vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 said: Telekomünikasyon İletişim Başkanı Fethi Şimşek, Digiturk avukatlarının, yayın hakları şirkete ait olan Spor Toto Türkiye Süper Lig müsabakalarını yayınladığı için bazı web siteleri ve IP adreslerinin erişime engellenmesi talebi ile Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesine başvurduğunu, mahkemenin erişimin engellenmesi yönünde karar verdiğini bildirdi. Fethi Şimşek, konuya ilişkin açıklamasında, Digiturk avukatlarının, yayın hakları şirkete ait olan Spor Toto Türkiye Süper Lig müsabakalarını yayınladığı için bazı web siteleri ve IP adreslerinin 5846 sayılı yasanın ek-4 maddesi gereğince erişime engellenmesi talebi ile Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesine başvurduğunu, mahkemenin erişimin engellenmesi yönünde karar verdiğini vurguladı. Gitti yine googleanalytics Abi bu adamlar sivilce için baş kesiyorlar hala... İnternet zaten kötü, şimdi iyice sıçacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ayrı ayrı öyle yayın yapan blogları kapatamıyorlar mıymış? Yetersiz mi elemanlar yoksa toptan bloggerı kapatmaları gerekir miydi cidden? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 enteresan, belki karar geri çekilir vs. ha bu arada, bana malzeme veriyor futbola küfretmek için, o yüzden iyi gelişme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 boom headshot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu tip denetleme işlerini servis sağlayıcılara yıkmaya çalıştıkları için topyekün yasak getiriyorlar. kendi içinde mantıklı bir karar aslında; ama olan kullanıcılara oluyor tabii. yani internet güzel birşey ama servis sağlayıcıların da kendi içlerinde bir denetlemeye gitmeleri gerekiyor. teknolojik olarak mümkün müdür bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 niye diyarbakir adliyesi lan digiturk merkezi istanbulda normalde dava davalinin oldugu yerde acilir bloggerin merkezi diyarbakirda mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bi akım yaratalım. yasaklı içerikleri bütün sitelere yayıp sonra dava açalım. açık site kalmayınca saçmaladıklarının farkına varacakalrdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bloggerin kapanması neysede, beleş lig tv sitelerine yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ohhh bu hızla digiturke de yasak gelir, bizim de küme düştüğümüzden haberimiz olmaz. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ligtv acayip zarar etmiş. Beşiktaş ve galatasaray ligdeki iddialarını kaybedince birçok insan aboneliklerini iptal ettirmiş. Digiturkun ihaleyi almak için ne kadar paralar verdiğini hatırlıyorsunuzdur. Adamlar abonelikleri artırmak için her yolu deneyecekler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Digiturk önce adam olmayı öğrensin, sonra kullanıcısı artar. Çağrı merkezini ararsın teknik destek için, "FUTBOLUNEVADRESİLİGTİVİİ, LİGTİVİİİ, LİGTİVİİİ" diye 15 dakika aptal bi reklam müziği dinlersin. 5 denemeden 4'ünde 15 dk sonunda artık beynin eridiği ve telefon faturasını düşündüğün için kapatırsın. 5. aramada 14,5'inci dakikada telefon açılır ama bu sefer de bilgisiz bi elemanın denk gelme ihtimali çok yüksek. Benzer hizmeti rakiplerinden çok daha pahalıya sattığı için taahhüt süresinni dolmasını bekleyip iptal için başvurmak istersin. Tekrar 4 kez ümitsizce telefonu kapatıp 5. seferde birine ulaşırsın, ama yarım saat de ona dil dökersin. İptal et kardeşim dersin iptal etmez dondurur. Dondurma kardeşim iptal et dersin, "efendim biz size standart pakedinize ek olarak sinema hede hödö verelim ve 3 ay ücret almayalım daha sonra 9 ay boyunca 5,99 TL ile devam edin lölölö" derler, iyice çileden çıkarsın, "LAN GERİZEKALILAR 24 AYDIR EŞEK GİBİ ÖDÜYORUM 1 KURUŞ İNDİRMEDİNİZ KAPAT DEYİNCE BEDAVAYA MI VERİYOSUNUZ" diye isyan edersin. İptal et diye çıldırırsın telefonda, iptal ettim der, tekrar dondurur. Son konuşmayı takiben 2 hafta boyunca olur olmadık zamanda ararlar. "Efendim hede paketini hödö liraya 3 ay ücretsiz lölölölö". İS-TE-Mİ-YO-RUM, beyinsiz misiniz evladım? KA-PAT İP-TAL diye artık son kez kalaylarsın, sonunda iptal ederler. Sonra aptal kartlarını geri isterler. İlçede oturuyorsan ta anasının dini kadar mesafeye il merkezine gidip aptal servislerine gerizekalı kartlarını teslim edersin. İşin gücün var mı yok mu bilmezler, 2 gün geciktirirsen "XYZT NUMARALI DİGİTURK ABONELİK KARTINIZI ASD GÜN SÜRE İÇİNDE KLM BAYİSİNE BIRAKMAZSANIZ HAKKINIZDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR" diye mesaj atarlar. Millet çok meraklıydı sizin pipimsonik yayınlarınızı izlemek için aptal kartınızı kırdırmaya uğraşacaktı. Onu geçtim, sen o kartın erişimini engelleyemiyorsan hiçbir şekilde ben senin zaten teknolojine tüküreyim. Digiturk batsa gram üzülmem, o denli gereksiz bi firma ve o denli kötü hizmet sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi kin kusmuşsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 digiturk um olsa şu dakka kapatmıştım.. kapatırkende adamlara açar söylerim sizin sansürcü kafa yapınızdan dolayı kapatıyorum hadi hayırlı tıraşlarrrr diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_QEF5i99zIwY/TLH6cmnruaI/AAAAAAAAACE/sAptGKqL2sY/s1600/Rage2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TQ6yCwpyA-w&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 google da az çakal değilmiş ha, ip değiştiriyormuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam orada yanlış bi şeyden bahsediyor, kendi domaini almış blogcuların o domainini engelliyorlar. o blogcu ise domainini alıp başka bi registrara transfer ediyor (başıma geldi eheh) ve yayın hayatına devam ediyor. google yad blogger değiştirmiyor adamların iplerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar