Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Böyle bir şey çıkmış: http://allmyapps.com/ İndirip baktım kısaca bir. Güzel gibi.
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 valla dusunmustum. edit: aslinda linux repository tarzi windows icin bisi dusunmustum. ama benzer mantikta seyler
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 windows 8 le beraber gelecek app sotore yamulmuyorsam...
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 iyi olmuş. format sorası için ilaç gibi.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 evet format atanların ve ne yükleyeceğini tam bilmiyenlere kılavuz gibi olmuş.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ehehe girer girmez ekrana gelen imageda itunes vari bi ekran görmek...
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Prim yapmış bir UI, kasmaya gerek yok demiş elemanlar heralde. Microsoft dan bekliyoruz böle official birsey.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Zaten program dolu W7'de bir işe yaramıyor ama yeni formattan sonra çok iyi olur bence de.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 amcam iyi sevaba girmiş ama. microsoft un yapmadığını amcalar yapmış.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 filehippo en kral download mekanı vallahi
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 filehippo daha geniş.en azından sen seçiyosun.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 OHA VERDIM SUKUNU... cok iyi site lan
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mantik Linux repository mantigi, Apple AppStore mantigi. (Temelde AppStore da Linux repository mantigi) Ana sayfadaki resim ise Mac resmi. Microsoft ne zaman orjinal olacan. Ayrica kimse de gelip "walla dusunmustum" demesin. Yillardir var olan kullanilan hos birsey zaten neyini dusundunuz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Microsoft'un değil ama bu.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Microsoft da yapiyor, Windows 8 ile cikaracak ya? yakinda cikarir beta releaseda filan.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Hatta soyle diyelim: "Microsoft ve tum Microsoftcular alemi, ne zaman orjinal olcaniz?" oldu mu :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Çıkarsın abi, ne var yani orijinallikte? Her şey birbirinden farklı olmak zorunda değil.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 her sey bir yerden kopya olmak zorunda da degil bir kere de innovatif olsunlar arkadas bir degil iki degil, ben hatirlamiyom microsoftun cikardigi ve "obaaaaa budur" dedigimiz birsey. Siz hatirliyonuz mu?
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 GERGE tanidik geldi mi asagidaki resim Windows 8'in bu ozelligi? :) Hani calisan dosya islemlerini bir yerde gostermek topluca listelemek? Bir arayuz de bunun aynisini yillardir yapiyor, 3 harfli, sen de cok severdin cok kullanirdin :) http://news.cnet.com/i/tim/2011/08/24/windows8-file-copy-box.png Bir seyi de icat etsinler. Bir seyi de oyle bir gelistirsinler ki var olanini ezsin gecsin. Bir seyi de kopyalamasinlar.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 barnacle said: windows Bunu diyen birisi su kriterlerinden birini mutlaka saglamak zorundadir: 1) Normal bir userdir ve hic Mac kullanmamistir. 2) Super userdir ama hic Linux'a derinlemesine dalmamistir. (Sonradan gelen edit: dalmis ve fail olmus da olabilir) 3) Programcidir, ama bilimsel zeka kullanip islerin temelde nasil calistigini Linuxun open source dunyasini kullanarak hic incelememistir. Sadece programcidir. Coderdir. 4) Bilgisayarda oyun oynamayi sever, konsoldan daha cok.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bu arada Windows 8 App Market, Microsoft'un olani: http://windows8center.com/windows-8-rumors/windows-app-marketplace-images-leak-beta-coming-soon/
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 xetraynex said: barnacle said: windows Bunu diyen birisi su kriterlerinden birini mutlaka saglamak zorundadir: 1) Normal bir userdir ve hic Mac kullanmamistir. 2) Super userdir ama hic Linux'a derinlemesine dalmamistir. (Sonradan gelen edit: dalmis ve fail olmus da olabilir) 3) Programcidir, ama bilimsel zeka kullanip islerin temelde nasil calistigini Linuxun open source dunyasini kullanarak hic incelememistir. Sadece programcidir. Coderdir. 4) Bilgisayarda oyun oynamayi sever, konsoldan daha cok. bilmiyom ilk pc'mi aldığımda bu tepkimi vermiştim ilkokul 4 gibi filan
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Piyasalar böyle kopyalaya kopyalaya işler. Mainstream olmayan ortamlarda inovatif ürünler çıkarılır sonra büyük şirketler gelir ona janjan eklerler ve piyasaya sürerler. Apple da böyledir Microsoftta böyledir.
Öne çıkan mesajlar