DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bok ettiler iyice diziyi ya, bu ne drama drama drama. crixusla naive, spartacus un hatun. ölsün lan hepsi. bi de bu gladyatörlerin hepsi romalılar gibi edebi konuşmayı hangi ara öğrendiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 diziyi bok ettiler ? adhdasg walking dead aşagıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 valla ben çok sıkılıyorum bu drama sahnelerinde, ilk sezona göre kötü bence bu sezon. slow motion ının da boku çıkmış durumda, dövüş sahnelerinin %80si slow-mo geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dogus dizisi izlemiyosun, izledigin drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 imdb said: Action | Adventure | Biography Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 entrikaya biraz daha ağırlık verilmeli bence. ama izleyicilerin asıl özlemini çektiği arena sahneleri . herkes adına konuşmıyım gerçi de ben arena içerikli spartacusu özledim şahsen. hikaye meydan muharebelerinden devam edecek gerçi hepimizin bildiği üzere o yüzden adapte olmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gannicus reis yine son anda toparladı diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 süper bölümdü . sezonun en iyi bölümü kesinlikle şimdiye kadar. Entrikası güzeldi, slowmo çok abartmamışlar ve kullandıkları yerler güzeldi. Clash of the Reizs'e az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 şimdi mira için kullandıklarıda güzel mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Slow mo abartıydı yine. Gannicus yargıladı. En önemlisi, beklenen memeler göründü hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 knox said: şimdi mira için kullandıklarıda güzel mi diyorsun hiç abartmamışlar demedim. çoğu yerde güzeldi bu bölüm. tabi benim fikrim bu. böyle gidecek bu sezon belli. çekildi bitti. en azından kabullenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bölüm yine çok güzeldi lan. almanlar falan zaa nasir yalnız nasir'in tıslaması çok komikti lan tsssss diye daldı adam kavgaya asşdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Cystein said: nasir yalnız nasir'in tıslaması çok komikti lan tsssss diye daldı adam kavgaya asşdlfk ahaha harbi o neydi öyle adsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Güzel bölümdü. Memeler (td). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abi ahahaha Almanya dizide bile Fransa'ya saldırdı. Ufak çaplı dünya savaşı oldu ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ashur reyis ya gene yapti yapicagini hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 daha çok alman gelsin diziye :D yalnız iö. 1-2 yüzyıl almancası öyle mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 of çok iyiydi gene ya. sonraki bölüm de efsane olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 eski almanca mı hakkaten o yoksa bildiğin almancı almancası mı? bir almancı bu konuyu aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Glaber in adami en gereksiz yerde odaya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Silphatos said: eski almanca mı hakkaten o yoksa bildiğin almancı almancası mı? bir almancı bu konuyu aydınlatsın modern almancaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gerçi sanki romalılar latince konuşuyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Cystein said: bölüm yine çok güzeldi lan. almanlar falan zaa nasir yalnız nasir'in tıslaması çok komikti lan tsssss diye daldı adam kavgaya asşdlfk ahah aynen ama nasir hep oyle bende dikkat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 the mountain gregor clegane gitti be :( bir kac bolum daha tutarlar zannetmistim elinin ayarina sokayim spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar