Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi ben salağım nasıl hesaplamayı başardıysam bana bravo gittim 52 liraya aldım ya ahuahah 29 doları 35 lira olarak hesaplamayı başaran ilk insanım heralde tey allahım gece gece bişey almicam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kafanız güzel pc başına oturuyorsunuz. gencecik beyinler.. yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 neyse 50 dolar verip steamdende alabilirdik allah korudu hamdolsun teğet geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Creus said: kafanız güzel pc başına oturuyorsunuz. gencecik beyinler.. yanıyor. hafif kavrulmuş iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Oyunu bitirdim. Bayağı kısaymış ama.Zevkli ama çok şey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oyun çok eğlenceli darkmilenium online da buna benzer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oyun baya güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 biri "manly" demiş ya, hakkaten öyle. konsept mis, oyun güzel, ekşın gırla, sesler müzikler fln gayet güzel SP bitirmedim daha, şu ana kadar baya beğendim. ama MP olayı p2p olmuyor ya, lag çok, wtb dedicated server. ona rağmen baya oynadım. classların birbirlerine bariz üstünlüğünü görmedim balance mevzuunda başarılı görünüyor, çok yeni belki ondandır millet alıştıkça çıkar belki bişiler. lvl27'ye vardım asm/raptor baya eelenceli genelde onunla oynadım. customize olayı güzel ayrıntılı bi armor şekli şemali olayına girebiliyorsunuz. enteresan perk'ler var açıldıkça eğlenceli oluyor oyun, ilk lvllarda heves kırmasın. lag olayı çözülmeli, bide bikaç çeşit daha gamemode olabilir. bide all-mute gibi bi seçenek lazım ayarlarda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Oyun bu kadar kısaysa belki bi expansion pack filan gelir?Yazık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ne kadar dorudur emin değilim ama bi DLC olcak deniyor, co-op fln da olacakmış içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Titus'un sesi gayet iyi ama, biraz daha SpaceMarine'ish olabilirmiş sanki. Çok sakin eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 olm tüm sm ler FOR DA EMPEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOAR şekilnde gezmiyor, hatta adam olmuşlarız çoğu codex lere sadece kural kitabı, dışına çıkmayı bilicen, delikanlı olucan diye bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 olm son dediğine tamam da, Titus bildiğin Selçuk Yöntem gibi konuşuyor lan, biraz daha yürekli konuşması lazım (örnek, Sidonis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Titus: http://www.youtube.com/watch?v=rSrGw3baGl4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 singleı acaip sıkıcı be multisi nasıl elle tutulur mu yoksa peer to peer yüzünden buyers remorsemu yaşıyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ben de ne zaman yazıcan diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sıngleda tek sıkayetim son boss. nefret ediyorum quick time eventlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 singleplayerın bazı yerleri çok zor geldi. bazı yerleri ise çok kolay. yanlış strateji gittiğim için herhalde zorlandım oralarda. silahların neye daha çok damage verdiğini bilsek güzel olurdu. combolar yazıyor ama "effective vs, ineffective vs" diye de bir kısım olsa güzel olurdu. sniper silahı çok güçlüymüş. tek headshotla karşıdaki adamı öldürüyor. tabancayı sevmedim, oyunun başından sonra hiç kullanmadım. tüfek güzel, heavy bolterlar var sökebildiğimiz, onlar çok güçlü. bazı yerlerde kolay ilerlemek için onu kullandım. storm bolter mıdır nedir öyle bir tüfek buluyoruz, heavy bolter gibi olduğunu söylüyor ama güçsüz geldi bana. ayrıca jump pack kullandığımız bölümler en çok hoşuma giden kısım oldu. godmode on vaziyette dolaşıyordum etrafta. bir expansion gelir umarım buna. hatta chaos marines için yapsınlar, necronlarla, eldarlarla felan savaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 valla 6. chaptera geldim de kusura bakmayın ama - gameplay leş. ne farklı combo nede oyun stili var. uzaktakine şarjör bitene kadar ateş et, yaklaşanlara üç kere mouse sag click, canın azalınca f ye basıp executela, biyerde toplu duruyorlarsa el bombası at. jump pack tam facia space + sağ click - seslendirme çok ruhsuz. müzikler de çok ters geldi bana. space marine oynuyorum ama çalan müzik orc müziği sanki. ses efektleri MUHTEŞEM - konu namına pek bişey söylemem doğru olmaz. tahminen böyle sıradan gider sonuna da bi tane twist koyarlar. hatta oynadığım kadarında etkileşime girdiğim tek karakter bir dişi imperial guarddı, tahminen o baş kötü falan çıkar - haritalar o kadar lineer ki ff13 free roaming sayılır istediğiniz kadar troll deyin ama üzgünüm, oyun kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Oyun son birkaç bölümde baya bi açılıyor, SM oynadığının farkına varıyorsun, öyle diyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 prince of daemons partımı ? öyleyse hayrına bir save atın da episode selectden direk oynıyım son partı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 buglar için patch geliyormuş yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 aral sonunda stoklara getirmis kutulu alicam ben digital mertligi bozar diyen, yada konsolcu arkadaslara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 daemon prience evet, a ya bas b ye bas diye son bossmu olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 "son boss" Quick event öncesindeki 3-4 wave benim çok canımı sıktı, özellikle sonda gelen 2 tane hammerlı chaos marine ölmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar