Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

PC STARCRAFT 2: HEART OF THE SWARM
Eski Bıçak Kraliçesi(Queen of Blades) Sarrah Kerrigan olarak göreve başlıyorsunuz. Galakside bir zamanların korkulu rüyası olmanıza karşın, şu anda yüksek güvenlik önlemleriyle çevrili bir araştırma laboratuvarınınderinliklerindeli bir hücrede hapsolmuş durumdasınız. Terran Hükümdarlığının Kanlı birlikleri etrafınızı sarmadan önce, uzayın karanlık bıçaklarına kaçış planınıızı yapmanızı.. ve sürünün Kalbindeki ( Heart of the Swarm) yerinizi geri kazanmasınız gerekiyor.

Yeni Silahlarını Komuta Edin
Sürekli değişen bir savaş alanı üzerinde yok edici yeni birimler konumlandırın. Savaş Ateşi(Battle Hellion) ile, yaklaşan düşmanları alev alev yakın, Kasırga (Tempest) ile hava hakimiyetini elinize geçirin, Sürü Yuvası (Swarm Host) ile yerleşik düşmanları çepeçevre sarın ve çok daha fazlasını yapın.

Cehennemi Hissettirin
Gözünüzü intikam hırsı bürümüş Sarah Kerriganı hedefine ulaştırın. Kolonizi azami yıkım yapacak şekilde evrimleştirin. Gizli Psionik güçlerisizi keşfedin ve ay kadar büyük Zeg Leviathanını ile gezegenden gezegene ilerleyin.

dr nin hots tanitimi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler terrana tavsiye verebilir misiniz, 40 maç felan yaptım 2 günde 17 win var kalanı loss ama abuk subuk adamlar geldi gmler felan. gold silver felan yendiğim oldu.

Şimdi durum şu oyun uzarsa kesin veriyorum. Macrom tam sıçış işte erkenden bişiler yapıp adamı rahatsız edebilirsem alıyorum oyunları.

Genel olarak hemen 4 yada 5 baraka ve upgradeleri ilk stimpak sonra direk 10 li bi marine gönderiorum adamı zorlarsam paso spamlıorum peşine. Baktım adam yemedi rushu, sonra hemen medivaca girişip drop yapıorum.

Ama iş uzarsa 3-4 expler gerekirse sıçmaya başlıyorum map kontrol özellikle.

Gerçi mapleride hiç bilmiorum ama.

Var mı güzel terran buildleri böle nooblar için bakabileceiğim izleyebiliceğim videolar ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya geçen adama süper baskı kuruyorum of pof nası sıkıştırdım adam tek base de kaldı ben 3.e çıkıcam nerdeyse, diye bi yandan paso zealot stalker spamlıorm baseine ama aşamadım savunmasını.

savunmasıda lol, ana bina yanlarında supply depotlar ve scv ler.
yıkamadım bınayı colosus molosus dınlemedı herıf
sonra bı sorti daha yaptım adam ucak cıkaran yerlerden yapmıs bısuru
onları patlatım derken battlecruiserlarla geldi ::(
meğersem 5-6 base i varmış adamın bende testis geçiomuş :(:(:(:(

marine basıp salıolar üzeirme aga medievacsız hemde =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...