knox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 edo tensei ile reslemiş ashur barca'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şimdi izledim 5. bölümü, Ashur yine doğru ata oynamış adam efsane ya reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 durro mu ne nazirin tokmakçısı var ya... o ölmez aga. dizide resmen ibne eksikliği vardı senaristlere göre ve onu öyle kapattılar. hani barca ve pietros ne bileyim böyle tencere kapak gibiydi, biz bile kabullenmiştik. en azından işin içinde bir delikanlılık vardı bir de hatun tarafı(pietros). e buraya bakınca ikisi de ağır abi takılıp öpüşüyorlar. çok itici ya çok. bi de yani öyle direkt sundular AHA BUNLAR GAY ÖYLE ÖPÜŞÜYOLAR FALAN İŞTE. o noktada senaristlere kırgınım. o german abinin aslında daha ağır bir karakter olması gerekiyordu. şimdi... kepek ekmeği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Nasir? Ağır abi? Olsa olsa delikanlı gay olur ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 300'ü izledim de.. bizim doctore, buradaki messenger'mış lan.. this is sparta deyip tekmelediği adam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 germen reyize yakışmadı gaylik. suriyeli de bi gay havası vardı zaten ama yok olmadı yani germene. birde bu gaul-germen kapışması da alsaslorene döndü arkadaş her bölüm her bölüm barca ölmüşmüydü ya birde o kuyudan çıkan direk barca olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hamsilipilav said: barca ölmüşmüydü ya birde o kuyudan çıkan direk barca olmuş Aynen. Ben de, görünce '' oha Barca '' falan dedim içimden de, Barca, Batiatus'un elinde yitip gideli yüzyıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi adamın saçının tepesinden "AHA BARCA" mı dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 MeSh said: 300'ü izledim de.. bizim doctore, buradaki messenger'mış lan.. this is sparta deyip tekmelediği adam. :(çay koy geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ashur reis(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ASHURRRRRRRRRRR REYİZİMSİN abiiiiiiiiiiiiieah nası çaktı ama lucrettiaya off içimin yağları eridi. adam slave ama resmen roma vatandaşını hatta eski dominasını aldı aşşa :D bi de o kavga sahnesi ve sonunda i was considered the lowest falan offff naevia karının pms'i tuttu. bu ne lan... zaten yeni oyuncudan iyice nefret etmiştim. senaristler nefretimi boostladı. ayhh pmsim var başım ağrıyo doktor vajinismus dedi.. beaaaaaaaah. bi de zeynacılık oynıcak şimdi ıyk hiç çekilmez. sarışın slave karıya bak ya ahaha gitti ganniye sulandı yüz vermeyince reyiz şimdi adını bilmediğimiz komutan çakması adama gidicek galiba. ama hiç birisi rhaskos gibi "tatmin" edemez. diycektim ki öldü lan karı aşsdflkasdşfl. glaber REYİZZZZZZZZZZZZ NAPTIN SEN REYİZZZZZZZZZZZZZZZZ NEDDİN SEN REYİZZZZZZZZZ?!?!?! çok kral bi sondu ya. ama seppiusa üzüldüm çok kral oyuncuydu eleman. mimikler falan tam yerindeydi. özet: MÜ-KEM-MEL bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 kan nefret gözyaşı hepsi bir arada valaD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abi resmen efsane geri döndü ya. böyle bir bölüm olamaz :D 1. sezon gibi sonradan açıldı ve resmen domine etti harikaydı harika oturup ağlıycam yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ashurrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Gannicus Gannicus gittimi yine bu kadarmıydı rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok iyidi lan bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ahaha ashur yine kendini sağlama aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok iyi gidiyo lan dizi, çok merak ediyorum sezon sonunu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sezon sonunu ben kendim için söliyim. man tears all over the place... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok iyi bölümdü ya. glaber tam korkulacak adam oldu valla. ipleri iyice eline aldı. gannicus ile oenomaus'un barışması zaman alacak gibi. o barışana kadar da gannicus sallamaz spaartacus'u filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Güzel bölümdü baya. Gannicus her türlü gelir geri. Gannicus ile Spartacus'un fightta iyiydi. Ashur ile Glaber yardırdılar bu bölüm. O Egyptian baya final boss olma potansiyelinde ölürken yanında main castten birini fln götürür belkin. Birde Ashur'un o sonda aldığı bileklikten bi bokluk çıkacağı çok belliydi ya. Seppia görücek bu niye bunda diyecek anliyacak fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sanmam abi. ashur o kadar salak bi adam değil. glaber'a karşı da bi kozum olsun diye aldı onu ve sıkışınca kullanabilir :D adam çok zeki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 seppia memeleri ne zaman açacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar