mieovw Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kablonet lazım bana fakat bunlar sadece apartmanlaramı veriliyor, ben özel eve bağlatmak istiyorum ne gerekir, bağlanma süresi ne kadar olur, fiyatı ne olur bir bilgi verirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dostum sen baya yanlış gelmişsin internet topiğine bak kablonet diye arat, yeni adı uydunet gerçi istemediğin kadar cevap bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 okokokokokokok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mahallende kablolu tv varsa, git konuş. Ayarlamaları onlar yapar/yapmaz ama olurunu söylerler sana. Ayrıca İnternet bölümündeki kablonet topiğini araştır. Belki sorunun cevabını orada bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 apartmana baglama diye bi olay yok yaw kablo tv warsa mahallende cekerler eve cok ufak bi sans war cekememeleri icin alt yapi fela yoksa ama butun alt yapiyi yenilediler coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 apartmanda olmasına gerek yok, mahallende varsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 beni geçen gün kendileri aradı böle böle diye olur dedim. bahane oldu ttnet ten kurtulmak için..+ aynı hizmet için 1/2 fiyat çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bizim ev de müstakil ve yandaki evde var uydunet. kazma herifler bağlayamadı ama. müdürlüğe dilekçe ver falan dediler. ben de türk vatandaşı olarak umursamadım, gerzek ttnet ile sürünüyorum. yapamayabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 uydunet olmayan apartmanlarda eger sokaginizda altyapi hizmeti varsa ve hizmet alan apartman varsa ve bu apartman ile sizin binanizin mesafesi cok fazla degilse dilekce ile turksat il mudurluklerine bizzat yada fax ile basvurun .olumlu yada olumsuz geri donus mutlaka saglanacaktir.mesafe fazla degilse zaten baglanti gerceklestirilir ama mesafe fazla ise farkli projeler sunulabilir size , yada direk veremiyoruz diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Pipet said: beni geçen gün kendileri aradı böle böle diye olur dedim. bahane oldu ttnet ten kurtulmak için..+ aynı hizmet için 1/2 fiyat çok iyi. Diyosun da 1/2 fiyata 0.5/2 hizmet veriyor Kablonet. Ben de ttnet'ten kurtulmak için geçmiştim. Ve rezil ötesiydi bağlantı. 1mbit söz de ama aylarca işkence çektim. Geri döndüm tt ye ve memnunum yani. Bir de dikkat edin, kontrat v.b iptal etmeye kalkmayın Turksat'tan minimum 350 TL sokuyorlar dökümsüz faturayla. Ve genel merkeze bile dilekçe gönderseniz o döküm asla gelmiyor. P.s: Ttnet'ten genel anlamda memnun değilim ama kabloneti baz alınca çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben Ankara'da Uydunet müşterisi olarak oldukça memnunum 1mb olmasına rağmen 140-165kb arasında gayet verimli şekilde download yaptırıyor. Ve online oyunlardada disconnect fln yaşamadım güncelleme çalışma dönemleri hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar