Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üst seviye oyun oynayan askerde falan olmayan, Aelfric, mufduu, Oyman, OwnageFactor, Seksyzerg, Sleeep, Zerghamdi dışında kimler var güncel ^^ olası bir istanbul organizasyonu için
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

üst seviye oyun oynayan askerde falan olmayan, Aelfric, mufduu, Oyman, OwnageFactor, Seksyzerg, Sleeep, Zerghamdi dışında kimler var güncel ^^ olası bir istanbul organizasyonu için

Söle canım, antreman torbasımı lazım ^^ Geri dönüşlerimdeki hitlere dikkat et, keza canını yakmışlığım var unutma :)
Mesaj tarihi:
Haydaaa yeter ama.

Yani yeter gerçekten yeter. Neden illla okulların tatil olduğu zamana denk getiriyosunuz anlamıyorum. Protesto ediyorum.

Bir de online ön eleme olacak mı yoksa invitational tarzında mı olacak? Eğer online ön eleme olacaksa senin rakiplerine teşvik primi vermessem aceaceaceaceace değilim :D
Mesaj tarihi:
elemesiz direk invite...
hiç kafan basmıyor senin ya rakibe teşvik vericen paran yancak, üstüne üç beş bişi daha koy bana ver o parayı yeniliyim diye, bari para hedefine ulaşsın :D
Mesaj tarihi:
P HerO Dear p
P JYP Mini P
Z Jaedong hyvaa Z
T TaeJa Bogus T
T ThorZaIN Classic T
T PuMa Last T

lan 1 haftadır staj ayağına SC izlememiştim. Olaya gel 6 mirror. Mirror mirror on the wall....
Mesaj tarihi:
koredeki takımlarda varki bu muhabbet, ödemiyorlar maaş ama en top seviye mentorluk sunuyorlar, antreman ortamı sağlıyor, oyuncuya o kadar ortam hazırlayınca da kendi bişiler kazanabilmeli, o kadar da kötü değil bence durum ^^
Mesaj tarihi:
Az da olsa bir şeyler ödenmeli bence.Turnuvalara bel bağlamaları kötü yoksa böyle takım dağıldığı gibi açıkta kalma durumu yüksek oluyor.Gerçi kaparlar anında onları da...
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Oyunculara maaş ödemeyen takım ? Oha !

Abi atla deve değil ki sleeepin dediği gibi hem mentorluk bedava hemde adamlar bedavaya yaşıyo ev yemek içmek hepsi bedava. Zaten top levelsan birileri kapıyo snei hemen
Mesaj tarihi:
ya takımlar para kazanıosa bir şekilde maaş vermeli tabi ama gelir olmayan takım tamamen sponsorlar ne katkı sağlıyorsa onlarda aynısını oyunculara aktarır sponsor para veriosa para verir reklam karşılığı misal siteden ordan burdan gelen gelirler varsa pay verir.

Yoksa para vermemesi normal
  • Yeni Oluştur...