalniz fenerbahcelilerin gelip besiktas yatti ya demesi sacma. daha 10 mac var, ne takiyosunuz kafaniza. 10 haftaya kim ole kim kala. tek kotu yani trabzon baya moral kazandi bu macla. bana en komik gelen sey ise, en kotu sezonunu geciren, kotulukte rekor kiran, su anda 11. olan galatasaray'i tutanlarin gelip burda 2-2 geyigi dondurmesi lol.kötülükte rekor kırıyoruz ama sizin mükemmel takımınızla arada 2 puan fark var. iğne çuvaldız. beşiktaşlı olmak ayrı bişi tabii. fenerliyim ben. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aktiftablet said: Disappear said: 7 mac 7 puan, 17'de 17'ye dogru emin adimlarla gidiyo besiktas lol. yalniz fenerbahcelilerin gelip besiktas yatti ya demesi sacma. daha 10 mac var, ne takiyosunuz kafaniza. 10 haftaya kim ole kim kala. tek kotu yani trabzon baya moral kazandi bu macla. bana en komik gelen sey ise, en kotu sezonunu geciren, kotulukte rekor kiran, su anda 11. olan galatasaray'i tutanlarin gelip burda 2-2 geyigi dondurmesi lol. Fail. Geyigi ben baslattim, bjkli olarak. benim lafik doruk'aydi, zaten yazimdada geyigi baslatmislar demiyorum. geyik donduruyolar diyorum. l2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Doruk 1 haftadır kendinde değil, kusuruna bakma artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 he o zaman rage in nedeni anlaşılıyor. fakat aktiftablet'in de dediği gibi o muhabbeti beşiktaşlılar başlattı gsliler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 rageden bahsediyosun ama ben daha kendi takimimindan baska bir takimin topicine su sekilde bir mesaj yazmadim lol. DoruK said: fener kazanamaz. kazanırsa ülkeyi terkedeceğim 2 aylığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beni tanısaydın ordaki muhabbeti anlardın hakkımda bişi bilmediğin için saçma varsayımlarda bulunma bence komik oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şu maçta Beşiktaş resmen katledildi yalnız, katletmek az bile kalır. Simao'nun verilmeyen golünü geçtim, ardından hemen gelen ve verilmeyen penaltı (çarpma diye geçmez o, adam kollarını açmış geliyor açık kola çarpıyor ceza sahası içinde) ve Sivok'a haybeye çıkan 2 sarı kart ... Asıl en çok o üzdü. Hani sadece dün ve bugün bile diğer maçlarda Sivok'un ilk pozisyonda gördüğü karttan beter şeyler oldu. Bursa maçında İBB'li oyunculara kat kat daha fazlası yapıldı faul bile verilmedi. Tamam fauldu ama kart kesinlikle çıkmamalıydı derken hemen ardından alakasız bir yerde Sivok'a çıkan ikinci kart, Herşeye hata dersin, geçiştirirsin ama Sivok'un atılması şurada tamamen art niyettir ... Onun dışında herşeye rağmen TS, büyük takım olmanın gerekliliklerinden biri olan, kötü oynasa da maç kazanma gerekliliğini yerine getirmeye başladı. Onlar için çok iyi bir skor oldu doğal olarak, Ceyhun'un attığı gol gerçekten çok iyiydi. Defansın çok büyük hatası olmasına rağmen Ceyhun çok iyi yükselip vurdu. Gerçi genel olarak baktığında hakem, rezalet ötesiydi. Hani bu ligde bu tip adamlar olduğu sürece 60'ların futbolunu geçtim, taş devrinden ileriye gidemeyiz... Sabah ki Bursa-IBB maçını bu maçın yanına koyuyorum da ... İyi ki ligimiz uluslararası yayınlanmıyor. Dünyaya rezil olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sivok'un birinci pozisyonu zaten faul'e değil mal mal faulden sonra topa vurdu diye. Şöyle kırmızı alan adamlara para cezasıda vermiyorlarya , cidden disiplin felan hikaye bizim takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ligimiz uluslararası yayınlanıyor abi. gs fb maçları yayınlanıyor da bjk maçları çok nadir bu maç yabancı ülkelerde yayınlanmadı mesela. örnek olarak dünkü gs karabük maçı 6-7 ülkede daha yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: beni tanısaydın ordaki muhabbeti anlardın hakkımda bişi bilmediğin için saçma varsayımlarda bulunma bence komik oluyorsun di mi, binlerce uyesi olan bir forumda sadece seni taniyanlara ozel bir mesaj yazarak komik duruma dusen benim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hangi ulkeler cidden merak ettim...Hagi'den dolayi Romanya'da yayinlaniyor da, gerisini bilemedim..Ha birde Azerbeycan vardir iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: ligimiz uluslararası yayınlanıyor abi. gs fb maçları yayınlanıyor da bjk maçları çok nadir bu maç yabancı ülkelerde yayınlanmadı mesela. örnek olarak dünkü gs karabük maçı 6-7 ülkede daha yayınlandı. Heh insan havalanırda, bu kadarmı havalanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 17 de 17 dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Abi Doruk tam şey gibi ya. 3e 1 yakalarsın defansı abuk bi pas atıp pozisyonun içine sıçarsın. Sonra gidip böyle top kimdeyse haldır huldur saldırıp, sarı/kırmızı kart görürsün. GS - Antep maçından beri bu durumda adam tam olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sivok da mal abi. ferrariye bok attiniz o kadar. ferrari daha cok i$ yapardi $u adamdan. her neyse. neden nobreyi aldi sorusuna, defansta eksik olan trabzona kar$i fernandesi cikartip bi forvet amc falan alacakti, bence almeidayi alsa bu mac 3 e giderdi. ama olmadi yine. hilbert 48 tane orta aci. 40 i di$ari da olsa, yine de cali$ti adam i$te. %65 topla oynayip bir duran top bir kontra atakla mac bitti. macin ozeti turkiyede defans futbolu kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pardon, istersen dış kapının mandallarına yönelik ayrıntılı bir açıklama yazarım önümüzdeki günlerde. şu an yorgunum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dendi dendi, 7'de 7'de dedik. edit: doruk, kiamam cnms, yorma kendini dinlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 17 maçta 17 puan iddiamızı sürdürüyoruz halen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Esh said: macin ozeti turkiyede defans futbolu kazandi. 10 kişi kalan takım defans yapıcak tabi.Trabzon maça gayet atak başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 60ların futbolu > günümüz futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar