Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 1 milyarı ya borsada yersin ya da kumar oynarsın. Onu alırım bunu satarım hayallerine girme hiç derim. Yapmak istediklerin için 1 milyar para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tekrar ediyorum paraya tapan arkadaşlar ile görüş. var burda 1 kaç tane. onlar sana bu konuda fikir verebilirler. para dediğin çok boktan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 paraya kim tapıyor benden başka tanımıyorum ki :D varsa paraya tapanlar benım gıbı pmden ulaşsın bana ayin duzenlıyelım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ergenliği atlatalı çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 web sitesi ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Blog kur kesin parayı kırarsın. En kötü blog ayda 100 dolar kazandırıyor google reklamlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bende bir ara cok arastirdiydim Borsaya girsemmi girmesemmi diye. Bankaci arkadaslarla konusdum netden forumlar okudum vs.. Sonunda vaz gectim. Cok hakim olmadan bulasmamak gerekiyor. ING Bankin bir kampanyasi vardi bilmiyorum hala devam ediyormu. Turuncu hesap diye. 3 ayligina %9.5 faiz veriolarki bu cok iyi bir oran. 3 ayligina oraya yatir. Benim faizin suresi bitince duruma gore altin a bakicam. Herkez altin altin dior ama su aralar cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 daha gencsin guzelsin git kendine cicili bicili kiyafetler al, gez toz eglen yok ben manyagim illa bisilere harcicam diyorsan bireysel emeklilik sigortasi baslat, 100kiloyum diyorsun, kapsamli bir saglik sigortasi baslat. ayda 300fln bisiler odersin, sonra arttirirsin miktari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 100 kiloysan en guzel yatirim kosu bandi.Sagligina yatirim yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 FoShiZzle said: 100 kiloysan en guzel yatirim kosu bandi.Sagligina yatirim yap onu yaptım gercekten herkese tavsıye ederım olaganustu üşenilecek bir eylem ama tvnin karşısına kurdum kosu bandını 98den 95e dustum 2-3 haftada .Bırde kolayı bıraktım baya ıyı geldı o gunde 3 litreye yakın kola ıcıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Borsaya sakın girme. Bir öğrencinin yapabileceği en güzel yatırım elindeki parayı kaybetmemektir. Şimdilik tut parayı. Madem para biriktirmeyi seviyorsun işe başladığın zaman peşinat olarak kullanırsın araba yada ev ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar