SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 İnciye abso yeter, http://dl.dropbox.com/u/18366514/abso_crit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya kronik pms'se ve bi daha acmazsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 işin daha da kötüsü kızı hiç kimse tanımıyordu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yarin obur gun biri ters bisey der, acar hemen yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: simdi incicileri salmasin üzerimize. Aboww İnternette bizim foruma savas ilan edilecek gibime geliyor. Hazırlanın arkadaşlar. Emo-Feminist Hareketi Paticiğe karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iyi şeyler sölesek acarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cok tatlisin artemisia, kilo mu verdin? cok guclu ve ozgur bir kadinsin, keske butun kadinlar senin gibi olabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abiiiii şurası süper ama http://forum.paticik.com/read.php?5,5443905,page=4 sayfada herkes kıza "ya sen gaz yapmışsın, sakinleş bi.." çekmiş acaip babacan bi duruş olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 özgürlük cesaret bir araya bu kadar iyi gelebilirdi. gercekten türk toplumun konuşmaktan kacındığı şeyleri yazman beni cok sevindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 canım çok cesursun :) artemiscim çok doğru yazmışsın, erkeklerin hepsi aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Olayın özeti burda: Caps bile var http://img696.imageshack.us/img696/4364/46831245.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: cok tatlisin artemisia, kilo mu verdin? cok guclu ve ozgur bir kadinsin, keske butun kadinlar senin gibi olabilse. kiloyu kullanarak bel alti vurmussun resmen. ayip saclarin da cok guzel olmus canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeni nesil türk kadınının ilerlediği yolda sen ve senin gibi blog yazarları ön saflarda yer alıyor ve dijital teknolojinin de yardımı ile ışığınız tüm illere kadar uzanıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dogmalar ve tabulara gömülmüş toplulumuzda, adeta gerçegin kazmasısınız artemisia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: özgürlük cesaret bir araya bu kadar iyi gelebilirdi. gercekten türk toplumun konuşmaktan kacındığı şeyleri yazman beni cok sevindiriyor. aquila said: cok tatlisin artemisia, kilo mu verdin? cok guclu ve ozgur bir kadinsin, keske butun kadinlar senin gibi olabilse. İnanma Bunlara ,Bana inan,Gercek degerini bir ben farkettim.Bunlarda benden kopya cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 @xunn: bu siminya değil galiba. bu başkası. kazma olan artemisia abi.. gerçeğin kazması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phobein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Quo-Vadis said: Marty said: Quo-Vadis said: Dur bi saniye ben anlamadım biz kimden bahsediyoruz ? Konu baslıgı siminya da.Artemis ten Bahsetmiyormuzu su anda ? yoksa her ikisinden de mi ? hicbi soyledigini duymayan NASIIIL? KIM NAAPMIS? diye bagiran aile buyugu gibi olmus bu Valla aynen oyle oldu, Orda karıstı biraz herkes bir seyden bahsediyor. Bu arada , Madem Blog yazarısın İtalyan Ressam Artemisia Gentileschi yi neden nick olarak secersin onu da anlamıs değilim.Bari yazar bir kadını secse idin. Cunku o sadece yazar degil taninmis bir model ve oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sevgili Ayse Nur, yazilarini okudugumdan beri vizyonum epey genisledi. senin kadar güzel mastirmasyon diyenini görmedim, sinirlenince cok güzel oluyosun. seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Siminya'nın suçu yok. O resimdeki kızın bi suçu olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: @xunn: bu siminya değil galiba. bu başkası. kazma olan artemisia abi.. gerçeğin kazması ben de buna takıldım siminya'ya karşı bildiğin ayıp etti yani artemisia rezil etti kızı yazık sfdfds başlığı değiştirin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu yüce kadınların dijital göğe yükseldiği bir çağa tanık olduğum için çok mesudum! kadınların özgürlük, eşitlik ve devrim çabalarını ben de destekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Marty said: farkeder mi? ya ikisini de beğenerek takip ediyorum ben ama yine de xunn'u uyarayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 phobein said: Quo-Vadis said: Valla aynen oyle oldu, Orda karıstı biraz herkes bir seyden bahsediyor. Bu arada , Madem Blog yazarısın İtalyan Ressam Artemisia Gentileschi yi neden nick olarak secersin onu da anlamıs değilim.Bari yazar bir kadını secse idin. Cunku o sadece yazar degil taninmis bir model ve oyuncu. o ne demek yahu, iki negatif bi pozitif eder gibi. tanınmış oyuncu yazar blogcu olunca evet en mantıklı nick Artemisia Gentileschi oluyo gibi bişimi var? yok yanı istediğini secsin nick olarak hiçbi sorunyok orda zaten ama ben sneın mesajı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: Sevgili Ayse Nur, yazilarini okudugumdan beri vizyonum epey genisledi. senin kadar güzel mastirmasyon diyenini görmedim, sinirlenince cok güzel oluyosun. seni seviyorum. mastırmasyon demiş ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar