Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırsızın Büyük Vurgunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Aksu Serik Caddesi üzerinde bulunan 'Ramazan'ın Yeri 2' adlı restorana gece tuvalet camını kırarak giren Gökhan Ö., dolapta bulunan balıkların yanı sıra, 10 şişe rakı ve bir miktar parayı çalarak kaçtı. Sabah işyerine gelen personel hırsızlığı fark edilince polise haber verildi. Aksu İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ertesi gün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Şükrü Solmaz Parkı'nda elinde balık olan birkaç kişinin oturduğu bilgisine ulaştı. Parka giden polis, balıklarla birlikte 4 kişiyi mangal yakmak için hazırlık yaparken yakaladı. 3 şüpheli parkta oturdukları sırada Ramazan Ö.'nün yanlarına balıkla geldiğini ve birlikte yemeyi teklif ettiğini söyledi. Suçlamaları kabul eden Gökhan Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

Mesaj tarihi:
abi adam işini biliyor, yalnız olmaz demiş arkadaş da bulmuş kendine. bu sabah dışarıda gazete okuyordum, fotoğrafı görünce kahkaha attım millet ters ters baktı asdsdf
Mesaj tarihi:
adamın canı rakı çekmiş canım.. mahkemede savunmasına yazsa bunu, hakim de delikanlıysa eğer, serbest kalır.
rakı balık herkesin hakkıdır vesselam.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

görüyorsunuz beyler alkol yüzünden hep işte hırsızlıklar

söyleyince inanmıyorsunuz

yasaklansın bence.

aslında aksırmamış da tıksırmamış da, bi problem göremedim lan ben.
  • Yeni Oluştur...