Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leagues

şöyle bişey buldum bu tabloya gire 835 puan lazımmış bronze dan silvera geçmek için doğru mudur?

geçen sormuştum burda silverlarla maç yapmaya başlican win ratio %50 lere gelcek o zaman silvera geçicen falan demişlerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya alt seviyede Terran gerçekten kolay bir ırk. Marine bas marauder bas medivac bas.

Hepsini seç. Boş bir yere a ya bas ve tıkla. Hepsi bu. Alt seviyelerde AoE dmg veren HT ve infestor kullanılmadığından ve makro yerlerde süründüğünden en kolay oynanış terranda.

Bunda şunun da etkisi var. Terran o kadar aşina olunan bir ırk ki oyuncular direk adapte olabiliyor. Aha bu piyade binası aha bu tank binası aha bu uçak binası. Bittiii. Ne zerg gibi larva inject ne tosstaki FF gibi karmaşık üniteler var.

Stim to win durumu yani:D

Anelor bozma moralini. Sadece ve sadece oynamaya devam et. WoW, Diablo gibi oyunlarda iyi olman için oyun başında oturmak yeterli. SC2de biraz emek sarfetmen gerekiyor hepsi bu. Şöyle düşün. Şu anda HotS'a hazırlık yapıyorsun oyunun temel mekaniklerini öğreniyorsun. HotS çıktığı zaman pek çok oyuncuyla aynı seviyede olacaksın.

Ha bende Diabloya kaymış durumdayım. Ama yapcak bişi yok. Kış geldi. İşler kesat. Para kazanmak lazım. Ama HotS betası elime ulaşır ulaşmaz diabloda farm olayını kız arkadaşıma devredeceğim:D Böylece yetişmiş olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böyle replayimi izliyorum mesela ulan ne biçim saçmalamışım bunu niye böyle yapmamışım çok yavaşım oha hataya bak falan diyorum kendi kendime bunları dedikten sonra bi oyun daha atıyorum gene aynı şey değişen bişey yok :D acaba diyorum yetemiyo muyum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Ya alt seviyede Terran gerçekten kolay bir ırk. Marine bas marauder bas medivac bas.

Hepsini seç. Boş bir yere a ya bas ve tıkla. Hepsi bu. Alt seviyelerde AoE dmg veren HT ve infestor kullanılmadığından ve makro yerlerde süründüğünden en kolay oynanış terranda.
.

sunu demeye calısıyorum
mesela bence tossda FF en onemli 2 3 olaydan biri yenmek icin kullanmak zorundasın
tekrar diyorum ben yapamıyorum ama zorundasın

aynı sekilde zergde de injectinden tut fungalına bi cok zorluk var

terranda low levelda ole seler yok
MMM herseye cozum
colossus varsa bide viking yapıyosun
manual targeta bile gerek yok zaten saldırcak baska unit yok vikinge colossuslara girisiyo direk
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

abi böyle replayimi izliyorum mesela ulan ne biçim saçmalamışım bunu niye böyle yapmamışım çok yavaşım oha hataya bak falan diyorum kendi kendime bunları dedikten sonra bi oyun daha atıyorum gene aynı şey değişen bişey yok :D acaba diyorum yetemiyo muyum ben

Diyorum ya yetememek değil. Sadece üstüne düşmek lazım. Sallıyorum bir aksilik, allin vs durumu olmadığı müddetçe 60 scv olana kadar aralıksız scv basman lazım. Ayrıca bunu 5 scv basıyım. Sonra bi 5 tane daha basarım şeklinde değil düzenli olarak 1er 1er (hadi bazen 2şer:) basman lazım. Aynı sırada Barakalardan marine bilmem ne basman lazım. Bunlara alışman lazım..

Şey gibi düşün. WoW'da sallıyorum First Aid atmak için düşünmezsin zaten refleks oluşmuştur ya. Aynı hale gelene kadar sıkılmadan maç yapman yeterli.

Sana şunu söyleyeyim yeter. Linki arayamayacaığım kusura bakma ama işsizin teki, sadece ve sadece stalker basmak suretiyle 0 MICRO yaparak diamonda çıktığı replayleri paylaşmıştı. Scout yok. Blink mlink yok. Sadece chronoboost+Stalker+1a. (Evet kulağa imkansız geliyo ama böle bişe var:)
Sen sadece daha çok oyna. Scout falan da etme. Ne olcak. En fazla 6 pool DT falan yer çıkarsın oyundan. Salla gitsin. Sen oyuna alış yeter.
SCV bas
Marine-Marauder-Medivac bas
Supply bas
.
.
.
Paran birikmeden bunu sürekli sürekli yapmaya çalış. Hepsi bu. Daha çok ünite FTW!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...