Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_Yno_n-WJNGU/TMqY6omrQPI/AAAAAAAACCw/tcgSWmUzLrM/s1600/%C3%A7o%C4%9Funluk.JPG izleyin, epey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 biraz bilgi verseydin abi, ne bu, sinema filmi mi, kısa film mi, festivalde mi yayınlanıyor vs. hiç duymadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ödülleri toparladı götürdü zaten, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi nasıl hiç duymadın, hem altın portakalda hem siyad ödüllerinde baya bi ödül götürdü, uzun metrajlı film geçen sene ekimde çıkmıştı galiba sinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nereden bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aa topici yok muymuş bunun güzel filmdir evet bi de başroldeki elemanın büyük ev ablukada diye bi grubu var, güzel kafa yormayan bi müzik yapıyolar tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 dvdsi var muhtelif mekanlarda çok iyi filmdi izleyin bence de Saeros said: bi de başroldeki elemanın büyük ev ablukada diye bi grubu var, güzel kafa yormayan bi müzik yapıyolar tavsiye ederim ama filmi izlemeden dinlemeyin sonra elemanı apaçi rolünde yadırgıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 konusu falan ne abi biraz bilgi verir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Çok mükemmel diyemiycem ben ama izlenir güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Zaybird said: konusu falan ne abi biraz bilgi verir insan. varoluşçu boşlukta debelenen orta halli insanların hayatına kısa bir bakış (VAAAYSSSSSSSS) hakkaten de öyle bişey gerçi, biraz değişik bir film yani giriş gelişme sonuç var diyemem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Su açıklamadan sonra filmi izleyecegimi sanmıyorum. Bu tip filmleri izlememeye özen gösteriyorum entellektuelitem artmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 öyle bi kelime yok türkçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yorumdan sonra ben de filmden soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 niye bence mikkemmel bir yorumdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 wwww.yigitardaturkoğlu.com sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 filmden soğuttun adamı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Baya baya giriş gelişme sonuc vardı ya, nasıl sinema okutuyorlar size o hipster okulunda Yavuz. Bak ismini kullandım, ciddiyeti hisset diye. Olay tamamen halkanın tamamlanmasıyla alakalıydı, çok çılgın bir şekilde oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 klasik anlamda giriş gelişme sonuç yoktu demek istemiştim, burası sinema dergisi değil ben de kadrolu yazar değilim, fazla düşünmeden kafama geleni yazıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 neyse yavuz ölmüş zaten bide ben vurmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 türk'e bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 thats what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Saeros said: klasik anlamda giriş gelişme sonuç yoktu demek istemiştim, burası sinema dergisi değil ben de kadrolu yazar değilim, fazla düşünmeden kafama geleni yazıyorum o yüzden Elimi öp bitsin bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 :) http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/fuuuudas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Saeros said: aa topici yok muymuş bunun güzel filmdir evet bi de başroldeki elemanın büyük ev ablukada diye bi grubu var, güzel kafa yormayan bi müzik yapıyolar tavsiye ederim abluka var diye indiriyorum şimdi bu filmi yeni tanıştım bu grupla araştırayım derken bu filme denk geldim bakalım film nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 settar tanrıöğen için izlerim yarın indiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar