Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yaw Arkadas ne trollermişiniz ya.Topici ilk olarak 4 ncu sayfada okudum. 1 saaat icinde 20 kusur sayfa oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Oha ya arkamdan 10 sayfa geyik dönmüş. Ne oldu ne bitti şimdi? Friendfeed sayfası kayıplara karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cok hizli buyuyor durduramiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: yok yanı istediğini secsin nick olarak hiçbi sorunyok orda zaten ama ben sneın mesajı anlamadım fan boi girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Siminya'nın suçu yok. O resimdeki kızın bi suçu olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 taninmis bir model ve oyunucu oldugunu soyledigin iyi oldu, yoksa cok anlamsizdi rumuzu, simdi taslar yerlerine oturmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: Oha ya arkamdan 10 sayfa geyik dönmüş. Ne oldu ne bitti şimdi? Friendfeed sayfası kayıplara karışmış. burda var tüm ff sayfası kız bozuldu kapattı ff hesabını :( http://img696.imageshack.us/img696/4364/46831245.png kurbağa çıkıyosa tıklayıp bakmayı deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Marty said: cok hizli buyuyor durduramiyoruz AHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: taninmis bir model ve oyunucu oldugunu soyledigin iyi oldu, yoksa cok anlamsizdi rumuzu, simdi taslar yerlerine oturmaya basladi. simdi isler degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeni uyeler bu hiza alisik degil tabi, epeydir boyle olamdiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: dasaaa said: @xunn: bu siminya değil galiba. bu başkası. kazma olan artemisia abi.. gerçeğin kazması ben de buna takıldım siminya'ya karşı bildiğin ayıp etti yani artemisia rezil etti kızı yazık sfdfds başlığı değiştirin bence :D Kadın işte ikisi de abi default olarak kırık üretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Marty said: farkeder mi? off yine başladınız bütün kadınlar aynı değil, nasıl siz bütün bir cinsten aynıymış gibi bahsedersiniz ya. işte bu yüzden Artemisia Gentileschi'ı anlamıyorsunuz. itraf etmeliyim bende ilk okumya başladığım anlamamıştım, kendimi tehdit ediliyor gibi hissetmiştim yazıf hissetmiştim. Zamanla korkumu yendim gercekten okuduklarımı anlamaya calıştım ezberimdeki şeylere tutunmaktansa bu sayede anladım Artemisia'nın yazdıklarını. Umarım sizde bunu başarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 simdi artemis diye bagirip kendimi jiletliycem ustume gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.philippalmer.net/wp-content/uploads/2010/03/Artemisia-Gentileschi-Self-Portrait-as-a-Lute-Player.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: Marty said: farkeder mi? off yine başladınız bütün kadınlar aynı değil, nasıl siz bütün bir cinsten aynıymış gibi bahsedersiniz ya. işte bu yüzden Artemisia Gentileschi'ı anlamıyorsunuz. itraf etmeliyim bende ilk okumya başladığım anlamamıştım, kendimi tehdit ediliyor gibi hissetmiştim yazıf hissetmiştim. Zamanla korkumu yendim gercekten okuduklarımı anlamaya calıştım ezberimdeki şeylere tutunmaktansa bu sayede anladım Artemisia'nın yazdıklarını. Umarım sizde bunu başarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: Leadman said: Oha ya arkamdan 10 sayfa geyik dönmüş. Ne oldu ne bitti şimdi? Friendfeed sayfası kayıplara karışmış. burda var tüm ff sayfası kız bozuldu kapattı ff hesabını :( http://img696.imageshack.us/img696/4364/46831245.png kurbağa çıkıyosa tıklayıp bakmayı deneyinYazık lan. Hatunun içine fena oturdu demek ki olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya şu kızın bloguna link verin de aydınlanayım biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gokchan kucuk yasta tecavuz magduru gibi yazmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 deneMEMEler.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Blog konuları çok hoş bu arada. İleride "2000'li yıllar Türk Blogger'lar" diye bi edebiyat tarzı anlatırlarsa kesinlikle yer verilmeli. Seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://img696.imageshack.us/img696/4364/46831245.png bi saniye bi saniye bu screenshot'ta quouteladığı mesjaların bizdenmi cıktı? http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/1282222382828.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22093082 said: friendfeed celebrity'lerinden biridir. üstelik kendisi candır, canandır. herşeyimdir. cüneyt özdemir'i dedelere getirmesinden tutun da ff'te rahatsızlık veren insanların teker teker ağzına sıçmıştır kendisi. yalancının mumunu söndürür. o derece. yeahh.. right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Siminyanın avukatı oldu çıktı karı siminya da erik gibiymiş sen de erik gibisin dasaaa sen de erik gibisin hepiniz erik gibisiniz ve sizleri kütürdetiyorum ibre basın bunu da yazın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yuva bozmuşluğu var abi kadının biliyorum yani takip ederdim daha doğrusu şöyle diyim adamın biri bu karıya yazıyo kadın da tesis geçer gibi eğleniyo sanırım sonra adamın karısı buluyo bu yazışmaları kadına sarıyo vay efendim benim kocama nasıl böyle dersn evli adama bıdıbıdıbıdı artemis de ağzına sıcıodu kadının falan öyle bişiler şimdi ifitra atmış gibi olmıym yani yuva bozmuşluğu var derken lafın gelişi dedim. sonuç itibariyle tüm FF'e lanse etmişti ama bu muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kadınlara beton demek bize düşmüyomuş, ama bizimde gözümüz gönlümüz estetik kaygımız var abi, betona beton mermere mermer diyebilmek bizimde hakkımız değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar