aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 32 yildir bilgisayar kullaniyorum, 25 yildir internetteyim, 30 yildir oyun oynuyorum, boyle kase gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 öf adamın yaşına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phobein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Muhim olan o kizin sonunda gobekli biri ile evlenip susmasi mi?Yoksa yazdiklarinin ozgunlugu akiciligi mi?Yani belki Siminya bir kurgu yaziyor ve hepimizi boyle dunyalar'in varligina dair uyariyordur.Ben her yazdigina inanmiyorum mesela.Cok abartili oldugundan degil benim hayatimla o hayatlar arasinda ki ucurumdan inanmiyorum.Kisisel bir blokta roman tadinda mizahi yani cok kuvvetli hikayelere emek veriyor.İlk konuyu acan arkadasin dediginde kalsin bu mevzu bence.Evet Sminya cok hos yazar.Taklit edilemez taklit etmez.Hissettigim kadariyla yalanci ve uckagitci ama galiba yazilari bu yuzden farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 televizyon karşısında çekirdek diyorum, yazıcam diyorsun. Doğmamış çocuğuna mektup yazcan ne yazcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 meselemiz siminya degil bacim, digeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 erotik içerikli türk kızının popüler olması çok kötü be cidden. erotik içerikli seagle olunca bişey olmuyor, ama türk kızı olunca yağmurda köşebaşlarında biten şemsiyeciler gibi meriç bitiyo kızın arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: 32 yildir bilgisayar kullaniyorum, 25 yildir internetteyim, 30 yildir oyun oynuyorum, boyle kase gormedim. balon said: öf adamın yaşına gel87!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dur bi saniye ben anlamadım biz kimden bahsediyoruz ? Konu baslıgı siminya da.Artemis ten Bahsetmiyormuzu su anda ? yoksa her ikisinden de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 phobein said: Muhim olan o kizin sonunda gobekli biri ile evlenip susmasi mi?Yoksa yazdiklarinin ozgunlugu akiciligi mi?Yani belki Siminya bir kurgu yaziyor ve hepimizi boyle dunyalar'in varligina dair uyariyordur.Ben her yazdigina inanmiyorum mesela.Cok abartili oldugundan degil benim hayatimla o hayatlar arasinda ki ucurumdan inanmiyorum.Kisisel bir blokta roman tadinda mizahi yani cok kuvvetli hikayelere emek veriyor.İlk konuyu acan arkadasin dediginde kalsin bu mevzu bence.Evet Sminya cok hos yazar.Taklit edilemez taklit etmez.Hissettigim kadariyla yalanci ve uckagitci ama galiba yazilari bu yuzden farkli. Abi seviyorsan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Siliyomuş hesabını sevilmek değil kastettiğim eren. anlamadın sen de beni. :( yahu kendini sevdirmeye kasan bir insan mıyım ben? boyuna kavga edip engellenmekten, dellenince hesabını silip siktir olup gitmekten, kendini adam yerine koyup röportaj yapan dergiyi kepaze etmekten yani kısacası kendi kendine bu manada zarar veren bi insanım. ben sadece yazıyorum. yazdığımı okuyup eleştiren insanları ciddiye alıyorum. ve sadece hakkımda yazıldığı için olayı anlamaya kasıyorum. olay kontrol edilmeyecek bir noktaya geliyor. tanımasınlar zaten beni. hatta kitleyeyim şu anda blogumu da ff profilimi de okumasın oradakiler de olay soğuyana dek. ama sen bile böyle diyorsan eşeklik bende demek ki. ben siliyorum yine hesabı. def olup gidiyorum. yeter ya. kimse sikimde değil, anlatamıyorum ben size. - Artemisia Gentileschi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cuce dur allah askina, zaten ortalik karisik. ahahahaha cok yasa turk kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yalnız ciddi bişi daha diyeyim said: ...bir anda cart cart tepki yağıyor. sonra ben agresif ilan ediliyorum. tamam benim argümanım serttir, siz zaten biliyorsunuz uzun zamandır beni de hiçbir boktan haberi olmayan benim de haklarında hiçbir boku bilmediğim bir grup forum insan... 4.sf'de mi ne başlıyor kızın girişi bir anda cart cart tepki gelmemiş. agresif girmiş. ben bayağı eğlenmişim bu sırada sağolsun bu gereksiz agresiflikle.. sanıyorum çözemeyince agresifliğe devam etmiş argüman diyebileceğimiz bişi yoktu ortada. sonrası zaten haçlı orduları için preveze gibi gelişmiş.. ya bi de okuyan arkadaş.. oku canım. oku güzelim. niye okumayacaksın? özgürlük var zaten. ama neyi okuduğunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SeaGle said: erotik içerikli türk kızının popüler olması çok kötü be cidden. erotik içerikli seagle olunca bişey olmuyor, ama türk kızı olunca yağmurda köşebaşlarında biten şemsiyeciler gibi meriç bitiyo kızın arkasında. sex and the city yüzünden mi oluyo hepsi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Quo-Vadis said: Dur bi saniye ben anlamadım biz kimden bahsediyoruz ? Konu baslıgı siminya da.Artemis ten Bahsetmiyormuzu su anda ? yoksa her ikisinden de mi ? hicbi soyledigini duymayan NASIIIL? KIM NAAPMIS? diye bagiran aile buyugu gibi olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahahahah yazık lan gidelim özür dileyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 phobein said: Muhim olan o kizin sonunda gobekli biri ile evlenip susmasi mi?Yoksa yazdiklarinin ozgunlugu akiciligi mi?Yani belki Siminya bir kurgu yaziyor ve hepimizi boyle dunyalar'in varligina dair uyariyordur.Ben her yazdigina inanmiyorum mesela.Cok abartili oldugundan degil benim hayatimla o hayatlar arasinda ki ucurumdan inanmiyorum.Kisisel bir blokta roman tadinda mizahi yani cok kuvvetli hikayelere emek veriyor.İlk konuyu acan arkadasin dediginde kalsin bu mevzu bence.Evet Sminya cok hos yazar.Taklit edilemez taklit etmez.Hissettigim kadariyla yalanci ve uckagitci ama galiba yazilari bu yuzden farkli. bak daha öncede dedim, mevzu gercek olması yalancıkcı olması falan değil. tutarsız olması, pek esprisi kalmıyo o noktadan sonrada. kişisel blog'u yazardan gayrı okuycak değiliz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Flassh said: hahahahah yazık lan gidelim özür dileyelim iste o zaman turk kizinin tuzagina dusmus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/047/802/original/Women_Work_Station_.jpg?1272405523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahahahah paticik nelere kadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 paticiğin gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 uzuldum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BEYLER! said: . sen devam et forumunda cirit atmaya. ben de daha popüler olmak için hesabımı siliyorum http://forum.paticik.com/read.php?5,5443905,page=4#msg-5451957 said: pms geçirmiyor olsaydınız bunun aslında bir espri olduğunu görürdünüz.. BEN BİLDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Siliyomuş hesabını sevilmek değil kastettiğim eren. anlamadın sen de beni. :( yahu kendini sevdirmeye kasan bir insan mıyım ben? boyuna kavga edip engellenmekten, dellenince hesabını silip siktir olup gitmekten, kendini adam yerine koyup röportaj yapan dergiyi kepaze etmekten yani kısacası kendi kendine bu manada zarar veren bi insanım. ben sadece yazıyorum. yazdığımı okuyup eleştiren insanları ciddiye alıyorum. ve sadece hakkımda yazıldığı için olayı anlamaya kasıyorum. olay kontrol edilmeyecek bir noktaya geliyor. tanımasınlar zaten beni. hatta kitleyeyim şu anda blogumu da ff profilimi de okumasın oradakiler de olay soğuyana dek. ama sen bile böyle diyorsan eşeklik bende demek ki. ben siliyorum yine hesabı. def olup gidiyorum. yeter ya. kimse sikimde değil, anlatamıyorum ben size. - Artemisia Gentileschi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hesabını sildi ahahahahah, successful troll is successful. http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar