Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 @Cuce HE WHO STANDS WITH ME SHALL BE MY BROTHER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 BLOOD FOR THE BLOOD GOD! SKULLS FOR THE THRONE OF KHORNE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cuce said: e ne fark ederki, third person olunca takım arkadası olamıyomu oyunda? space marine demek takım demektir bu oyun republic commando gibi squad bazlı combat oyunu olmayacak. devil may cry gibi, god of war gibi, biraz gears of war gibi, mdk gibi, önüne geleni öldürmeli aksiyon oyunu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ee neden takım olamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 işte sorunda o zaman. gore gore gore, e gameplay? ipye sadığız yaaaa, tek tufek gezen marine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sen hiç hayatında tek başına kalan ultramarine görmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vardır elbet squad. Gezegene düşersin, takımdan ayrı kalırsın. Entrika olur, seni ayırırlar, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Su multiplayer oynanabilse zaten.. akarız topluca..librarian olurum ben saatlerce kasarım lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 multi olcakmış herhalde ama 3 space marine gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Hiçbir zaman göreve tek sm olarak gidilmez, squad mantığı her chapter için geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 wolf scoutlar bile 4 kişi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi kocaman captainler ne bilem librarianlar bile tek gitmiyo göreve ya.Chaplainler savaş alanına nadiren inerler gerçi de, onlar bile tek gitmezler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 chaplainın bütün olayı milletin yanında olması zaten. hayır heleki ultramarine gibi, codex astartes dini imanı olmus chapterda asla olmaz böle şımarıklıklar. etim emperor'a geen seedim chapterıma aittir, riske atamam der geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 empreror'un kayıp oğluu çıkar, hafızasını kaybetmiştir vs vs bir saçmalama yaparlar o kadar takılmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 böyle nerd lore tartışmaları görünce orgazm oluyorum devam et cüce, bone ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yuh ne kayıp oğlu ya o kadar yıldan sonra?Yok artık emperor u uyandırsınlar tam olsun. Ha sen kaybolmuş nerede oldukları bilinmeyen Primarchları geri döndürürler diyosan onu bilemem, ama yeni bi çağ başlatır bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Öyle bir şey olsa savaş başlar artık zaten, yeter bu kadar uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hepsi imparatorun oğlu zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi primarchlar direktman oğullar değil mi,kopyalama yöntemiyle imparatorun geninden.Şimdiki space marinlerse gen havuzlarından alınanlarla yapılan yapay organların takıldığı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu topic gerçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yapay organların yanı sıra kendi genetik yapıları da değişiyor, primarch lardan alının genler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dreagloth said: Hiçbir zaman göreve tek sm olarak gidilmez, squad mantığı her chapter için geçerlidir. Cuce said: wolf scoutlar bile 4 kişi gidiyo RamsesII said: Abi kocaman captainler ne bilem librarianlar bile tek gitmiyo göreve ya.Chaplainler savaş alanına nadiren inerler gerçi de, onlar bile tek gitmezler diye düşünüyorum. üç kişi aynı şeyi arka arkaya söylemesi komik olmuş. videolardan anladığım kadarıyla, bu hikayedeki kahraman "göreve" gitmiyor. hani göreve gönderilse haklısınız da, bu adam tek başına kalmış. daha önce söylediğim cümle eksik kalmış herhalde, şöyle açayım mevzuyu: bahsettiğiniz squadlar gibi bir squad var, mesela 6-7 kişi. bu squad bir göreve gönderiliyor. bir aksilik oluyor ve squad'daki bir kişi hariç herkes ölüyor (bulletstorm'daki gibi). bu hayatta kalan marine ise, binlerce orc arasında canla başla uğraşıyor. o yüzden sormuştum "sen hiç hayatında tek başına kalan ultramarine görmedin mi?" diye. hani hikayenin böyle olacağı kesin değil elbette, ben de sadece videolardan yorum yapıyorum. büyük ihtimalle buna paralel bir oyun olur. yok squad bazlı combata takılıp kaldıysanız zaten warhammer 40k oyunları var, onlara buyur edelim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ohhh nerd pawaaa... Ben videolardan anladıgım kadarıyla kendi senaryo versiyonumu soyleyeyim direk.. Bir Cruiser dolusu space marine özel bir göreve gönderilir..özel bir squad gezegene inis yapar amacları belirli orc pozisyonlarını ele gecirmektir.Beklenenden cok daha fazla orc vardır yada orclar kendilerinden beklenmedik sekilde planlı programlı calısıyodur YADA Cruiser cok cok gizli chaos gucleri tarafından dusurulur ve son mohikanlar yani son squad olarak biz kendimizce cok cok critic ve her biri birbirinden intihar görevi olan görevlere cıkarız..ve tabiki her WH40k oyununda oldugu gibi bizim bulundugumuz gezegende bi yerden chaosun kıcına girip cıkmıstır illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 e3 şeysi: http://www.youtube.com/watch?v=NTXY0zKSfzA bazı yerlerde grup olarak savaşıyoruz sanırsam hep tek değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 la yaz geldi oyun yok FEFESE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar