prondir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bittorent kullanıyorum fakat download yapsam da yapmasam da program açıkken interneti kullanamıyorum aşırı bir yavaşlama ve sayfa bulunamadı sorunuyla karşılaşıyorum, tabi download yaparken bu durum belki normal olabilir ama download/upload yapılmadığı zamanlarda bile bu sorun karşıma çıkabiliyor. Nasıl bir ayar yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bant genişliğini ayarla ama dl sırasında sayfa bulunamıyor demesi de normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Toplam max bağlantı sayısı: 200 torrent başına max eş sayısı : 50 herbir torrent için gönderme slot sayısı: 4 ayarlar böyle, nasıl bir ayar çekmem gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bende de aynı sorun vardı utorrent 2.0 varken interneti kullanamıyordum hiç uploadı tamamen kapatsam bile, 1.8 versiyonunu kurunca düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bandwith allocation/Bant Genişliği Ataması diye bi seçenek olur. Onu en düşüğe ayarla mesela. Fark eder ama bu sefer de torrent çekim hızı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Net hızın ne kadar ve hangi sitelere girmeye çalışıyorsun,ben torrent açıkken genelde sörf yapmıyorum daha çabuk bitiyor download,indirirken bende sörf yapmak istiyorum dersen ayarlardan en az yarısına falan getirmen lazım max download kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 net hızım 2 mbit, site farketmiyor hiçbirini açmıyor, (gmail hata google). Tabi sürekli F5 lersem zorlansa da açılıyor. Benim anlamadığım program açıkken ve herhangi bir download/upload olmadığı halde aynı sorunun devam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ozaman bu sorunun torrentle alakası yok.internetinde bi sorun var.benim 1mbit sınırsız netle 100kb/s ile çekiyorum torrenti vede msn,facebook,paticik falan açık.tamam yavaşlıyor ama yine açılıyo siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Aynı sorun bende de var. utorrent'in son versiyonunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 O olay bende de var. Windows'a ait bir sorun galiba, ama zaten download'ları gece yaptığım için pek üstüne gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yeni konu açmak istemedim; torrent optimal ayar nasıl olmalı açıkken sitelerde gezinme aksamasın istiyorum tabi torrent de çok yavaşlaamsın mümkünse nedir buna yakın bi ayar yapılabilirmi? teşekkürler. speedtest e göre 6000kb down 420kb upload hızım varmış Connection port used for incoming connections ????? random port Bandwidth global rate limit max upload rate ?/kb global download rate limit ?/kb global max number connections ???? max number of connected peers per torrent ???? number of upload slots per torrent ???? Queueing max number of active torrents ? max number of active downloads ? Seeding goal minimum ratio %??? min seeding time minutes ? min number of available seeds ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 utorrent seeder olayı çok leş adam gibi seedleyen torrent var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya tixati kullanıyorum ben memnunum ama şöyle seedler burasından seedler diyemem o kadar bilgi sahibi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya aslında ben de hiç seedlemiyorum dl biter bitmez kapatıyorum dsf firefly falan indireyim dedim biraz oldskool falan 1uploaderdan uzun sürdü biraz muhtemelen onları seedleyen yoktur başka yerlerde zaten bide bi kaç comicbook bulamadım tixati'ye bakayım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar