Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Park Doğuş Oto Test Sürüşleri'nde Perte Çıkan RS5

roket adam

Öne çıkan mesajlar

aks gitmi$, muhtemelen $anziman da gitmi$tir, di$liler senkromec falan. motoru goremiyoruz tabi, eger onda da hasar varsa kasmaz perte verirler.

teorik olarak toplanir da 80 lira masraf vardir kafadan. arabanin fiyatina gore yine az duruyo.

toplandiktan sonra da rs5 gibi gider mi o da merak konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Insanların nasıl araba kullandıgını görmek isteyen arkadaşlar, Levent ile Etiler arasında yapılmış yeni yolda, taze yagmur yagması ile yaşanan kazaları incelemesini dilerim. Abi bizim insanımız viraja hangi tarafından kaç ile girecegini bilmiyorki. Gözümün önünde 10'larca kazaya şahit oldum orada.

Bundan ötürü bir RS5' in istanbul parkta kaza yapmasını yadırgamadım. Yazık olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

Insanların nasıl araba kullandıgını görmek isteyen arkadaşlar, Levent ile Etiler arasında yapılmış yeni yolda, taze yagmur yagması ile yaşanan kazaları incelemesini dilerim. Abi bizim insanımız viraja hangi tarafından kaç ile girecegini bilmiyorki. Gözümün önünde 10'larca kazaya şahit oldum orada.

Bundan ötürü bir RS5' in istanbul parkta kaza yapmasını yadırgamadım. Yazık olmuş

izmir'de de yeşildere ve altınyolda her ufak-büyük farketmez, yağmur yağdığında 15dkda bir falan kaza oluyor ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...