_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Döktürdü TLO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oha tlo oha! ADam aşk ya, nasıl aktı adam. no evo, ling-muta to swarmhost to broodlord corrupter queen!!! efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gsl sistemde oyun başında taktik savaş daha fazla oluyor, aşağı yukarı rakibin hangi mapte ne yapıcağını daha önceki maçlarından çalışarak geliyorsun, sonra strelok gibi epic TLO açılışına yeniliyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Avrupa bozmuş MMA yi o nası saçtır öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://i.minus.com/iyahuKcjpE925.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 And not a single fuck was given that day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nani okuzu TLO'ya da aynı artisligini yapmisti. ıdra'ya bm diyenler su herifi izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 şişko lenoh yargıladı bu sığırı, koreliler bu konuda tertemiz çocuklar belki ingilizce bilseler küfür ederler o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 http://www.twitch.tv/wcs_europe İzleyin len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seele said: http://i.minus.com/iyahuKcjpE925.gif zaten tam bir ergen ya adam saç modeliyle falan da. hiç tam ısınamadım şu herife. kim bu elini sıkmadığı? kime yenildi ergen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/VortiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 naniwa reyisss adamı gtten sikiverrir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 idra vs demuslim ladder da karsilastilar. Su an 2. oyun oynanıyor idra ilk oyunu aldi. http://www.twitch.tv/idrajit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ikinci oyun cok isci kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 2 rax reaper i scoutlayamayinca tutamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bi şey sorucam, ben HOTS almadım da, bilmiyorum. İşçiler minerallere otomatik olarak mı gidiyor oyun başladığında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 yildirimokur said: Bi şey sorucam, ben HOTS almadım da, bilmiyorum. İşçiler minerallere otomatik olarak mı gidiyor oyun başladığında ? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 inyormaynd said: yildirimokur said: Bi şey sorucam, ben HOTS almadım da, bilmiyorum. İşçiler minerallere otomatik olarak mı gidiyor oyun başladığında ? Evet. Bu oyun bitmiştir benim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 yildirimokur said: inyormaynd said: yildirimokur said: Bi şey sorucam, ben HOTS almadım da, bilmiyorum. İşçiler minerallere otomatik olarak mı gidiyor oyun başladığında ? Evet. Bu oyun bitmiştir benim için :P Kapatabiliyorsun ama gameplay'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bura nie böle ölü huunun liderliginde eylemlerde taşkınlıkmı yapıosunuz strateji bizim işimiz ayaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Polisler marine micro yapamıyo çok güzel flankliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 micro yapsa nolacak supply da bu kadar outnumbered ettikten sonra sanslari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 e bi tarafı 1 adam mikroluyo, diğer tarafta herkez kendini mikroluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Hivemind vs Individuality, get rekt Swarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Cuce said: e bi tarafı 1 adam mikroluyo, diğer tarafta herkez kendini mikroluyo. DİS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar