Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40.000: Space Marine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
devasa meydan savaşları istiyorsanız wh40k online a alalım sizi.

bu arada collectors edition preorder verdim, çok seksi.
çıktığı gün oynayamiycam ama
Mesaj tarihi:
Khiran said:

rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için.

şu alışverişler için kullanılan siteyi birisi bana linkleyebilirmi rica etsem ? (çat pat rusça var)
Mesaj tarihi:
Rhox said:

Khiran said:

rusçulara 15 dolardan düşmüş. region free hemde, proxye gerek yok steamden aktifleştirmek için.

şu alışverişler için kullanılan siteyi birisi bana linkleyebilirmi rica etsem ? (çat pat rusça var)

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1178176

Webmoney dert.
Mesaj tarihi:
Khiran said:

Rhox said:

Khiran said:

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1178176

Webmoney dert.

Sağolasın , kartı red etti :s bu webmoneye nasıl ulaşmak en iyi yöntemdir ?
Mesaj tarihi:
6sı US için olabilir,

9 saat sora çıkıo zaten :o CE versiyonda tam figür verilcek oyuna figür koymuyorlar.. aslanlar gibi bi tane kocaman dreadnought figürü çıksaydı fena mı olurdu
Mesaj tarihi:
Oyun iyi.

İşe gelmeden en son mp denedim, rank ler, customize, kullandığın silahın gelişmesi (tam olarak değil aslında belli kill sayısından sonra perk geliyor) zevkli. Yalnız hem mp hem de sp de çok fazla karambol olunca seste bir sorun oluyor bende.
Mesaj tarihi:
aynen oyun baya iyi ama sound problemi yasiyorum googladim realtech lson high sound codeclerini cekinde duzeliyormus deniyecegim simdi

edit: hayır düzelmiyor ama daha iyi oldu...meh
Mesaj tarihi:
İşlemci ve bu ses yüklenmesinde problem var orta seviye işlemcileri baya yoruyor.Benim laptopda turbo mode var takılma başlarken açınca düzeliyor ama aşırı ısınıyor alet,normalde turbo mode açıp çok oyun oynadım böyle yapmıyordu.Offical forumda baya sızlananlar var benım gibi

Neyse: Düzelttim
  • Yeni Oluştur...