Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

durro mu ne nazirin tokmakçısı var ya... o ölmez aga. dizide resmen ibne eksikliği vardı senaristlere göre ve onu öyle kapattılar. hani barca ve pietros ne bileyim böyle tencere kapak gibiydi, biz bile kabullenmiştik. en azından işin içinde bir delikanlılık vardı bir de hatun tarafı(pietros). e buraya bakınca ikisi de ağır abi takılıp öpüşüyorlar. çok itici ya çok. bi de yani öyle direkt sundular AHA BUNLAR GAY ÖYLE ÖPÜŞÜYOLAR FALAN İŞTE.

o noktada senaristlere kırgınım. o german abinin aslında daha ağır bir karakter olması gerekiyordu. şimdi... kepek ekmeği...
Sosyal ağlarda paylaş

ASHURRRRRRRRRRR REYİZİMSİN

abiiiiiiiiiiiiieah nası çaktı ama lucrettiaya off içimin yağları eridi. adam slave ama resmen roma vatandaşını hatta eski dominasını aldı aşşa :D bi de o kavga sahnesi ve sonunda i was considered the lowest falan offff

naevia

karının pms'i tuttu. bu ne lan... zaten yeni oyuncudan iyice nefret etmiştim. senaristler nefretimi boostladı. ayhh pmsim var başım ağrıyo doktor vajinismus dedi.. beaaaaaaaah. bi de zeynacılık oynıcak şimdi ıyk hiç çekilmez.

sarışın slave

karıya bak ya ahaha gitti ganniye sulandı yüz vermeyince reyiz şimdi adını bilmediğimiz komutan çakması adama gidicek galiba. ama hiç birisi rhaskos gibi "tatmin" edemez. diycektim ki öldü lan karı aşsdflkasdşfl.

glaber

REYİZZZZZZZZZZZZ NAPTIN SEN REYİZZZZZZZZZZZZZZZZ NEDDİN SEN REYİZZZZZZZZZ?!?!?! çok kral bi sondu ya. ama seppiusa üzüldüm çok kral oyuncuydu eleman. mimikler falan tam yerindeydi.

özet:
MÜ-KEM-MEL bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bölümdü baya.

Gannicus her türlü gelir geri.

Gannicus ile Spartacus'un fightta iyiydi.

Ashur ile Glaber yardırdılar bu bölüm.

O Egyptian baya final boss olma potansiyelinde ölürken yanında main castten birini fln götürür belkin.

Birde Ashur'un o sonda aldığı bileklikten bi bokluk çıkacağı çok belliydi ya. Seppia görücek bu niye bunda diyecek anliyacak fln..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...