Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Ezio said: mokoko said: http://2.bp.blogspot.com/-SVeWuThB1RM/Th9mmGrvz9I/AAAAAAAAFR0/ddu9MDFFzGc/s400/spartacusshowliam510.jpg Steroidin gücü ya ahahahah, daha önceki yorumlarda cılız bişi denmişti sanırım bu herif için burda hayvan olmuş resmen. aynen 0 vücut deniyordu adam için hayvan olmuş.. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Şimdi aklıma geldi bide, hugh jackman iyi giderdi diye düşünüyorum bu bebenin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aman jupiter korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Descartess said: Ezio said: mokoko said: http://2.bp.blogspot.com/-SVeWuThB1RM/Th9mmGrvz9I/AAAAAAAAFR0/ddu9MDFFzGc/s400/spartacusshowliam510.jpg Steroidin gücü ya ahahahah, daha önceki yorumlarda cılız bişi denmişti sanırım bu herif için burda hayvan olmuş resmen. aynen 0 vücut deniyordu adam için hayvan olmuş.. saygı duydum. in steroid we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://screenrant.com/wp-content/uploads/liam-mcintyre-spartacus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eskisi daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bencede olmuş gerçi spartacus umrumda değil reisimiz belli ASHUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olmamış bence.eski spartacus kat kat iyiydi.bu arada Red, de ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Red said: bencede olmuş gerçi spartacus umrumda değil reisimiz belli ASHUR hahahaha long live sweet prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi kaynakta ganicus unda spartacus isyanına katıldığı yazıyordu.acaba bu sezon onuda görebilcezmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Benim tahminim sezon ortasi ya da sonu gibi dahil olur. Simdi Spartacus ve tayfasi daha yeni kacti, olay cikarip adlarini duyurduktan sonra Gannius gelir katilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: bencede olmuş gerçi spartacus umrumda değil reisimiz belli ASHUR reis Ashur, başkan Barristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adamin kasindan masindan banane abi, istiyorlarsa gorsel efekle kas eklesinler ama baslasin biran once. hemen baslasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 progamer said: http://screenrant.com/wp-content/uploads/liam-mcintyre-spartacus.jpg cidden olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 BURASII HOLYYYWOOLLL BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adamın sesini duydum beğenmedim. eğreti olcak çok pis. nerde bizim andy hafif çingen sesi vardı adamda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi 2 haftası var alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=x59O_uW19P0&feature=share ses olmamış sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 alışılır o sese zamanla problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oho şimdiden özledim lan andy'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Oenomaus'u ashur mu kırbaçlıyoo ne:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 aynen o kırbaçlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kirbac olayi Batiatus un evinde oluyor gibi duruyor. Ashur un hayali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar