Therru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 rapid halloldu kayıtlara geçsin 04.04 raid olcakmış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 PC STARCRAFT 2: HEART OF THE SWARM Eski Bıçak Kraliçesi(Queen of Blades) Sarrah Kerrigan olarak göreve başlıyorsunuz. Galakside bir zamanların korkulu rüyası olmanıza karşın, şu anda yüksek güvenlik önlemleriyle çevrili bir araştırma laboratuvarınınderinliklerindeli bir hücrede hapsolmuş durumdasınız. Terran Hükümdarlığının Kanlı birlikleri etrafınızı sarmadan önce, uzayın karanlık bıçaklarına kaçış planınıızı yapmanızı.. ve sürünün Kalbindeki ( Heart of the Swarm) yerinizi geri kazanmasınız gerekiyor. Yeni Silahlarını Komuta Edin Sürekli değişen bir savaş alanı üzerinde yok edici yeni birimler konumlandırın. Savaş Ateşi(Battle Hellion) ile, yaklaşan düşmanları alev alev yakın, Kasırga (Tempest) ile hava hakimiyetini elinize geçirin, Sürü Yuvası (Swarm Host) ile yerleşik düşmanları çepeçevre sarın ve çok daha fazlasını yapın. Cehennemi Hissettirin Gözünüzü intikam hırsı bürümüş Sarah Kerriganı hedefine ulaştırın. Kolonizi azami yıkım yapacak şekilde evrimleştirin. Gizli Psionik güçlerisizi keşfedin ve ay kadar büyük Zeg Leviathanını ile gezegenden gezegene ilerleyin. dr nin hots tanitimi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.teamliquid.net/video/streams/ToD Şu ses ayarlarını nasıl yapmış ki unitlerin sesleri ve not enough minerals sesleri gelmeden oynuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 eee silvera geçtim ben maç kaybede kaybede? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Diğerleri senden daha hızlı ve fazla maç kaybetmiş, yeterince maç yapmıyorsun demekki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Beyler terrana tavsiye verebilir misiniz, 40 maç felan yaptım 2 günde 17 win var kalanı loss ama abuk subuk adamlar geldi gmler felan. gold silver felan yendiğim oldu. Şimdi durum şu oyun uzarsa kesin veriyorum. Macrom tam sıçış işte erkenden bişiler yapıp adamı rahatsız edebilirsem alıyorum oyunları. Genel olarak hemen 4 yada 5 baraka ve upgradeleri ilk stimpak sonra direk 10 li bi marine gönderiorum adamı zorlarsam paso spamlıorum peşine. Baktım adam yemedi rushu, sonra hemen medivaca girişip drop yapıorum. Ama iş uzarsa 3-4 expler gerekirse sıçmaya başlıyorum map kontrol özellikle. Gerçi mapleride hiç bilmiorum ama. Var mı güzel terran buildleri böle nooblar için bakabileceiğim izleyebiliceğim videolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 abi beni 2 dir full marine basıp dövüolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 marinden şaşmam zaten ya terran oynama nedenim. böle popu caplediğim zaman giriştiğin combatlarda sıçıyorum ben. Az adam öz combat. göreyim yani kim kime sıkyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ya geçen adama süper baskı kuruyorum of pof nası sıkıştırdım adam tek base de kaldı ben 3.e çıkıcam nerdeyse, diye bi yandan paso zealot stalker spamlıorm baseine ama aşamadım savunmasını. savunmasıda lol, ana bina yanlarında supply depotlar ve scv ler. yıkamadım bınayı colosus molosus dınlemedı herıf sonra bı sorti daha yaptım adam ucak cıkaran yerlerden yapmıs bısuru onları patlatım derken battlecruiserlarla geldi ::( meğersem 5-6 base i varmış adamın bende testis geçiomuş :(:(:(:( marine basıp salıolar üzeirme aga medievacsız hemde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ya ben oyunu kendim keşfediyorum resmen eheuıh, medivacsız marine çok çöp sanıyordum, değilmiş ya 20 tanesi bir araya gelip damardan vurdumu allahını tanımıyorlar. ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bu arada gurbbynin maç epey heycanlı geçiyor. gerçi bitmek üzere son ünite kadar savaştı adamalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Grubby 300 apm yapti ilk kez sc hayatında euheh, koreli rakibi 400 küsür fdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yukardaki sohbet ahah beyler çok tatlısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 mayina ne zaman nerf gelecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mayına nerfe gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mayına nerf gelmesin abi, noob friendly unit o kaç defa oyun aldırdı bana. düşük lig oyunlarında çok net yedirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bana yedirisin mesela net kanka bi ara maç yapalım ya, silvera çıktım ben istemeden tokatlanıorm sürekli :/ napcamı şaşırıyorum ya pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yapalım benim nick elmahico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bnet id mi o ney benim isim suark ama nick tuncan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bilmiorum ya arkadaşın acc idi zamanıdna ben ona hots aldım bakayım akşam atarım, goldları yargılıyorum yanlız soliyim smurf bronzum. dssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 len hani nubdun sdsfs ben bayaa nubum terran op yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 apm kaç onu söle sdjl. o değilde bende noobum ya bakma ama her maçtan sonra hızlıca replay bakınca bişiler öğreniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bnet id falan lazım müdür ya da nickle beraber karakter code apm 40 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Blizzard daha önce kapanacağını ya da satılacağını ilan eden IPL'i satın almış. Riot ve Valve'a ciddi ciddi diş bilemeye başladılar anlaşılan. Açıkçası hiç biri umrumda değil en çok IPL çalışanlarına sevindim. Enee ayrı başlık varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 beni de eklesenize akşamları maç atıyoruz arada geyiğine, iki taktik falan kaparsınız hem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar