dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Tank build i bu, solo pve derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 solo pve derken solo quest bilmem ne. keza ben solo tank build pve ile de takılıyorum güzel oluyo 5 mobu dotlarla öldürmek ama reaver agırlıklı gitmiyorum tabi. paladin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paladin de baya iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 paladin en iisi abi pve tankingde. ben simdi pvp tanking icin reaver agirlikli bi build deniyorum bakıcam. begenirsem bildiririm. keza dps warriorda cok zor hayatta kalmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 rb ile tırıs tırıs dps imi yapıyorum ben, ağaç arkasından, cleric yanından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ilk izlenim gayet iyi. hatta reaverdan dot heali 550 den 5150 ye cıkaramadım hemnüz. buna ragmen tank specle dps de 3. yüm:) ve yatmiyorum hemen paladin+reaver dan %18 spell dmg reduce ve void knighttan 0 puanda gelen void aura(%5 non-pyshical dmg absorb) lag da oynamama ragmen begendim. aksam denicem yine:) build paladin/reaver/void knight. ama vk ya puan veremedim hic. hepsini pala+reavera verdim vk yi sadece void aura icin aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Yürü be sardi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 warrior Tank olarak fazla damage aldigini dusunen var mi? lvl 26 'yim. Main Reaver gidiyorum. Aggro tutma derdim hic yok ister 8 mob gelsin. 8 'inede vuruyorum ayni anda. Kimse benden agro calamiyor Ama Health bar gidip gidip geliyor. Lvl daha dusuk belki ilerde item falan daha saglam olurum ama su anda cok dmg. aliyorum gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8 mob üzerindeyken hp barın gidip gelmesinden bahsediyorsan normaldir :) ben paladin-warlord-vk oynuyorum ama yukarıdaki reaver-paladin-warlord çok hoşuma gitti, akşam deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 buradaki block sistemi farklı bildiginiz üzere. blocklasaniz bile hasarin belli bi kısmını absorb ediyosunuz. tabi bunu güclendirmek mümkün paladin agacı ile. speller blocklanamıyor bu da bizi casterlara karsı cok zayıflatıyor ama onun icinde spell dmg reduce özelliklerine abanabilirsiniz. yapacak fazla bisi yok. max block armor vs alıcaksınız. ben su an lvl 39 um. dungeonlar dısında pve de dps build gidiyodum ama artık paladin/reaver gidiyorum. paladinden ve reaverdan self heale abandım. 4-5 mob cekiyorum full health cıkıyorum:)dotlarda öldürüyorum mobları ve pvp de de bu buildi kullanıyorum. keza grup pvp oldugundan aoe dotla heal alıyorum ölmem pure tanka göre daha uzun sürüyor ve dmg de veriyorum range olarak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 leveling için uygun build nası bişi olur ki? rift.zam'dan bakıorumda karar veremedim bi türlü yada pvp için de aynı şey var tabi :) ps: paslanmısım arkadas wow'da yaratıcılıgım bitmiş.. karar veremiorum soullara amelsiz gibi suda olsun buda olsun derken hiç birine veremiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Oynadıkça karar verirsin, bir başla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 3 dk kaldı downloadın bitmesine :D edik: talent reset muhabbeti var demi oyunda? bide varsa paralı falan mı yada sayılımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 rift/champ/.... nasıl pvpde? Eğlenceli gibi gözüktüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Cok psikopat saldiriyorum Healer'lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 @tor İlk reset beleş, sonra paralı. @cray riftblade tam bir warrior değil, skill leri str ile artımıyor mesela, sen daha çok mage in plate gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Champion / Beast master / Riftblade yaptım ama beast masterdan hoslasmadım nasıl degistirebilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Puan vermediysen ve diğer soul ların quest lerini yaptıysan, ikonuna basarak farklı bir soul seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lvl 16 oldum gayet zevk alıyorum oyundan fakat pvpyi anlayamadım hiç kim kime vuruyo targetım kim ne oluyo ne bitiyo hop ölüyorum bakıorum 3-5 killing blow almışım 20 tane hk olmus falan sersi mayın hesabı.. ama anladıgım kadarıyla range bazlı dönüyo pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 nerf warrior,öküz gibi vurmayin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Asgard said: nerf warrior,öküz gibi vurmayin pls (td) Warrior vurur.Elde köprü kadar swordla kafana vuruyom olsun okadar demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dreagloth said: @cray riftblade tam bir warrior değil, skill leri str ile artımıyor mesela, sen daha çok mage in plate gibi düşün. Evet öyle olduğu için ilginç gelip ilgimi çekti zaten fakat skilleri str ile artmıyor ne demek? Gelişme özürlümü yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hayor str ye abanmak örneğin spear skill lerinin dmg sini arttırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tamam peki ama sorun mu bu? Statlar kendi geliyor, onun dışında yapılabilecek şey str veren plate yerine daha uygun itemlar aramak olacak. Eğer bu kadarsa sorun sadece rift bi build ile fantazi yapılabilir. mi işte ? En son wow oynadığımda holy paladin ile caster dps kasiyordum. Severim lamer fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hayır sorun değil, sadece genel warrior duruşundan farklı olduğunu söylüyorum, str abanma oynayacaksan, endurance git diyorum, çift elli silah vs. yerine de 1h+sheild git diyorum ki biraz armor+blok olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar