Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 evet oyunun 2011 Q4'te çıkma olasılığı yüksek.TellTale Games tarafından yapılacak oyun dizinin uyarlaması olacak,çizgi romanın değil.Oyun muhtemelen fazla iyi olmayacaktır,Dead Rising ve L4D falan varken.Ama sırf senaryo için oynanır.Bekliyoruz.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 RPG veya TPS olur muhtemelen.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şöle kuru kuru oyun duyuranlara (yapımcılar) tav oluyorum, at önümüze 2-3 görsel de koklayalım
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hiç görüntü yok abi henüz.bi teaser bile yok.
Magnum Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 fake olma olasılığı var mı peki? ayrıca böyle filmlerin dizilerin oyun olması falan hic hosuma gitmiyor. hep boyle bi dizinin falan oyununu duyunca kesin kötü olcak diyorum kendi kendime.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi bu telltale games tamam iyi hoş, adventure türünü hareketlendirdi falan filan da, otun bokun aynı grafik motoruyla 5 ayda oyununu yapıyorlar hani canım sıkılmaya başladı biraz. hiç rpg fps vs olur demeyin, telltale games ise adventure olacaktır
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 rpg yapıcak mecbur.yoksa oynanmaz.
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çıkmış oyun. indirip oynadım 2 saatte bitti sonuç = leş.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bunlar yine 1-2 ayda bir chapter release edecekler. Bu şekil oyunda amma saçma ya, chapter 1 i bitir 1 ay bekle, oldu.
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Darksun said: Bunlar yine 1-2 ayda bir chapter release edecekler. Bu şekil oyunda amma saçma ya, chapter 1 i bitir 1 ay bekle, oldu. mantık bence iyi, sanki dizinin yayın tarihini bekliyormuş havası veriyor ama bu şekilde chapterlar çok kısa olduğu için (yaklaşık 2-3 saat oynama süresi) 1 ay beklemek cazip gelmiyor.
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oyun çok iyi tavsiye ederim 2 kere ilk episode u üstünden geçtim.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oyun diziden daha iyi olmuş beğendim ben
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 leş demişim oyun için de,3 kere daha oynadım sdf
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Oyun cok basarılı. Diziden daha iyi.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İyi bare, bütün bölümleri release etsinler alayım bende =D öyle arkası yarın oyun oynayamam ben hehe
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Güzelmiş oyun. Hele dizinin 2.sezonuna kıyasla playerların %80'i en sondaki hatunu kurtarmayı seçmiş ahah
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis.
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ariyorum bayadir da bulamadim episode 2 yi
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Komutan said: Episode 2 cikti. Ilkinden daha cok hosuma gitti. Gerci senaryo oldukca tahmin edilebilir bir sekilde gelisiyor ve Lee'nin bazi durumlarda yaptiklari hic de akillica degil ama yine de hikaye iyi yazilmis. şimdi biz kafamıza göre episode 1 veya 2 indirip oynayabiliyor muyuz ?
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Oyun bende installu olarak duruyordu, episode 2 cikinca Steam otomatik olarak aynen patch gibi indirdi. Episodelarin ayri ayri indirilebildigini sanmiyorum. Zaten hepsi icin tek ucret odeniyor. Korsanini soruyorsaniz, onu bilmiyorum.
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Episode 2 de iyiydi yine Hatuna yardım etmeyi seçmiştim ama yinede Larry'nin beyni dağıldı iyi oldu. Birde steam achi orası için "Too Much Salt Can Kill You" asdfasdfa Birde bu sefer oyuncuların çoğu aynı tercihleri yapmış. Ep 1 daha böyle yakındı Carly'yi kurtarmak dışında yüzdeler. Bu sefer baya aynı oynamış nedeyse herkes.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Evet, benim azinlikta kaldigim tek tercih(o da %46): En sondaki arabadan bir sey almadim.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yemek ve tercihler O kadar supply dayanamadım aldım ben ya. Clem surat yapıncada sahibi gelince geri veririz dedim. Birde küçük kardeşi direk öldürmüştüm ama Clem görünce kapadım bi daha açtım öldürmedim bu sefer. Sonradan zaten zombiler halletti ikisinide.
Öne çıkan mesajlar