Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Selamlar. Şimdi konserler 18 yaş sınırı getiriyor hani. Ben şimdi 1987 eylül de doğdum. Bu ay doğum günüm olduktan sonra 18 olmuş sayılır mıyım? a)Evet b)Hayır 2005 e girmek lazım c)Hayır seneyeki dopğum gününde 18 yaşında olmuş olacaksın Hangisi??[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 muzıkle alakası pek yok kendı kısısel sorunun gıbı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya her şekilde girersin gibime gelio gösterirsin kimliği aha böle böle ben 18im artık dersin alırlar[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayir gelecek seneki dogum gununde 18 olmus olacaksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayır. 86 lıyım daha doğum günüm glemedi senin gibi. hı ama konserde fln sorun olmayabilir 2005 ten itibaren.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayır alakası yok günü geçtiği anda girebiliyorsun , 18 sayılıyorsun yani. denedim , ordan biliyorum ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bitirdiğin yaş hesap alınır. yani sen 17 sin soranlara "18imden gün alıyorum" de "hala bitmedi al al bitmiyor para kalmadı valla ya" espirisinide yapki dayak ye =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ama tabi çoğu yerde sallamazlar bunu... fekat oy veremessin evlenemessin bişii yapamassın =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 cogu yere girersin ama polis falan alirsa 18- sayar seni. haliyle barlara almayabilirler. konserlere falan alirlar, ama adama ben 18im alacaksin triplerine girersen ya da iste illaki kil davranirsan almaz oole dalga gecer millet senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 boşver sen önemli olan kendini kaç yaşında hissetiğindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çoğu yerde sallarlar, barlarda konser girişlerinde bakarlar. yaşça büyük tanıdıklarınla git bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Özür dilerim diğer mesajları okumadım direk soruna cevap veriyorum: 87'nin Eylül'ünde doğdu isen 2004 Eylül'ünde 17 yaşına gireceksin ve 18'inden gün alıcaksın. 2005 Eylül'de 18'ine gireceksin 19'undan gün alıcaksın. Yani sen daha 16 yaşındasın[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 barlara ve ortamlara akmana 365 gün daha kaldi ya sabir ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 C şıkkı tabii ki.. (amma ciddi adamım)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Caranlothwen, 04 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: c)Hayır seneyeki dopğum gününde 18 yaşında olmuş olacaksın neden mi bende 87 kasım doğumluyum.. ulan 87 nin kasım'ında doğmuşum doğmaz olaymışım.. 88 li gibi bişey oluyor mantıken.. eylül ekim kasım araklık bütün aylar böle zarttiri zurttiri :) teknik olarak baktığında ocak la eylül ayında doğanlar bir olmuyor.. mesela 87 nin ocağında olsaydım. bu sene ehliyet alma imkanım olabilirdi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Demon_of_Hell, 04 Eylül 2004 03:15 tarihinde demiş ki: boşver sen önemli olan kendini kaç yaşında hissetiğindir. muahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eh 18 değilim ama ısrar edersem kabul ettirecek bir durumdayım yani... Sorun kalmadı o zaman :) Hem ben 18 imde hissediyorum bir kere :)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2005 e girmen gerek die biliorm ayrıca kimse takmıyor 18 yas sınırını falan[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 18 yaşını doldurmak gerekiyor bu da seneye yani 2005 eylüle doluyor demektir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 al işte cahil adam onların yapıcağı etkiyi bilmiosun sen sonra sapık olup çıkıyorsun 18 ini geçince izle...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bence de ben 16 yasındayken fln da gırıodum butun fılım lere (prono degıl su yok cok dowuslu kanlı korku fln) ama baktın cok ısrar edıo ne bılıyım para wer bak bası alıo ama caktırma baskası gorurse dırek dayak yersın para alan adamda hem paranı alır hem de paramı werıon der (ben de kasım dogumluyum ne war kasımda dogmanı hem yay burcu oluon en akıllı burc ))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben 87 ocak dogumluyum 5 ay sonra 18 olacam yane resmi olarak snn de beklemen lazım geelcek seneye kadar yok öle yağma :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 seneye 18 olucan ama ben 15 yasından beri buradaki 18 yasından küçükler giremez adı altındaki rock barlara filn giriom o sadece gerektiginden yazılıo Hani sigarada sigara saglıga zararlıdır misali gibi bişi ha tabi nereye giricegine baglı normal kafeeyse sorun yok ama maksim filn diosan yanarsızn ama izmirliysen giremicegin yer yok[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 87 yaşında olan 17 yaşında olur mantık var ya nası 18 oluyorsun??? 2005 gelsin ozaman 19 mu olcan? bizim insanlarımız yılda 2 kere yaş büyütüyorlar şimdi adam diyelim 87 li 2004 teyiz adam direk kendini 17 sanıyor ve doğum günüyle 18 yapıo bu nasıl bi zihniyettir anlamadım gitti yahu[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 a a nası kimse takmıo 18 yaşı ya.. tanıdık bi yerse ya da arkadaşlarının tanıdıı her yere girersin de öle ilk kez gittiin yerlerde resmen almıolar. ayrıca seneye 18 olcan ve sırf bara girmek için (ya da konser neyse..) 18 olmak saçma.. 18 oldum da ne oldu.. sadece kimlikle dolaşıorum hayat aynı hayat.. monoton[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar