Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aksu Serik Caddesi üzerinde bulunan 'Ramazan'ın Yeri 2' adlı restorana gece tuvalet camını kırarak giren Gökhan Ö., dolapta bulunan balıkların yanı sıra, 10 şişe rakı ve bir miktar parayı çalarak kaçtı. Sabah işyerine gelen personel hırsızlığı fark edilince polise haber verildi. Aksu İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ertesi gün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Şükrü Solmaz Parkı'nda elinde balık olan birkaç kişinin oturduğu bilgisine ulaştı. Parka giden polis, balıklarla birlikte 4 kişiyi mangal yakmak için hazırlık yaparken yakaladı. 3 şüpheli parkta oturdukları sırada Ramazan Ö.'nün yanlarına balıkla geldiğini ve birlikte yemeyi teklif ettiğini söyledi. Suçlamaları kabul eden Gökhan Ö., polis tarafından gözaltına alındı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi bu gerçek olamaz, zaytung falan mı ahahahahahahah
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi adam işini biliyor, yalnız olmaz demiş arkadaş da bulmuş kendine. bu sabah dışarıda gazete okuyordum, fotoğrafı görünce kahkaha attım millet ters ters baktı asdsdf
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bari çalıp günaha giriyoruz hepten girelim demiş.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Umuma açık yerde alkol tüketmekten ceza yerse hırsızlığın üstüne çok gülücem ahahaha
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 "amirim elinde balık var durduramıyoruz!!"
sandalye Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: abi antalya mı ora? Evet antalya, belek tarafları.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 suçu adamın üstüne yıkmak için güzel yol :D hepimiz girecegimize sen gir demişler adama psdfa
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Utandım lan Antalyada yaşayan biri olarak ahah
sandalye Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi ben gururlandım Ramiz Dayı gibi hırsızı var antalyanın, çok paylaşımcı.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 görüyorsunuz beyler alkol yüzünden hep işte hırsızlıklar söyleyince inanmıyorsunuz yasaklansın bence.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adamın canı rakı çekmiş canım.. mahkemede savunmasına yazsa bunu, hakim de delikanlıysa eğer, serbest kalır. rakı balık herkesin hakkıdır vesselam.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 goldbären said: görüyorsunuz beyler alkol yüzünden hep işte hırsızlıklar söyleyince inanmıyorsunuz yasaklansın bence. aslında aksırmamış da tıksırmamış da, bi problem göremedim lan ben.
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 antalya polisi balıklarla "POLİS" yazamamış. Yeteneksizsiniz EGM
Öne çıkan mesajlar