BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/85162_700b_v1.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi, konu Eğlence'de olmadığı için giriyorum: diktatörlerin kalktığı, halkın demokrasi getirdiği filan yok. Bu ülkelerin hepsi İngiliz ve Fransız kökenliydi, şimdi Amerika tarafına geçiyorlar. Ülkeleri bir ev gibi düşünürsen sadece bir odayı kiralamış olan Amerika, İngiliz ve Fransız ev sahiplerini sokağa atıp mekanı satın alıyor. Bu tarz şeyler de insanları demokrasi geldi, ne güzel diye kandırmaktan başka işe yaramıyor. Eğlence'de aç gülelim abi, Konu Dışı ne?
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 her şey amerika olayı da nereye kadar abi 30-40 yıllık diktatörler devriliyor devrilmesin mi yani? ben anlamıyorum amerikayla ilgisini bu olayların açıkçası biri izah ederse sevinirim. amerikanın bölgedeki çıkarı nedir mesela? diktatörle yapamadığını orduyla veya yeni bir hükümetle nasıl yapacak?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 O diktatörler Amerika kökenli kurulmuş şeyler değildi zaten. Hele Kaddafi Amerikan karşıtıydı.
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://juliusmandrake.files.wordpress.com/2011/02/gaddafi-rant.jpg
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben öyle olduklarını söylemedim zaten de amerikan karşıtı olsalar ne yazar, somut olarak napıyorlar? bölgede var olan değerli ne var? adamlar sosyalizmi falan da yayacak değil zaten. Yani abd'nin karşısında ideolojik bir şey de yok ki? hadi mısır'ın orda israil felan var çıkabilir bişeyler de diğer kuzey afrikaya akıl erdiremiyorum amerika tüm dünyayı ele geçirmek istiyor mu diyosun?
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Uzun vadede biri gidip aynısı gelmiş olacak. Ama işte yeni olduklarından 40 seneleri daha var.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 odiflame said: turkey? türkiyede demokrasi var.
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yav said: amerika tüm dünyayı ele geçirmek istiyor mu diyosun? istiyormu? hemen hemen geçirmedimi zaten? 3-5 kıçı kırık ülke kaldı.
Kalten Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yersen. Edit:araya msj girmiş napolyonun msj a cvp tı
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 serious gaming bloglarından birisinde amerika'nın darbe için öngörülerde bulunduğu bi simulasyon vardı. bayağı güzeldi gerçekten
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Fin said: odiflame said: turkey? coming soon :)
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Biz halimizden memnunuz genel olarak ondan bizde birşey olmaz
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Joker said: yav said: amerika tüm dünyayı ele geçirmek istiyor mu diyosun? istiyormu? hemen hemen geçirmedimi zaten? 3-5 kıçı kırık ülke kaldı. bence de öyle sayılır zaten onun için diyorum yani koca amerika'nın kuzey afrika'da ne gibi bir emeli olabilir ki olan biten devrimlerin hakkında "amörikan'nın işi!!11" diyebilelim? Bunu merak ediyorum.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 türkiye de tsk vardı iste devamlı darbe fln yapıp demokratik ortama instant kill ceken su anda oyle biseyde yok bence şundan 10 yıl öncesine göre epey özgürüz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 özelleştirme ile devlet kurumlarını yabancı sermaye bazlı büyük şirketler haline getirme ? bu sayede bütün kuzey avrupayı kendi müşterisi yapma ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 diğer ülkelerle kaddafiyi bir tutmayın, diğer diktatörler gayet amerikanın kankasıydı ama onlar da kaddafi kadar baskıcı değildi
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 "nutella yerim" said: özelleştirme ile devlet kurumlarını yabancı sermaye bazlı büyük şirketler haline getirme ? bu sayede bütün kuzey avrupayı kendi müşterisi yapma ? ohoooo abi çok hayali şeyler bunlar özelleşen her yer parasını abd'ye gönderiyo sanki kuzey afrikanın da etkin ekonomisi olsa fena mı olur varsın olsun devlete ait bişi kalmasın ama tıkır tıkır çalışan çarklar olsun. karınları doyar yani. çarkları döndüren ensesi kalınlar da sürsün keyfini bizene. Aklını kullanan gider kurar çarkını döner köşesini ne bileyim dfs. Etraf kalkıncak neticede. yalnız bu dediklerime daha on yıllar var daha alt tarafı diktatörler iniyor aşağı.
Öne çıkan mesajlar