Bonus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 haftaya cmt'i de yapın bişiler o zmn gelirim.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 haftaya cmt estelin düzenlediği paint var ona bak derim[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tuzlaya kasılmaz[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 YA BAKSANIZA BİRŞEY DİYECEM GENÇLER YENİ YÜE OLMUŞSUNUZ BİZ İLK TANIŞTIĞIMIZDA KİMSE BİRBİRİNİ TANIMIYORDU GELİN ŞU BULUŞMAYA ANANIZIN KARNINDAN TANIŞARAK MI DOĞDUNUZ DELİ ETMEYİN GELİN İŞTE KIZMAYA BAŞLIYORUM[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 *!gaz verir* bizi geçemezsiniz eheh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nereye gidiceksiniz ? bende kız arkadaşımla beraber olcam uğrarım belki =) yada o gittikten sonra[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 taaskime gitsenize nie kadıköy ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Cthulhu_, 03 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: tekrar 5 olduk.. ben ultra praw estel cmro kesin w3r3 natural shap jacabo elma zwo zlash belki.. zlash ben degilim dimi..?[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben geleceğum. zlorwf ü de ikna etmeye calısıyorum. kesin gelenlerden biri özelden telefon neyin versin[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Prawler, 04 Eylül 2004 00:07 tarihinde demiş ki: BİZ İLK TANIŞTIĞIMIZDA KİMSE BİRBİRİNİ TANIMIYORDU yorumsuz...[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 04 Eylül 2004 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 adam bana kesin verdi dfgfd[signature][hline] curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yarın ist. dışında olucam çok büyük ihtimalle gelemicem o yüzden muhtemelen[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yukardaki msj bana ait accountlar karıştı[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ahanda haxxorcuyu yakaladım!!! benide sen haxxorladın dimi yakalayın kaçmasın gel lan pşşşt! sopasını arar[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hyr aket-atum benim kuzen ve arada bize kalmaya gelince benim pcden giriyo doğal olarak patiye accountunu acık unutmus bende dikkat etmeden yolladım öle[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bizden kıskandınız dimi sizi gidi istanbullular =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 farkındaysan vol.3 yazıor ;)[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yaw ben kimseyi tanımıyorum demşsiniz de ben de sadece bir kez buluşmaya gittim.. yani öyle aman aman dost değil kimse.. gelin işte.. bu arada kesin olanlar [email protected] msn icq da 320006868 gelin konuşalım hatta msn olsun topluca konuşalım saat falan şeederiz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 taksimde buluşun üzerinize afiyet sefkilimle buluşucamda :utaniem: :-)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: _SLasH_, 04 Eylül 2004 08:55 tarihinde demiş ki: zlash ben degilim dimi..? Sensin olm, adını ben yazdırdım :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu arada istemiyorum yeni üye falan gelmesin hakkaten de neme lazım yeriz, kafasını keseriz saldırırz bişi yaparız. Nasıl olsa tanışmıyoruz[!] değil mi? Biz gelcek olanlarla tanışık doğduk aslında. Yaa yaaa[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşlar buluşmamız saat 13.30'da Boğa heykeli(:P) nin önüde gerçekleşecektir.. Bu arada bn tanımıyom ay uy ibi şeyler çok saçma değil mi sizce de?? Yani kim tanışıyordu ki önceden ben de sadece bir kez gördrüm pati den elemanları onlardan da sadece 1 tanesi geliyor.. [hline] Gelecek arkadaşların msn den belirtmeleri rica olunur.. [email protected][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Eylül 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Eylül 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bir ihtimal gelebilirim de, birşey soracam. Neden insanların uyuduğu saatlerde yapıyorsunuz şu buluşmaları?Yapın 21-22 gibi, herkes mutlu mutlu gelsin. Sabahın köründe vapur falan, off be.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 Eylül 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sonra gelmiyorum diye Prawler beyin hücrelerime tecavüz ediyor. Gerçi evet, 12 gibi azimli bir şekilde arayıp uyandırırsanız mor göz altlarımla gelebilirim oraya.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya 9-10 iyi diyorsun da herkes 9-10 a kadar kalamaz ki... Ayrıca 9-10 da buluştuk 12-1 de dağılcaz diyelim ben ve benim gibiler nasıl dönecek?? :D Geliniz lütfen arkadaşlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar