cetintas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Gökalp, Allah'tan ay-yıldız yaptırmışsın, en kötü dövmede bile güzel durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 allah beni islah etsin, yazdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Dövme tavsiyesi alınmaz insanlardan.Gider kendi hosuna gideni yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Absolut said: Ben çatalın hemen üstüne 2 kanat yaptırıcam altınada ... "İNADIM İNAT, GÖTÜM İKİ KANAT YAZDIRICAM" HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hiçbi fikrin yoksa hiç yaptırma zaten milletin şunu yaptır bunu yaptır dedigini üstüne ömrü billah çıkmıcak şekilde işletirmeyi düşünüyosan yaptırma dövme. Kendi aklına fikrine uygun hosuna giden bişeyler bulursan yaptırıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: Dövme önerisi istiyorum İnsan şu cümleyi sarfederken hiç mi farketmez, "Ulan ne saçma sapan bir insanım ya." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Only Allah Can Judge Me dendi mii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xunn said: said: Dövme önerisi istiyorum İnsan şu cümleyi sarfederken hiç mi farketmez, "Ulan ne saçma sapan bir insanım ya." OO HOŞ GELDIN BANLANMADAN NE KADAR SÜRE KALMAYI PLANLIOSUN BRO? ama haklısın. dövme = senin kendinle anlamlandıracağın bişey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xunn said: said: Dövme önerisi istiyorum İnsan şu cümleyi sarfederken hiç mi farketmez, "Ulan ne saçma sapan bir insanım ya." dövmeciler de boy boy olan kataloglar neyin nesi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Flassh said: xunn said: said: Dövme önerisi istiyorum İnsan şu cümleyi sarfederken hiç mi farketmez, "Ulan ne saçma sapan bir insanım ya." dövmeciler de boy boy olan kataloglar neyin nesi oluyo? Dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar