eryan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bir lezbiyene aşık olmak. Lezbiyen olduğunu ilk anda öğrenmek. sevgilisiyle kavga ettiğinde birlikte güzel vakit geçirmek. normal zamanlarda sevgili kız arkadaşından gizli gizli muhteşem zamanlar geçirmek. Herkesin karşı çıkmasına karşı yanında staj yaptırmak. staj yaparken yüzük denemesi ve fail olmak. staj yapılan yerde otel sahibinin oğlunun kıza aşık oluşu ve kafayı yemek. hiç bir şey yok demesi. senle aramızda birşey olamaz biz farklı dünyaların insanıyız demesi. 5 ay konuşmamak. arada onu unutamadığım mesajları atmak. 6 ay sonra konusmak tekrar hatırlamak içimdeki Onun canlanması ve onu hala sevdiğimi anlamak... ne yapacağımı bilememek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 in before, "ona kucuk surprizler yap" "seviyorsan git konus" kisisel tavsiye, konusmalardan, onu hatirlatici nesnelerden/mekanlardan elinden geldigince uzak dur. Hatirlma kisacasi. Kafan baska birseyle mesgul olsun, aklina gelmez. Bosa dustugun an aklindan cikaramazsin. Bende boyle yani. Bosluga dustugum an aklima geliyor. Ama onun disinda unuttm 8 ay oldu. Soyle diyim, universiten ayrildim sirf kizi gormemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Çok uzun, kafa yoramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 üniversiteyi uzattım , ama dayanamadım yanımda staj yaptırdım. su anda ben barda çalışıyorum , benim favori barım da çalışmaya başladı . oraya gitmiyorum çevredeki barlarda karşılaşıyorum. görmek itiyorum , görmemek istiyorum . bugün sarhoştu aradı sizde kalabilirim dedi , tanışmadığı bi anne baba kaldı gerçekten... aradım ... aradım ... arkadaşı açtı.. güvendemi dedim ve kapattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi yilmaz ozdil gibi yazmassan bisiler anlicam da su haliyle anlattiklarindan hicbisi anlayamiyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yılmaz Özdil gibi yazmak teşekkürler :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lezbiyense 3some sansi var diyecektim de, senin pek sansin yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cinsiyet degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 3some olayı yalan bu kızla :D second zaten bana kıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 olum ispanyada mi yaşıyorsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eryan said: bir lezbiyene aşık olmak. Lezbiyen olduğunu ilk anda öğrenmek. sevgilisiyle kavga ettiğinde birlikte güzel vakit geçirmek. normal zamanlarda sevgili kız arkadaşından gizli gizli muhteşem zamanlar geçirmek. Herkesin karşı çıkmasına karşı yanında staj yaptırmak. staj yaparken yüzük denemesi ve fail olmak. staj yapılan yerde otel sahibinin oğlunun kıza aşık oluşu ve kafayı yemek. hiç bir şey yok demesi. senle aramızda birşey olamaz biz farklı dünyaların insanıyız demesi. 5 ay konuşmamak. arada onu unutamadığım mesajları atmak. 6 ay sonra konusmak tekrar hatırlamak içimdeki Onun canlanması ve onu hala sevdiğimi anlamak... ne yapacağımı bilememek :Dolum çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 erryan ı kurtaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 benden daha kötü durumda birilerinin olduğunu öğrenmek afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Biseksüel olmasın iyi tart.Belki bi taşla iki kuş vurmak istiyordur. Umut fakirin ekmeğidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yılmaz Özdil yapılmaya çalışılmış ama pek başarılamamış. Zira bir bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Çok üzücüymüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Aiiy yazıkmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ^kaan imzanı değiştir pişman etme gösterdiğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lezbiyen memnun etmek zor ya DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu tarz cümlelerle daha da zor. yılmaz özdil bi nebze anlaşılıyor ama bu ergen kalıplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lan bu konu 2 sayfa değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lezbiyen kıza aşıkmı olunur abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu lezgirl meselesi ama 10 sayfa daha gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Fistan said: bu tarz cümlelerle daha da zor. yılmaz özdil bi nebze anlaşılıyor ama bu ergen kalıplar...sen nerdeyse 30 yaşına giricek eşşek kadar adamsın oda 18-22 arası bişeydir , anlayışlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar