Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead:The Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet oyunun 2011 Q4'te çıkma olasılığı yüksek.TellTale Games tarafından yapılacak oyun dizinin uyarlaması olacak,çizgi romanın değil.Oyun muhtemelen fazla iyi olmayacaktır,Dead Rising ve L4D falan varken.Ama sırf senaryo için oynanır.Bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
fake olma olasılığı var mı peki? ayrıca böyle filmlerin dizilerin oyun olması falan hic hosuma gitmiyor. hep boyle bi dizinin falan oyununu duyunca kesin kötü olcak diyorum kendi kendime.
Mesaj tarihi:
abi bu telltale games tamam iyi hoş, adventure türünü hareketlendirdi falan filan da, otun bokun aynı grafik motoruyla 5 ayda oyununu yapıyorlar hani canım sıkılmaya başladı biraz. hiç rpg fps vs olur demeyin, telltale games ise adventure olacaktır
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bunlar yine 1-2 ayda bir chapter release edecekler. Bu şekil oyunda amma saçma ya, chapter 1 i bitir 1 ay bekle, oldu.

mantık bence iyi, sanki dizinin yayın tarihini bekliyormuş havası veriyor ama bu şekilde chapterlar çok kısa olduğu için (yaklaşık 2-3 saat oynama süresi) 1 ay beklemek cazip gelmiyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis.
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis.

şimdi biz kafamıza göre episode 1 veya 2 indirip oynayabiliyor muyuz ?
Mesaj tarihi:
Oyun bende installu olarak duruyordu, episode 2 cikinca Steam otomatik olarak aynen patch gibi indirdi.

Episodelarin ayri ayri indirilebildigini sanmiyorum. Zaten hepsi icin tek ucret odeniyor. Korsanini soruyorsaniz, onu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Episode 2 de iyiydi yine

Hatuna yardım etmeyi seçmiştim ama yinede Larry'nin beyni dağıldı iyi oldu. Birde steam achi orası için "Too Much Salt Can Kill You" asdfasdfa

Birde bu sefer oyuncuların çoğu aynı tercihleri yapmış. Ep 1 daha böyle yakındı Carly'yi kurtarmak dışında yüzdeler. Bu sefer baya aynı oynamış nedeyse herkes.

Mesaj tarihi:

Yemek ve tercihler

O kadar supply dayanamadım aldım ben ya. Clem surat yapıncada sahibi gelince geri veririz dedim.

Birde küçük kardeşi direk öldürmüştüm ama Clem görünce kapadım bi daha açtım öldürmedim bu sefer. Sonradan zaten zombiler halletti ikisinide.

• Yeni Oluştur...