elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 küstürmeyeceksen hayvanı beagle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 he ya arada çıkarıyorum dışarı anca işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Gerçekten anlam veremiyorum bu köpegi alıpta muhabbet kuşu misali ucakcık alanda kafes içinde bakar gibi bakanlara Bizimde bir tanıdık var golden retriever'ını bahçede 3 metre karelik alanda bakıyor montofon inegi gibi oldu köpek devamlı yemek yemekten , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben 4 sene önce bi köpek almıştım golden annem istemedi bende pek bakma niyetinde değildim açıkçası sıkılmıştım. heryeri tüy falan yapıyodu. arabaya koyduk antalyadan muğlaya doğru bi 100 kmden fazla yol gittik sonra ormana bıraktık. geri gelmedi ben gelir diye düşünmüştüm. orman doğal ortam bişi olmaz yani sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: arabaya koyduk antalyadan muğlaya doğru bi 100 kmden fazla yol gittik sonra ormana bıraktık. geri gelmedi ben gelir diye düşünmüştüm. orman doğal ortam bişi olmaz yani sonuçta Herhalde daha insani bir davranış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 benimde bi terrier vardı 10 sene önce falan antalyada bırakmadıgım yer kalmadı benden önce geliyordu eve tekrar devlet hastanesinin parmaklıklarına bağlamıştım kemire kemire kesmiş ipini, ben sallana sallana geldim eve baktım balkonda yatıyor. sonra sanayiye götürdüm ordaki çingen çocuklar alır falan diye nede olsa tüylü tüylü terrier, kömpeğe bağırdım gelme bi daha diye, bu sefer yine benden önce eve gelmiş ama arka balkona yatmış. sonra bi şekilde kurtuldum hayvandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kopek tavsiyesi ne abi, ayakkabi mi aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fistan said: benimde bi terrier vardı 10 sene önce falan antalyada bırakmadıgım yer kalmadı benden önce geliyordu eve tekrar devlet hastanesinin parmaklıklarına bağlamıştım kemire kemire kesmiş ipini, ben sallana sallana geldim eve baktım balkonda yatıyor. sonra sanayiye götürdüm ordaki çingen çocuklar alır falan diye nede olsa tüylü tüylü terrier, kömpeğe bağırdım gelme bi daha diye, bu sefer yine benden önce eve gelmiş ama arka balkona yatmış. sonra bi şekilde kurtuldum hayvandan. AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHA anırarak güldüm . bu ne dsfdsfdsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Pazar günü King Charles Cavalier Spaniel alıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Köpeklere bayılıyorum hatta 1 tane olmuştu köpeğim küçükken bakımı zor gelmişti diye verdik başkasına üzülmüştüm. Ama köpek kadar tatlı bişey daha yok arkadaş. Depresyon falan kalmaz. İnş. ilerde alacam bir köpek koşullar müsait olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Animal Planet Dogs 101 @Youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nileppezdel said: Pazar günü King Charles Cavalier Spaniel alıyoruz =) Netten baktımda şimdi çok çirkinmiş sevemedim küçük köpekleri bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oha fail yanlıs konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 GS topiği sandın di mi Red? :D @narstil: Ev küçük ya napalım, büyük köpek alamayız. Hem ben severim küçük köpek, uyurken ayaklarının dibine kıvrılıp seninle uyuması çok güzel bi duygu oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bunalım major ama köpek minor olmuş. iyi bak hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 RACIST FUCKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: Major depresyonda olduğum için annem bana koşulsuz sevgi verebilecek bir köpeğim olmasını uygun gördü. Ben de çok sevdim bu fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nileppezdel said: Ancak eğitimi çok sorun olmayacak, gürültüsü az olacak ve boyut olarak da küçük olacak bir köpek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahahahahha son post çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar