mawiman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hydran serverında ogame oynayan varmı ... Paticik diye bir ittifak açalık ogame oynamaya devam edelim varsa ogame oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 zehir abi zehir bulaşma tekrar... geçenlerde birisi açmıştı gene topik ya, görür gelir bugün yarın:) xpert eleven öneririm ben size:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oynayın la bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oynuyacak herkezi beklerim ... oyundaki nick de mawiman koordinatlarım [1:468:8] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hydranın özelliği ne ? Teee yıllar önce oynamıştım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben oynuyodum tatil moduna aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aynen hala tutuluyormuş Ogame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hala popüler mi bu oyun ya. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Browser oyunlarının UO su sonuçta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 valla hayla güzel bir oyun ve daya özellik var ... uyumadığınız sürece güç hep sizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 electradayım bende. edit: orgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Absolut said: Bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadas gecenin bi koru uyanıp eyvah saldiriyorlarrr diye manyak gibi bagiriyordu bi tokat hayladim da sakinlesmisti bu da boyle bir anımdır a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lisedeydim, günlerce dışarı çıkmayıp şununla uğraşmıştım. kendimi adam ettim, doğum günüm gelmişti, arkadaşlarla toplaştık, içtik falan. eve bi geldim hayvan gibi saldırılar yemişim. darmaduman etti adam beni. bu da benim böyle bi anım. ogame oynayacaksanız mawiman gerekeni söylemiş. uyumayacaksınız + dışarı da çıkmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ya da tavla oynarken zırt pırt cep telefonunuza bakıp zar atarken lag yapıcaksınız. yapan arkadaşım var yapmayın hiç hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 arkadaşlar dün istanbuldayım filolarımı geliş saatime göre ayarlamıştım fakat bursa içindeki ulaşımı hesaplamakta geçkaldım 2 saat kadar bunun sonunca benim eve varmama 15 dk kala biri saldırmış ve bütün filolarımı patlatmış fakat gene ay yok gene ay yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 İlk gözağrımızda web based.. ama çok kasıyor filo derdiyle 24 saat pc başına koşmak.. köy oyunları daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 loop said: İlk gözağrımızda web based.. ama çok kasıyor filo derdiyle 24 saat pc başına koşmak.. köy oyunları daha iyi.. kademe kademe kademe (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 PhysX said: ya da tavla oynarken zırt pırt cep telefonunuza bakıp zar atarken lag yapıcaksınız. yapan arkadaşım var yapmayın hiç hoş olmuyor. Call of Duty oynarken mesaj atıcam diye slackliyolar bide o çok sinir bozucu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yıl 2011 hala ogame diyecektim ama aptal olmadıgı bir era'nın olmadıgını hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aptal olmak senin gibi çakma hipster olmaktan iyidir era yerine çağ kelimesini kullanabilirsin bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Absolut said: Bulaşmayın. sınav kaçırdığımı bilirim bu oyun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 goldbären said: aptal olmak senin gibi çakma hipster olmaktan iyidir era yerine çağ kelimesini kullanabilirsin bir de. insta kill ahahahahahahahahhahahHAHAHHAHAahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 goldbären said: aptal olmak senin gibi çakma hipster olmaktan iyidir era yerine çağ kelimesini kullanabilirsin bir de. OOOOOOOOOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar