Yabgu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam arkadaşlar, geç kalmış bir araştırma sonucu burada ciddi anlamda Rift için bir oluşum olduğu bilgisini edindim. Biraz sonra yazacağım konu hakkında işimden olabilirim :) ama bu güzel hediyenin MMORPG'lerle alakası olmayan bir arkadaşımıza gitmesini istemedim. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Teknomarket adında bir teknoloji programımız var. Burada video oyunlarını seyircilere tanıtan benim. Bu hafta dilimiz döndüğünce ve yönetmenin istediği şekilde RIFT'i tanıttık. Program çekimleri bitti ama henüz yayınlanmadı. Programda bir soru sorduk ve cevabını verilen e-posta adrese ilk gönderen kişi collector's edition materyallerinin içerisinde bulunduğu 6 aylık RIFT kazanacak. Dijital olarak key'ler verilecek kendisine. Kişisel olarak inisiyatif kullanarak her ne kadar etik olmasa da size bir öneride bulunarak bu cumartesi öğlen 13:00 sularında yayına girecek programı izlemenizi öneriyorum. Ayrıca program içeriğini önceden görmek için (şans işte) bu akşam (21:00-21:30) arası bir tekrar atılmış izleyebilirsiniz. İyi forumlar bu vesileyle üye de olmuş oldum Paticik'e.
Sufi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oyun içi bir aksiyon düzenleyin bence programda. toplanıp zıplayalım hep beraber :)
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 CE almamış biri olaraktan katılayım bak buna ben :p
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 selam. ee ne diyorsun peki, bu oyun bi kaç aya kalmadan patlar mı :D
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aquila, eğer kurallara aykırı ise silinebilir. Reklam yapma gibi bir ihtiyacımız yok açıkçası. Sadece içten gelen bir duygu böyle bir konu açma hissiyatına kapıldım. Yoksa az çok KHaRoN adlı Paticik üyesi olan arkadaşımızdan Paticik'in adabını biliyorum. (tu)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 İyi olmuş bence. Katılırım ben, para vermeye elim gitmiyordu oyuna, kazanırım belki.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha katılırım ben de. sorunun cevabını da versen ne güzel olurdu sdhgbls
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bak güzel kardeşim sen bana at şu dediğin olayı pm olarak. ben Beyaz tv'yi default kanalım yapayım sen de uğraşma, ben de. hadi bekliyorum.
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 e beyaztv web sitesinde yayin degisikligi diye bisey var ve pazar 13 diyor. ama butun fragmanlar c.tesi 13 diyor. hangisi dogru? eger yorum yanlissa, bence temizlensin o yorum :P (sitedekinden bahsediyorum) http://www.beyaztv.com.tr/Tr/ProgramDetay.aspx?ProgramID=37 bide dijiturk kacinci kanaldaydi bu beyaztv
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kazandıkmı acaba :p soruyu sorduktan 3sn sora mail attım ehe
Pascha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kim kazandıysa hayırlara vesile olması dileğiyle :p
Öne çıkan mesajlar