Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 evet oyunun 2011 Q4'te çıkma olasılığı yüksek.TellTale Games tarafından yapılacak oyun dizinin uyarlaması olacak,çizgi romanın değil.Oyun muhtemelen fazla iyi olmayacaktır,Dead Rising ve L4D falan varken.Ama sırf senaryo için oynanır.Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tarzı ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 RPG veya TPS olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şöle kuru kuru oyun duyuranlara (yapımcılar) tav oluyorum, at önümüze 2-3 görsel de koklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya RPG ya hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hiç görüntü yok abi henüz.bi teaser bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 fake olma olasılığı var mı peki? ayrıca böyle filmlerin dizilerin oyun olması falan hic hosuma gitmiyor. hep boyle bi dizinin falan oyununu duyunca kesin kötü olcak diyorum kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi bu telltale games tamam iyi hoş, adventure türünü hareketlendirdi falan filan da, otun bokun aynı grafik motoruyla 5 ayda oyununu yapıyorlar hani canım sıkılmaya başladı biraz. hiç rpg fps vs olur demeyin, telltale games ise adventure olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 rpg yapıcak mecbur.yoksa oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çıkmış oyun. indirip oynadım 2 saatte bitti sonuç = leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bunlar yine 1-2 ayda bir chapter release edecekler. Bu şekil oyunda amma saçma ya, chapter 1 i bitir 1 ay bekle, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Darksun said: Bunlar yine 1-2 ayda bir chapter release edecekler. Bu şekil oyunda amma saçma ya, chapter 1 i bitir 1 ay bekle, oldu. mantık bence iyi, sanki dizinin yayın tarihini bekliyormuş havası veriyor ama bu şekilde chapterlar çok kısa olduğu için (yaklaşık 2-3 saat oynama süresi) 1 ay beklemek cazip gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oyun çok iyi tavsiye ederim 2 kere ilk episode u üstünden geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oyun diziden daha iyi olmuş beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 leş demişim oyun için de,3 kere daha oynadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Oyun cok basarılı. Diziden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İyi bare, bütün bölümleri release etsinler alayım bende =D öyle arkası yarın oyun oynayamam ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Güzelmiş oyun. Hele dizinin 2.sezonuna kıyasla playerların %80'i en sondaki hatunu kurtarmayı seçmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ariyorum bayadir da bulamadim episode 2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Komutan said: Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis. şimdi biz kafamıza göre episode 1 veya 2 indirip oynayabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Oyun bende installu olarak duruyordu, episode 2 cikinca Steam otomatik olarak aynen patch gibi indirdi. Episodelarin ayri ayri indirilebildigini sanmiyorum. Zaten hepsi icin tek ucret odeniyor. Korsanini soruyorsaniz, onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Episode 2 de iyiydi yine Hatuna yardım etmeyi seçmiştim ama yinede Larry'nin beyni dağıldı iyi oldu. Birde steam achi orası için "Too Much Salt Can Kill You" asdfasdfa Birde bu sefer oyuncuların çoğu aynı tercihleri yapmış. Ep 1 daha böyle yakındı Carly'yi kurtarmak dışında yüzdeler. Bu sefer baya aynı oynamış nedeyse herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Evet, benim azinlikta kaldigim tek tercih(o da %46): En sondaki arabadan bir sey almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yemek ve tercihler O kadar supply dayanamadım aldım ben ya. Clem surat yapıncada sahibi gelince geri veririz dedim. Birde küçük kardeşi direk öldürmüştüm ama Clem görünce kapadım bi daha açtım öldürmedim bu sefer. Sonradan zaten zombiler halletti ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar