narsor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 WF sirasi aninda geliyor. Rift kapatmak icin genelde adam var, ama major rift degilse tek basina kapatabiliyorsun. Dungeon icin grup aramadim simdiye kadar, bilmiyorum nasil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Level 50 için konuşuyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 evet dungeondayim su anda. tum dungeonlar levelleri ne olursa olsun expert modeda kendini ayarliyor. anlamadim sanki 5 sene sonra level 50 olunca farkli bir seymi olacak high endde. hem su anda ciddi hardcore elemanlarla beraberim ve gercekten hic bir dungeonu bilmedigimiz icin cok keyifli oluyor, youtube dan bak git yerine her taktik o an cikiyor ortaya. enfes bir sey. 20 kere wipe ye ama genede millet kacmiyor. siz kalin o levelde :P her sey var oralarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bingildak ya simdi diye bir sorsana kendine ? ne yapiyorsun acaba. :) chatteki yazi cok keyif veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha server 1st, helal neco go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hll de resimler kurbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Supermiş. Hiç bu kadar erken bu kadar çok lvl 50 olacağını düşünmemiştim. Hiç beklemeden WF sırası geliyorsa, dungeon için kaliteli eleman bulunuyorsa gerçekten iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ya birşey sorucam şimdi ben mage oldum ne craft skilleri alsam efektif olur birde şuan 3 talent ağacıda aldım ne verim ille 1 ağacamı asılmak lazım yoksa farketmez mi? Yani şuan birikmiş talent puanları var onları sakliyimi yoksa verimi? Wow dan sonra garip geldi aslında garip değil ama talentlerı saçma sapan dagıtmak istemiyorum şuanki talentlarım Dom/Ele/Chloro şuan sadece ele gidiyorum ama 2 puanım boşta onları sakliyimi diğer ağaçlara dağıtımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Saklamana gerek yok, onları veremeyeceksin main tree`ye, şimdiden dağıt ki faydalarını gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fatih tıkla kurbağaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 saklama artanlari dagit hemen. Yanlis yone gittigini hissedersen 0latirsin trainerda, cok ucuz. Bu arada sira gelme olaylari icin yazdiklarim 20li levellar icin, 50ler icin Kanuni Bey yazsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Peki craft skilleri şuan butcher/miner/birde çiçek toplama aldım başka ne alabilirim yada ne gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ilk 20 kisilik quest raidi :) quest sonu epixxxxx leggins :) http://img810.imageshack.us/img810/5347/20110303231113.jpg imrenin titreyin hizlanin :) 796k hp abide ama fosuryadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8529 hp full raid buff, raiddeki en hpli adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Biz sana yetişene kadar sen full epic olacaksın. Anlaşıldı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ya işte böyle boş beleş adamlarla oynarsan, tek başına bütün ilk tieri yaparsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 okul olmasa bende 50 idim şimdi artık yaza ama çok özeniyorummm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 NO WAY PUNK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://img851.imageshack.us/img851/4566/20110306223600.jpg uuu baby. 50 raid zone u, 1,5 milyonun ustunde hp, %90 dan sonra rage olup tum raide tek geciyor dana. greenscales blight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kurbağa gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 imageshack (td) ama tıklayınca açılıyor çok geniş bi alan var yanlız boss fight'ta kullanmaya gerek var mı o alanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cok fazla add geliyor arti her kosede kaplumbagalar var getirip kesince slow atiyor bossa, her 30-50 saniyede falan 10 ar tane kadar add de eklenince curcuna oluyor ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kac kisilik o raid, 20 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar