roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Arkadaşı tebrik ediyorum: http://forum.hardwarena.com/index.php?PHPSESSID=5ghp52t5t16j222md2eihfk5g6&topic=26552.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 FAIL ahahaha herhangi bir maddi yükümlülüğü oluyor mu acaba? Sigortalıdır onlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 .m gtü dağıtmak.. işte aynen böyle br şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 turkuz abi. normaldir. formula 1 araci benim altimda olsa ben de schumacher olurum diyenlerin ulkesi burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ilk fotoda arkada r8 var sanki.oooof offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 off ya yazık olmuş arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Cabrio R8 http://www.varbak.com/galeri/kaza-yapm%C4%B1%C5%9F-audi-r8-nb21357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 off gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.wreckedexotics.com/ Buyrun burdan yakın. Dolu dolu kaza fotosu var. Epey enteresan fotoğraflar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 titanguard said: Cabrio R8 http://www.varbak.com/galeri/kaza-yapm%C4%B1%C5%9F-audi-r8-nb21357.jpg buna bildiğin oturur ağlarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Selam, Pek pertlik olay yok be. Sadece tampon ve sağ çamurluk ile aksa çalışılmış gibi. Kaput bizim sanayide rahat rahat düzeltilir :) Sanayide sigortadan alınan ne pertli araçlar toplatılıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aks gitmi$, muhtemelen $anziman da gitmi$tir, di$liler senkromec falan. motoru goremiyoruz tabi, eger onda da hasar varsa kasmaz perte verirler. teorik olarak toplanir da 80 lira masraf vardir kafadan. arabanin fiyatina gore yine az duruyo. toplandiktan sonra da rs5 gibi gider mi o da merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 araba dandikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Insanların nasıl araba kullandıgını görmek isteyen arkadaşlar, Levent ile Etiler arasında yapılmış yeni yolda, taze yagmur yagması ile yaşanan kazaları incelemesini dilerim. Abi bizim insanımız viraja hangi tarafından kaç ile girecegini bilmiyorki. Gözümün önünde 10'larca kazaya şahit oldum orada. Bundan ötürü bir RS5' in istanbul parkta kaza yapmasını yadırgamadım. Yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bilmiyorum sigortayla ozel bir anlastma yapilmismi ama normalde sigorta pistlerde gecmiyor ben zamaninda istanbul parkla arabamla pist disina ciktigimda napiyorum ulen diye bayag sorgulamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 pistin dısına alırlar öyle göndeririler kaskoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Selam, Pistin kapsam dâhilinde olmaması kötü. Ama kapsam dışı diye bir ibare yok sanırım poliçede. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 resimlerde aracın kapısındaki audi driving experience yazısını birisi monteyle; audi driving inexperienced haline çevirse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 prozzak said: Insanların nasıl araba kullandıgını görmek isteyen arkadaşlar, Levent ile Etiler arasında yapılmış yeni yolda, taze yagmur yagması ile yaşanan kazaları incelemesini dilerim. Abi bizim insanımız viraja hangi tarafından kaç ile girecegini bilmiyorki. Gözümün önünde 10'larca kazaya şahit oldum orada. Bundan ötürü bir RS5' in istanbul parkta kaza yapmasını yadırgamadım. Yazık olmuş izmir'de de yeşildere ve altınyolda her ufak-büyük farketmez, yağmur yağdığında 15dkda bir falan kaza oluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 izmirli araba kullanmayi bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 araba dandik adamların sucu yok audi ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bende istanbulluların bilmez olduğunu iddiia ediyorum. her yağmur yağdığında kilit trafik garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 VİRAL VİRAL VİRAL VİRAL VİRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar