Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hay Proligi izledim. Nası olsa Flash koyar çocuğu diyip yattım uyudum. JD vs Flash maçı olmuş. Üstüne Flash Code S'e dahi kalamamış. MC kafasına vurmuş falan. Pffff. Tayyip baba bizi Koreye götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Flach mc maçında bunker atmayınca exp in önüne tokatı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 VOD falan yok mu ? Merak ettim şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 var gsl'de. böle geldi 1 zeal 1 stalkerla dövdü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.twitch.tv/msspyte abi n gzl kız kıllı kıllı adamlarla dota oynuyom bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hakketen şirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Selam ben zergling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 BS nin açılımı ne arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 inyormaynd said: VOD falan yok mu ? Merak ettim şimdi =/ Flash barakadan önce cc attı işte .Ondan dolayı hem marineler geç çıktı hemde mc harras e geldiğinde az sayıda marine vardı. Doğal olarak işçileri çekti savunma için Flash.Çok işçi kaybetmiş oldu ve avantajda mc reise geçti .Ama bi bunker atmış olsaydı exp'in önüne oyun başında herşey farklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Team Liquid'in adını Team Zerg diye değiştirsinler artık. Snute'u almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hearth of the swarm daki şu çayıra bayıra atılan creepler ne güzel olmuş. Artık oyun içinde geomerti çalışmaya gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Jay Wilson Diablo'dan Starcraft'a geçmiş. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7592242994?page=1 Şaka lan şaka. Korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.destiny.gg/n/own3d-tv-a-beginners-guide-to-being-an-asshole/ Own3d'yi hiç sevmezdim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/7136217/?utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=sc2&utm_content=community-textlink yine cılkını cıkarmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bu ne ya ahahaha.. Tutmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abi hots çıkıcak gerçide bok gibi şuan oyun denge muhabbetinden demiyrum. Oyuna uzun süredir girmyiodum bi hasret gideriyim dedim 7-8 maç attım hepsi ZvZ geldi , sadece ben değil gelen adamlarda bıkmış olucakki maçların çoğu 7-8 pool 15 hatch gidene yapılan mass speedling all-inleriyle geçti. Olmayacak böyle deyip random girdim bu sefer TvT geldi.Hayır bende mi bişe var yoksa mirror fetişimi var mms'in ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şöyle yorumlayalım ; simdi o 7-8 macı atarken , mmrın normalmis. normal mmrda zerg kaynıyo baby race oldugu icin. onlara yenilince ,9. maçındada zerglerin imbalıgı yüzünden mmrları düşük olan terranlara denk gelmissin. yani suçlu dustin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 MMR zaten dengesiz.Önceki gibi değil.Çok saçma rakipler vermeye başladı artık nedense.Lig atlamayı kolaylaştıracağız diye absürt rakipler çıkarıyor karşına.HoTS'da düzelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zeka özürlü heriflere kolaylık yaratmaya çalışıyolar daha fazla kişiye hitap etsin diye. çok kötü şu değişimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2 maç kazanıyorsun placement'tan hop direk gold.Ardından bir maç kazan hop plat.Bu arada gelen rakipler dia+master.İçine tükürdüğümünün işi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Geçen 4v4 random atayım dedim.GM geldi karşıya 2 tane -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TrVlQmJhsu4 şunuda şöyle koyalım inanılmaz bi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Zerg nereden maç veriyor / Terran nereden maç çeviriyor / Sayı 54553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 code s izeleyen varmi hd link felan flash oynuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://www.gomtv.net/live/index.gom?conid=71876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar