dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 b de lobo diyr bi tip mi vardı neydi? supermanı tartaklamış mıydı öldürmüş müydü bişi bişi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 süper güçlere sahip deli bi adam: http://i51.tinypic.com/dm90ro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 süpermen: http://i51.tinypic.com/16huvtl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 superman öyle çocuklukta hayal ettiğimiz bize öğretilen kadar über güçlü bir karakter değil aslında buna ek olarak bir ton zayıf noktası var efendim işte güneşten güç alması, kripton taşı vs hani kaldı ki ondan güçlüleri de var yani neymiş yanına yardımcı alması doğalmış. gitmeyin lan üstüne severim ben superman'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Çok tırt bi karakter bence. Adamlar resmen kafaları güzelken bi karakter yapalım diye yola çıkıp "abi süper güçlü olsun kömürü sıkıp elmas yapsın" "uçsun" "ışık hızında uçsun" "gözünden lazer atsın" "radyoaktif hapşursun" "süpernova osursun" diye saçmalayarak karakter yapmışlar. Ayılınca da bakmışlar çok imba oldu, kriptonit görünce yamulsun, gücü sonsuz olmasın güneşten enerji filan alsın, donunu taytının üzerine giysin gibisinden uyduruk nerflerle dengelemeye çalışmışlar. Bence karakter yaratırken biraz yaratıcı olmalılar. Ne biliyim şu karaktere bakıyorum mesela, ilkokul öğrencisinin bile rahatlıkla tasarlayabileceği bi karakter. Aklına geleni ekle işte. Çok tırt geliyo haliyle. Sevmiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 süperman cizgiroman dünyasının yarattığı en eşsiz benzersiz dahiyane en yaratıcı karakter olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 superman gibi 1932 yılında doğmuş bir karakteri 60'lar ve sonrası karakterleriyle birebir kıyaslamak doğru değil ama, mickey mouse ile yaşıt neredeyse. astro boy ile ghost in the shell kıyaslamak gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi dünya dılı deil de dünyadaki normal insan olan kötüleri durdursun aen azından "dolan mayın burada ayağınız kırar elinize verrim" fln desin.. süpermen bu olsun.. central parkın kırmızı donlu ibnesi olamsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ShadowFury said: Bence karakter yaratırken biraz yaratıcı olmalılar. Ne biliyim şu karaktere bakıyorum mesela, ilkokul öğrencisinin bile rahatlıkla tasarlayabileceği bi karakter. Aklına geleni ekle işte. Çok tırt geliyo haliyle. Sevmiyorum o yüzden. geneli öyle ki. ama esas sıkıntı kötülerinde. çok tırt kötüler çıkıyor genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Zaten 1 hero başına min 5 tane villain düşüyo. Hadi 1-2 tanesi diğer herolarla ortak paydaya düşüyo desek, yaratılan her hero için ortalama 4 tane filan villain yaratmak lazım. Dolayısıyla kötü adamların orijinalliği çok daha az oluyo. Bi de "abi 2 bölümde dayak yiyip zıbarıcak zaten, çok uğraşmayalım bununla" modunda yapılanlar filan var, iyice bayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi bu konuda beni bi sen anlıyorsun T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar