Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Antalyaspor - Beşiktaş JK / 28.02.2011 @ 20.00

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Sorun orada zaten, bu adam inat edip tamam 1 sene oturacağım serbest kalıp gideceğim dese kim ne yapacak. Bu adamlara profesyönel diyoruz ama yerlilerin çoğunda duygusal bir bakış açısıda var. Bu adam adanada değil bjk'de parladı, tabi bu yüzdende minnet duyuyor. Gönül bağı olmasıda son derece normal. Ben fenerin alabileceğini hiç düşünmüyorum gerçi. Ama etik olarakda futbolcuların mal muamelesi görmesinede karşıyım. GS'ye vermiyorlar diye kadro dışı kalan adamlarda gördük mesela, hoş gs daha sonra almaktan vazmı geçmişti ne =P oda bir risk yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet biraz daha az 'mal' durumundalar, ama futbolcunun mutlu olabileceği teklifleride değerlendiren klüpler yok değil. Avrupa daha insancıl bu konuda sanırım, adamın isteğine saygı duyup anlaşarak gönderiyorlar.

Bizdede bak rus klübüne gideceksin gitmezsen kadro dışısın gibi zorlamalar var, karşılaştırmalara bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Fenerlilerin parayı veren düdüğü çalar politikasına hastayım, sanki futbolcular mal, adamların isteiğinin önemi yok kukla gibi oynasınlar anca =)
Abi Fenerbahçe kuralına göre oynuyor ilk kulüp ile anlaşıyor sonra futbolcu ile anlaşmaya çalışıyor.

Bir kaç tane kendini bilmez şerefsizlik falan diyor da Fener Ersan'ı ister bütçesi el verdiğince Beşiktaş'tan fazla para da verir bu da kimseyi ilgilendirmez.

Korkmasın kimse bu kadar ya konuşuyorsunuz alamayacağımız adam yok falan diye tutun o zaman elinizde Serdal Adalı çözsün abi abuk subuk neden konuşuyorsunuz ki?

Bu ülkede eğer transfer yapılacaksa en iyisini biz yaparız kimsenin süphesi olmasın korkmayın bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bugün atletico madrid simao gibi bir oyuncuyu bile 1 milyon için satabiliyorsa, ersan bu sezon adana'dan kesin gider. öyle buna gidecen ya da hiçbirine gidemezsin dicek eziklikte değildir. Ama oyuncusuna da anlayış gösterecektir. Ben sanmıyorum ki fenerbahçeye gitsin. Adana ne yapacak o kadar parayı zaten. :p
Sosyal ağlarda paylaş

adanaspor bir bonservis koyacak beşiktas begenmez ise 90% fener alacak 10% da ersan yogg arkadas ben bjkde oynıcam dicek adana indirime gidecek mecburi o yüzden besiktas bascak parayı alacak yoksa defansa yabacı stoper koymak zorunda kalacaz
adanaspor bildigim adanasporsa illa bir fail ypar epic bile yapabilir

bizim için geri dörtlünün (kaleciyide sayarsan 5li) tamamının türk olması cok önemli
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sizde hakkaten bağnazlık falan var adamın tuttuğu takım falan geçin bunları.
Sizin dediğiniz gibi olsa bonservis falan kalmaz herkes oyuncuya verir bütün parayı cezbeder bi şekilde.
Adanaspor oyuncusunu istediği takımdan istediği fiyata satar. Bu işler pazarlık işi ya Beşiktaş Fenerbahçe'nin verdiği paraya yaklaşır yada eşitler yada o oyuncu Fenerbahçe'ye gider. Bunu yaparsa da Ersan şerefsiz falan değildir bildiğin futbolcudur işte.
Bu arada Fenerbahçe'nin istediği bile şüpheli o oyuncuyu...
dip not: Hakikaten şu içinde bulunduğumuz dönemde Fenerbahçe istediği futbolcuyu parayı basıp alır.
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

Ya sizde hakkaten bağnazlık falan var adamın tuttuğu takım falan geçin bunları.
Sizin dediğiniz gibi olsa bonservis falan kalmaz herkes oyuncuya verir bütün parayı cezbeder bi şekilde.
Adanaspor oyuncusunu istediği takımdan istediği fiyata satar. Bu işler pazarlık işi ya Beşiktaş Fenerbahçe'nin verdiği paraya yaklaşır yada eşitler yada o oyuncu Fenerbahçe'ye gider. Bunu yaparsa da Ersan şerefsiz falan değildir bildiğin futbolcudur işte.
Bu arada Fenerbahçe'nin istediği bile şüpheli o oyuncuyu...
dip not: Hakikaten şu içinde bulunduğumuz dönemde Fenerbahçe istediği futbolcuyu parayı basıp alır.

Öyle değil işte. Hiçbir takım futbolcuyu zorla alamaz, futbolcu istemediği kulüpte oynamaz, futbolcunun bonservisi alındı diye futbolcu anlaşmak zorunda değil. Ersan Fenerbahçeye gitmek isterse gider, istemezse Fenerbahçe avucunu yalar, Adanasporla anlaşmış olması hiç farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerliler iyice havalanmış, yok en iyisini biz yaparız vs. iyiki bir topuzu aldılar 13 milyona, bjk'liyim diyip duran adamı bağrınıza bastınız iyi ettiniz.

Ersan'cı olmuş her fenerli valla, ben olsam önce Ersanı alır sonrada her kontratı biten türk fenerli futbolcunun fiyatını deşerim. Eğer kural böyleyse sorun yok, biraz daha fazla para bayılıp futbolcunuzu kadronuzda tutarsınız işte. Etik değerler felan hikaye olmuş artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...