VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Daha hiç darksider oynayamayanlarda var onlarda kabul edebilir bak :D Misal ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 CE çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 meh meraktan steamden indirdim ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor gidiyim ps3e indiriyim sorunsuz oynıyım hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 dreagloth said: Var mı Darksiders oynamayan steam li? hala duruyosa konabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi oyunun multiplayerında gelecek var fakat sağolsun THQ lobi sistemli yapacakmış. bir aya ölür o multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 retailde combatı tekdüzelikten çıkartıp wh40k gibi hissettirecek devasa meydan savaşları koyarlarsa güzel olur şu haliyle eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Oyunun konusunda devasa meydan savaşları yok, tersine her zamanki gibi belirli bir olayı çözmek için gönderilmiş bir squad ın görevi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 devasa meydan savaşları istiyorsanız wh40k online a alalım sizi. bu arada collectors edition preorder verdim, çok seksi. çıktığı gün oynayamiycam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Khiran said: rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için. şu alışverişler için kullanılan siteyi birisi bana linkleyebilirmi rica etsem ? (çat pat rusça var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Rhox said: Khiran said: rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için. şu alışverişler için kullanılan siteyi birisi bana linkleyebilirmi rica etsem ? (çat pat rusça var) http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1178176 Webmoney dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Khiran said: Rhox said: Khiran said: rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için. şu alışverişler için kullanılan siteyi birisi bana linkleyebilirmi rica etsem ? (çat pat rusça var) http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1178176 Webmoney dert. Sağolasın , kartı red etti :s bu webmoneye nasıl ulaşmak en iyi yöntemdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 HSBC hariç çoğu kartı red ediyormuş. http://buywmz.com/ aracılığıyla yapabilirsin birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 oynamıyo mu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 deus ex 3 bitsin buna başlayabilirim, yada deus ex 1e başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bu gece release, 2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 10'unda deılmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 6 biliyodum 9 muş alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 6sı US için olabilir, 9 saat sora çıkıo zaten :o CE versiyonda tam figür verilcek oyuna figür koymuyorlar.. aslanlar gibi bi tane kocaman dreadnought figürü çıksaydı fena mı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 6 abd sanırım, bizim için bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Oyun iyi. İşe gelmeden en son mp denedim, rank ler, customize, kullandığın silahın gelişmesi (tam olarak değil aslında belli kill sayısından sonra perk geliyor) zevkli. Yalnız hem mp hem de sp de çok fazla karambol olunca seste bir sorun oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aynen oyun baya iyi ama sound problemi yasiyorum googladim realtech lson high sound codeclerini cekinde duzeliyormus deniyecegim simdi edit: hayır düzelmiyor ama daha iyi oldu...meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Multisini oynuyorum son iki gündür zevkli olmuş, gears of war/halo havası aldım biraz jetpacklerden dolayı ama maçlar zevkli geçiyor oyalar 1 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 İşlemci ve bu ses yüklenmesinde problem var orta seviye işlemcileri baya yoruyor.Benim laptopda turbo mode var takılma başlarken açınca düzeliyor ama aşırı ısınıyor alet,normalde turbo mode açıp çok oyun oynadım böyle yapmıyordu.Offical forumda baya sızlananlar var benım gibi Neyse: Düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yanlız ezelden beri BUTTON MASHER LOLOL diye gow türevleriyle dalga geçen cüceyi bunu oynarken görmek paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar