Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vesselam Oku Arkadaşım...


ismetto

Öne çıkan mesajlar

Selam Ahali :)

Agalar oyuna gelen beni buluyor..

Fakat belirtmek istediğim bişey var.

Guild açtık gelen geldi, gelmeyen devam etti.

Fakat nerdeyse çoğu oyunu bıraktı..

Blacklisted`i dondurdum. Anthrax Guild`i ile birleştik. Ve malesef Level 40 altı alınmıyor guilde.

Level düşüklüğü veya takılıcak tayfa sorunu en büyük sebep..

Ki zaten oyun RR100 oldu. Ben elimden geldiğnce bana yazan herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum. Süreklilik yok ama !..

Açık ve net yazıorum Level 40 RR (Renown Point) 70 den önce çok çok bir şey beklemeyin. Sabırlı olanlar zaten bizimle..

Tier 1 de 2 de 3 de Kral olabilirsiniz. Ama malesef T4 de işler çok değişiyor. RR80 üstü oyuncularla kapışıcaksınız.

Class konusuna gelince gözlemlerime göre her Chosen Dps her Dok dps vs vs.. Herkez Dps sonra /w Ismetto ben çabuk ölüyorum. Kardeşim ölürsün. Becermiyosan özüne çevir charı görevini yap.
Değişen Renown sistemi alt üst etti eski sistemi artık istediğin skile istediğin kadar abanabiliyosun. Tabi buda karakterlerin hangi şekle büründüğünü gizemli kılıyor. Onun için her an öldürmeye veya ölmeye hazırlıklı olun. Ayrı bir mevzu Leveli 40 yaptın Renown Point 20 - 30 arası geldin Tier 4 e çok çekersiniz. Renown Point i kasın arkadaşlar.. Bişey sorucaksanız yazarım..

Ismetto
Chosen/Full Tank/RR89
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir şeye katılmıyorum,

50ile80 RR arasında uçurum yok, yani 1vs1de class farkları dışında inanılmaz bir fark yok, ancaaaak 90 seti veya 100 seti giyen adamı sabaha kadar vurup öldüremeyebilirsin.

4 gün gameplay zamanı ile ki arasıra talisman falan yaptığımı da düşünün 50 RR oldum :)

hardcore player değilim sadece oyunu bilmekle alakalı. 80 RR marauder ile aramda %40 DPS farkı oluyor scenariolarda ki onlara full assist olduğunu unutmayalım.

Elimde dandik silahlar üzerimde dandik cape ve jewel seti var.

80RR+ IB ye 600-700 crtliyor bu hali ile ve ölmüyor..

survive önemli, ancak karşındaki de odun değil bir şekilde onu yok etmen lazım, ya sabaha kadar assist beklersin biri gelsip düşmenları öldürsün diye, yada onları yok edersin.

işte bu yüzden Hybrid marauder oynuyorum %40 civarı parry, 10-15% dodge disturp ile Rampage açan slayer hariç herkes kolay... solo 80 RR WP bile kesebiliyorum eğer iyi günümdeysem..

oyun sadece class veya abilitylerden ibaret değil, gerçekten gameplay çok önemli.

Add-on lar olsun klavye kullanılabilirliği vs vs..

mesela ben pot içmeyi bilmiyorum
başaramıyorum, 3 senedir alışamadım sanki hile yapmak gibi geliyor ama olmuyor işte..

Djolle(IB) eski guildimde arkadaşımdı, dün akşam Haojin (WE) & ben bir tane ona assist eden AM ile kestik. ama IB kesmek zaten zulüm gibi o kadar debuffa rağmen adam Humble Gumble açınca sinirden deliriyorsun, zaten vuramayıp birde oto heal atınca çıldırtıyor.

Peki nasıl öldürdük, humble atınca KD yapıyorum veya pull atıyorum channel bozuluyor birde AP drain yapıyorum regen yapamdığı için ölmeye başlıyor.

Not : 2 adet mDPS in bu adamı kesmesi 3 dk sürmüştür.. sonuç nedir, adam ömüştür yani amaca ulaşılmıştır. build ne olursa olsun kahramanlıkta bir yere kadar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nuhunankara said:
50ile80 RR arasında uçurum yok, yani 1vs1de class farkları dışında inanılmaz bir fark yok

Burada okumayı bıraktım. 50 ile ne adam gibi itemın olur, ne mastery buildini tamamlayıp off treelerden kritik abilityleri alabilirsin ne de renownda ana statını doldurduktan sonra crit, resolute defense, reflexes vb. statlar ile üzerini tamamlayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 RR de 25+2 stat almış oluyorsun full invader setin oluyor, ki mantıksız 2parça conq ile birleştrimek daha pratik. 50RR ile 30 RR puanı az dağıtmış oluyoruz evet, ama bir kez daha söylüyorum bu aradaki fark atla deve değil.

+ sove set 80de değil 70de giyiliyor hesabı böyle yaaprsak farkında daha da azaldığını görebiliriz.

neyse çok istenirse bunları videolu testlerle yapar paylaşırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp vs vs sc...

Oyun artık zerg ve takım oyununa yöneldi..

Tek gezen order nerdeyse yok gibi ya da gece takılıcaksın..

Her order tayfasında 10 kişinin en az 3 ü healer ki zaten

saçmasapan bi char WPriest`ler kıwamı bozuk char kolay kolay ölmüyor.. Dps doklarında Action Point sıkıntısı başladıki hiç adil değil..

RR50 deki bir oyuncunun işi kolay değil Mecburi takım oyunu..
Neden ?? Çünkü artık herkez defansif oyun tarzını benimsiyor.

Gel gelelim taktik vs konusuna.. Liandell`i duymuşsunuzdur adam 100 oldu. O adamı ve yanındaki 3 adamı daha, tek başıma indirdim.
Açıkcası rr point değişimini günde en az 2 kez yapıyorum.

Klawye vs abi yapıcaksın hazırlığını hızlı tuşlar atayacaksın.. Potların Linimentlerin hazır olucak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rr80'in bile şansının düştüğü bir devirde trajik bir mesaj olmuş. End game'in başlangıcı devamlı kaydı. Lake'de karşındaki adam Sovereign bile giymiyor olacak. Sovereign giyiyor diyelim, aradaki fark atla deve değil, deveyle araba. O kadar fark var.

Sovereignli, renown abilityleri toplamış, mastery kaynaklı ability eksiği olmayan adam invaderlıya öyle bir çarpar ki tier 3'e geri dönersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden 80 lik zamanı full sove giyen kıraldı rr ler katman katman ilerliyordu birine vermeden dierine veremiyodun o sistem harbi kaliteliydi, bence tabi...

Şimdi Slayerler Swormasterler çoğu char defansif dayıyorlar parry i keskesebiliosan bide guardları warsa uğraş babam uğraş..

Herkez neyden hoşlanır daıtmaktan dps takılmaktan ama inan ben artık dps`e dönücek cesareti bulamıyorum.. Ama bu chosen`a özel bi durum.. Dps bir chosen ne yapar istatistikte güzel damage vurmuştur. Fakat ekstra damage yapmaktan başka bişeye yaramaz. Görünüşte damage vurur işte..

Diğer charlara bakıcak olursak bir choppa bir maruder veya dps dok ii dpsler ama artık guardları olmadan malesef çok çok dayanıklı değiller yada defansif takılıcaklar o zamanda nereye gitti dps..

Diğer taraftan bakalım bizim tayfadan bahsediyim.. Biz şu an fix grup ;

1 Chosen Full Tank
1 Black Orc Full Tank
1 Dok Full healer
1 Zealot Full healer
1 Dps Dok
1 Sorc Dps inan bana ayın 07`si bu gün bir sc bile kaybetmedik. Çünkü herkez görewini yapınca olay çözülüyor. Dps Dok`a harbi lafım yok doğruyor char...

Chosen kasan arkadaşlarım veya kasmayı düşünen arkadaşlarım inanın tank olmanın tadı başka ölmüyosun.. :))) Ayrıca yanlarında healer olmayan 3 - 5 kişilik bir grubu rahatca kesebiliyosun, tabi rr vs önemli veya sağlam oynamak lazım..

Dipnot : 2 tür Heal potion vardır. İkiside aynı anda içebilirsiniz. Örneğin 1 Tane Set aldığınız Npc den pot alın 1 tanede normal pazardan " Rec " yazın çıkar zaten ikisinide bara yerleştirin. Aynı anda içelebildiği için ekstradan zaman kazanırsınız..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 dps dok ve sorc, üstüne 2 tane full tank iyi bir premade karşısında bana kalırsa kill bile zor alır.Oyunu bıraktığımdan sonra değişmiş olabilir ancak sanmıyorum ki bu kadar değişsin.Full defansif gittiğinizden dayanıklı olabilirsiniz ancak karşı grubu yatırıcak kadar da dps'e sahip olduğunuzu sanmıyorum.Tabi karşıdaki takımın da bir premade olduğunu ve sizin gibi yüksek rrlere sahip olduğunu varsayıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes süper oynamıyor doğru.Ondan iyi bir premade karşısında adam öldürmekte zorlanırsınız dedim.Bence çok fazla dps potansiyeli olan iki tankı da full tank yaparak harcıyorsunuz:D.Grup için hiç bir katkısı yok gibi geliyor bana.Uzun süre dps tank oynadım ve o potansiyeli gördükten sonra hiç full tank spec'e geri dönmedim:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Full Tank neden çünkü azgalda order zaten eziyor. Belli başlı rakiplerin olur onlarda ben ve oynadığım arakadaşlardan yüksek rr`lerde ben chosen ını açtım dps gittim her zaman.. Benim düşüncem oldummu ya tam dps olucaksın yada tam tank ortası bence kötü.. En büyük rol oyuncuda tabi.. Ben grubumdan ve speclerden memnunum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen harbiden komik bir arkadaşmıssın yemin ederim yarıldım Liandell bide 3 arkadaşını kestim dediğin yerde sandalyeden düşüyodum gülmekten.yahu günde 2 kere mastery değiştiriyosun bi geliyosun tank kesiyoruz bi geliyosun dps kesiyoruz.olumsuzum havalarındasın her sc de tek basına geziyosun healerın falan yok yanında tayfam falan yazmıssın.inan boyle reply falan atmam takılsın kendini tatmin etsin derim ama hoca yapma bu kadarda sallamayalım yani.oyunu merak edenler gelsin görsün dicem ama trial ile t4' e girilmiyor mecbur senin burda yazdıklarına inanmak zorunda kalıyorlar.kardeşim oyun gayet güzel renown rankın düşükde olsa oynadığın charın ozelliklerini skillerini iyi bilirsen , klavye hakimiyetin iyiyse yüksek renownlarla bir şekilde başa cıkarsın.ezersin falan demiyorum doğal olarak ama akıllı oynarsan, sosyal olur sürekli grup ile sc , keep kasarsan böyle tek gezenleri zaten farmlarsın.oyun çok eğlenceli ben çok zevk alıyorum order tarafındayım gelin gorun pişman olmazsınız.ismetto şimdi sen sen kimsin lan tribine giricen büyük ihtimal.şimdi kestikten sonra 2 kere puke 1 kere rofl atıcam işte o zaman ogrenmiş olucan paralo bu ok bi yere not alıver , iyi eğlenceler ailemizin kahramanı :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca bi lafımız var it ürür kervan yürür...

Yer..

Mekan..

Zaman Ver..

En iyi adamlarını al. 7. kişide Liandellide al hatta Zlyp de gelsin.

İşim gücüm yok. Yalan söylücem.. Ben Full Tank gezen bi elemanım yanlarında healer olmadığı takdirde 4 - 5 kişiyi alıyorum. Hawaya yazmışsın onları..
Kestik diyosak kestik. Sen kim olduğunu yazda esgeçiyim seni :))))

Tek başınıza gezdiğinizde kuyruğunuzu aranıza alıp kaçmayı iyi bilirsiniz siz order olarak yada healersiz ölseniz çıkmazsınız piyasaya.. Keşke videoya alsaydım :)))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ethelin said:

sen harbiden komik bir arkadaşmıssın yemin ederim yarıldım Liandell bide 3 arkadaşını kestim dediğin yerde sandalyeden düşüyodum gülmekten.yahu günde 2 kere mastery değiştiriyosun bi geliyosun tank kesiyoruz bi geliyosun dps kesiyoruz.olumsuzum havalarındasın her sc de tek basına geziyosun healerın falan yok yanında tayfam falan yazmıssın.inan boyle reply falan atmam takılsın kendini tatmin etsin derim ama hoca yapma bu kadarda sallamayalım yani.oyunu merak edenler gelsin görsün dicem ama trial ile t4' e girilmiyor mecbur senin burda yazdıklarına inanmak zorunda kalıyorlar.kardeşim oyun gayet güzel renown rankın düşükde olsa oynadığın charın ozelliklerini skillerini iyi bilirsen , klavye hakimiyetin iyiyse yüksek renownlarla bir şekilde başa cıkarsın.ezersin falan demiyorum doğal olarak ama akıllı oynarsan, sosyal olur sürekli grup ile sc , keep kasarsan böyle tek gezenleri zaten farmlarsın.oyun çok eğlenceli ben çok zevk alıyorum order tarafındayım gelin gorun pişman olmazsınız.ismetto şimdi sen sen kimsin lan tribine giricen büyük ihtimal.şimdi kestikten sonra 2 kere puke 1 kere rofl atıcam işte o zaman ogrenmiş olucan paralo bu ok bi yere not alıver , iyi eğlenceler ailemizin kahramanı :))

yok artık ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ethelin said:

sosyal olur sürekli grup ile sc , keep kasarsan böyle tek gezenleri zaten farmlarsın.oyun çok eğlenceli ben çok zevk alıyorum order tarafındayım gelin gorun pişman olmazsınız.



Senin 3 günde kastığını heralde ben tek başıma 1 saatte kasarım :)))
Azgalda orderin tek gezicek zaten cesareti yok.. Gezemezsiniz ezilirsiniz :)) Öyle bir hale geldiki Destro Parti kurmakta zorlanıyoruz. Ben RR85 den aşşa kimseyle zaten parti kurmam..
Ve sen eminim Healersın 2 tuşa basarak oyun oynuyosun :) Senle daha muhattap olmam arkadaşım :))

Ismetto/RR91
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...