Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çoğunluk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa topici yok muymuş bunun

güzel filmdir evet
bi de başroldeki elemanın büyük ev ablukada diye bi grubu var, güzel kafa yormayan bi müzik yapıyolar tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
dvdsi var muhtelif mekanlarda
çok iyi filmdi izleyin bence de

Saeros said:

bi de başroldeki elemanın büyük ev ablukada diye bi grubu var, güzel kafa yormayan bi müzik yapıyolar tavsiye ederim

ama filmi izlemeden dinlemeyin sonra elemanı apaçi rolünde yadırgıyosunuz :D
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

konusu falan ne abi biraz bilgi verir insan.

varoluşçu boşlukta debelenen orta halli insanların hayatına kısa bir bakış (VAAAYSSSSSSSS)

hakkaten de öyle bişey gerçi, biraz değişik bir film yani giriş gelişme sonuç var diyemem mesela
Mesaj tarihi:
Baya baya giriş gelişme sonuc vardı ya, nasıl sinema okutuyorlar size o hipster okulunda Yavuz.

Bak ismini kullandım, ciddiyeti hisset diye.

Olay tamamen halkanın tamamlanmasıyla alakalıydı, çok çılgın bir şekilde oldu bu.
Mesaj tarihi:
klasik anlamda giriş gelişme sonuç yoktu demek istemiştim, burası sinema dergisi değil ben de kadrolu yazar değilim, fazla düşünmeden kafama geleni yazıyorum o yüzden
Mesaj tarihi:
Saeros said:

klasik anlamda giriş gelişme sonuç yoktu demek istemiştim, burası sinema dergisi değil ben de kadrolu yazar değilim, fazla düşünmeden kafama geleni yazıyorum o yüzden

Elimi öp bitsin bu iş.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Saeros said:

aa topici yok muymuş bunun

güzel filmdir evet

abluka var diye indiriyorum şimdi bu filmi
yeni tanıştım bu grupla araştırayım derken bu filme denk geldim bakalım film nasılmış
  • Yeni Oluştur...