Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bunun topiği yokmuş, en yakını şu olmuş: http://forum.paticik.com/read.php?11,851636 onun yerine bunu uplayalım. filmin son sahnesi http://www.youtube.com/watch?v=vrGR1karqh0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu film kesinlikle DUBLAJLI daha iyi. orijinal türkçe dublajından bir arkadaşla kestik. bu kadar kolpa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 murphy death scene'siz robocop başlığı olmaz http://www.youtube.com/watch?v=VclFEwUGdY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 heykelini dikeceklerdi detroit'e, ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ekk6hkVt07U bu başlığa konmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi o müziği Basil Poledouris yapmış ya, tanrısal bişi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Rahmetlinin bir tane kötü müziği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 huun said: heykelini dikeceklerdi detroit'e, ne oldu o iş? Detroit belediye başk. Dave Bing itiraz edince halk birleşip 50.000$ topladı internetten, vali teslim oldu sora, en son prototipi falan hazırlanıyordu dikilicek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dikilmeli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 goldbären said: bu film kesinlikle DUBLAJLI daha iyi. orijinal türkçe dublajından bir arkadaşla kestik. bu kadar kolpa olur. abi ne zamandır bunu arıyorum ya ahahah daha önce de koymuştun sanırım bi topicte, yarılmıştım ilk izlediğimde sonra bulamadım bidahaedik:yanlış alıntı yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 discuss: said: RoboCop, the movie, is, no joke, one of the greatest action movies of the 1980s. Movie studios saw the work of Paul Verhoeven, a Dutch director who put out brutal satires of sexual mores and social hypocrisy (read: funny movies with lots of boobs), and thought “That guy should totally be making action movies!” So they handed him a story about a cyborg cop…which he turned around into a mocking satire of everything that sucked about Hollywood action movie. The gore, the violence, the fascist tendencies that were common in the genre, the mindless consumerism, the shameless pandering…all of it. Then everybody missed the point completely and it became an enormous hit. Verhoeven’s been getting paid for years to call people morons to their faces. Nice work if you can get it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yenisini çektiler sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bitches leave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yenisi geliyor zaten, agust 2013 mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z_p_SIhGIAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 remake mi yenisi, lan bi şeyi de ellemeyin be holivut bitches leave akiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 şeye çok üzülüodum lan böle bi tane robot vardı bizim robocopu kovaliodu sonra merdivenlerden çıkamayıp ters düşüodu orda acı çekiodu falan hep üzülüodum orda o robota uheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi adfagh ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=FNckavq9fiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi o iki koca ayaklı robot forever alone işte abi.. kötü de olsa canımız o bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 hahahah o 2. dakkadaki acı çekme sahnesi abi işte yüreğümden bi parça koptu resmen uhehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Nasıl bi kafayla robot yaparsın, nasıl bi kod yazar, donanım koyarsın ki çaresiz anlarda ciyaklasın diye. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 hahaha of harbi ya çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 icine yaban domuzu koymuslar onun, saldirirken de hayvan sesleri cikarip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi işte yardım gerektiğinde ses çıkar komutu vermişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dün aksam oturdum izledim gayet zevkliydi.80s filmi olmasina karsi cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar