soulberry Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bedava bi resim görüntüleyicisi önersenize, sade ve hızlı olsun yeter. özellik aramıyorum. sevinirim.
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 resim görüntüleyici derken ? irfanview ? geç kaldım lanet olsun dostum...
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hiç araştırmadım ben ama bunu irfan diye birisimi yapmış lan türk yapımımı bu irfanwiev bide neden logosu panda. pandanın adı irfanmıymış ?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Irfan Škiljan kirk yillik lamersin, interneti kullanmayi ogrenemedin kurbaa
fixmen Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Uzun yıllar Irfan View ve Extra Addonu nu kullandım. Bir gün .raw dosyalarını açmaya çalıştım minnacık gösterdi. Bir hışımla sildim, gözünün yaşına bakmadım. Sonra Google Picasa yükledim, çatır çatır açtı herşeyi, mutluyum şu an.
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mum_Chamber said: Irfan Škiljan kirk yillik lamersin, interneti kullanmayi ogrenemedin kurbaa valla öyle galiba =(
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 irfanın iconunu hiç sevmediğim için kullanmadım. acdsee daha hoşuma giddiyor
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 değiştirin abi ico'nunu.. reshack ile yapılıyordur kesin
Öne çıkan mesajlar