Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bide şeyi sorcam ya bu challange'lara kasmamın bana getirisi olur mu yoksa maç atmak daha mı çok şey getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya challangelar seye yarıyo bole deişik hareketleri yapmaya denenebilir bazı basic seyleri oretiyo unit counterlar felan gibi ama yane olay bol bol mac yapmakta veizlemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leagues şöyle bişey buldum bu tabloya gire 835 puan lazımmış bronze dan silvera geçmek için doğru mudur? geçen sormuştum burda silverlarla maç yapmaya başlican win ratio %50 lere gelcek o zaman silvera geçicen falan demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 puanla lig atlamanın alakası yok. yani var da bir yere kadar var. lig atlarken asıl olay mmr denen gizli bir puan bnet tarafından verilen. mmr'ı en çok yükselten şey de üst ligten gelen oyunculara yapıştırdığın kapakların sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 BonePART said: silverında öle eauhea terran genel olarak daha az mikro istediğinden ... .. . bold la belittiğim yerden sonrasını okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Anelor said: tvt oynamaktan gına geldi bronze lig popülasyonunun %60 ı falan terran sanırım abi goldda sadece zerg geliyo cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 PastorOfMuppets said: http://www.youtube.com/watch?v=n7rH1C964uA&feature=g-all-u cok bos konusuyolar. hadı bı dertleri var falan eyvallahda, nedne bahsettiklerini bilmiyorlar. hala mal mal in game yayın ıstıyolar, oyuncular4ını coğunu geliri stream iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 onu bunu bırakında, resimde gözüken tablodaki duruma biri açıklık getirebilir mi? Ayrıca Blizzard bu duruma kendince nasıl bir açıklama getiriyor açıkçası merak ediyorum. Ekran görüntüsü EU GrandMaster ilk 8 dendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Adamlar sadece 1 a yapiyolar. en hizli yapan en tepeye cikiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kore serverinda durum boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kore'deki terranlar god mode açık geziyorlar, ondna değil. yoksa z imba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 huun said: kore'deki terranlar god mode açık geziyorlar, ondna değil. yoksa z imba :P herkes oyle dusunmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 fantasma infermando ispanyolca clientte sesler ne seksiymiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 paladinpala said: onu bunu bırakında, resimde gözüken tablodaki duruma biri açıklık getirebilir mi? Ayrıca Blizzard bu duruma kendince nasıl bir açıklama getiriyor açıkçası merak ediyorum. Ekran görüntüsü EU GrandMaster ilk 8 dendir. Zerg oyuncuları çok iyi oyunculardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 paladinpala said: BonePART said: silverında öle eauhea terran genel olarak daha az mikro istediğinden ... .. . bold la belittiğim yerden sonrasını okuyamadım. low levelda 1a yapmaya en uygun ırk terran ondan soz ediyorum yoksa high levelı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 esas low levelda 1a yapamaya en yatkın olmayan ırk terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 1a nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bütün üniteleri sec atak movela saldırt yane micro felan yapmamak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi bazen bu oyun için yetersizim galiba hissine kapılıyorum. gene moralim bozuldo WoW oynayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 BonePART said: paladinpala said: BonePART said: silverında öle eauhea terran genel olarak daha az mikro istediğinden ... .. . bold la belittiğim yerden sonrasını okuyamadım. low levelda 1a yapmaya en uygun ırk terran ondan soz ediyorum yoksa high levelı bilemem peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ya alt seviyede Terran gerçekten kolay bir ırk. Marine bas marauder bas medivac bas. Hepsini seç. Boş bir yere a ya bas ve tıkla. Hepsi bu. Alt seviyelerde AoE dmg veren HT ve infestor kullanılmadığından ve makro yerlerde süründüğünden en kolay oynanış terranda. Bunda şunun da etkisi var. Terran o kadar aşina olunan bir ırk ki oyuncular direk adapte olabiliyor. Aha bu piyade binası aha bu tank binası aha bu uçak binası. Bittiii. Ne zerg gibi larva inject ne tosstaki FF gibi karmaşık üniteler var. Stim to win durumu yani:D Anelor bozma moralini. Sadece ve sadece oynamaya devam et. WoW, Diablo gibi oyunlarda iyi olman için oyun başında oturmak yeterli. SC2de biraz emek sarfetmen gerekiyor hepsi bu. Şöyle düşün. Şu anda HotS'a hazırlık yapıyorsun oyunun temel mekaniklerini öğreniyorsun. HotS çıktığı zaman pek çok oyuncuyla aynı seviyede olacaksın. Ha bende Diabloya kaymış durumdayım. Ama yapcak bişi yok. Kış geldi. İşler kesat. Para kazanmak lazım. Ama HotS betası elime ulaşır ulaşmaz diabloda farm olayını kız arkadaşıma devredeceğim:D Böylece yetişmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi böyle replayimi izliyorum mesela ulan ne biçim saçmalamışım bunu niye böyle yapmamışım çok yavaşım oha hataya bak falan diyorum kendi kendime bunları dedikten sonra bi oyun daha atıyorum gene aynı şey değişen bişey yok :D acaba diyorum yetemiyo muyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Aceace said: Ya alt seviyede Terran gerçekten kolay bir ırk. Marine bas marauder bas medivac bas. Hepsini seç. Boş bir yere a ya bas ve tıkla. Hepsi bu. Alt seviyelerde AoE dmg veren HT ve infestor kullanılmadığından ve makro yerlerde süründüğünden en kolay oynanış terranda. . sunu demeye calısıyorum mesela bence tossda FF en onemli 2 3 olaydan biri yenmek icin kullanmak zorundasın tekrar diyorum ben yapamıyorum ama zorundasın aynı sekilde zergde de injectinden tut fungalına bi cok zorluk var terranda low levelda ole seler yok MMM herseye cozum colossus varsa bide viking yapıyosun manual targeta bile gerek yok zaten saldırcak baska unit yok vikinge colossuslara girisiyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Beyler, Terran en kolay microya sahip demek yasaklandı, haberiniz yok mu sizin ? Ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Anelor said: abi böyle replayimi izliyorum mesela ulan ne biçim saçmalamışım bunu niye böyle yapmamışım çok yavaşım oha hataya bak falan diyorum kendi kendime bunları dedikten sonra bi oyun daha atıyorum gene aynı şey değişen bişey yok :D acaba diyorum yetemiyo muyum ben Diyorum ya yetememek değil. Sadece üstüne düşmek lazım. Sallıyorum bir aksilik, allin vs durumu olmadığı müddetçe 60 scv olana kadar aralıksız scv basman lazım. Ayrıca bunu 5 scv basıyım. Sonra bi 5 tane daha basarım şeklinde değil düzenli olarak 1er 1er (hadi bazen 2şer:) basman lazım. Aynı sırada Barakalardan marine bilmem ne basman lazım. Bunlara alışman lazım.. Şey gibi düşün. WoW'da sallıyorum First Aid atmak için düşünmezsin zaten refleks oluşmuştur ya. Aynı hale gelene kadar sıkılmadan maç yapman yeterli. Sana şunu söyleyeyim yeter. Linki arayamayacaığım kusura bakma ama işsizin teki, sadece ve sadece stalker basmak suretiyle 0 MICRO yaparak diamonda çıktığı replayleri paylaşmıştı. Scout yok. Blink mlink yok. Sadece chronoboost+Stalker+1a. (Evet kulağa imkansız geliyo ama böle bişe var:) Sen sadece daha çok oyna. Scout falan da etme. Ne olcak. En fazla 6 pool DT falan yer çıkarsın oyundan. Salla gitsin. Sen oyuna alış yeter. SCV bas Marine-Marauder-Medivac bas Supply bas . . . Paran birikmeden bunu sürekli sürekli yapmaya çalış. Hepsi bu. Daha çok ünite FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar