Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaş Konusu...

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Şimdi konserler 18 yaş sınırı getiriyor hani. Ben şimdi 1987 eylül de doğdum. Bu ay doğum günüm olduktan sonra 18 olmuş sayılır mıyım?
a)Evet
b)Hayır 2005 e girmek lazım
c)Hayır seneyeki dopğum gününde 18 yaşında olmuş olacaksın

Hangisi??[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Sosyal ağlarda paylaş

ya her şekilde girersin gibime gelio gösterirsin kimliği aha böle böle ben 18im artık dersin alırlar[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Özür dilerim diğer mesajları okumadım direk soruna cevap veriyorum:

87'nin Eylül'ünde doğdu isen 2004 Eylül'ünde 17 yaşına gireceksin ve 18'inden gün alıcaksın. 2005 Eylül'de 18'ine gireceksin 19'undan gün alıcaksın.
Yani sen daha 16 yaşındasın[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caranlothwen, 04 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:

c)Hayır seneyeki dopğum gününde 18 yaşında olmuş olacaksın

neden mi bende 87 kasım doğumluyum..
ulan 87 nin kasım'ında doğmuşum doğmaz olaymışım.. 88 li gibi bişey oluyor mantıken.. eylül ekim kasım araklık bütün aylar böle zarttiri zurttiri :) teknik olarak baktığında ocak la eylül ayında doğanlar bir olmuyor..
mesela 87 nin ocağında olsaydım. bu sene ehliyet alma imkanım olabilirdi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

bence de ben 16 yasındayken fln da gırıodum butun fılım lere (prono degıl su yok cok dowuslu kanlı korku fln)
ama baktın cok ısrar edıo ne bılıyım para wer bak bası alıo ama caktırma baskası gorurse dırek dayak yersın para alan adamda hem paranı alır hem de paramı werıon der
(ben de kasım dogumluyum ne war kasımda dogmanı hem yay burcu oluon en akıllı burc ))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

ben 87 ocak dogumluyum 5 ay sonra 18 olacam yane resmi olarak snn de beklemen lazım geelcek seneye kadar yok öle yağma :)[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

seneye 18 olucan ama ben 15 yasından beri buradaki 18 yasından küçükler giremez adı altındaki rock barlara filn giriom o sadece gerektiginden yazılıo Hani sigarada sigara saglıga zararlıdır misali gibi bişi ha tabi nereye giricegine baglı normal kafeeyse sorun yok ama maksim filn diosan yanarsızn ama izmirliysen giremicegin yer yok[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

87 yaşında olan 17 yaşında olur mantık var ya nası 18 oluyorsun??? 2005 gelsin ozaman 19 mu olcan?

bizim insanlarımız yılda 2 kere yaş büyütüyorlar

şimdi adam diyelim 87 li 2004 teyiz adam direk kendini 17 sanıyor ve doğum günüyle 18 yapıo bu nasıl bi zihniyettir anlamadım gitti yahu[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

a a nası kimse takmıo 18 yaşı ya..
tanıdık bi yerse ya da arkadaşlarının tanıdıı her yere girersin de öle ilk kez gittiin yerlerde resmen almıolar.
ayrıca seneye 18 olcan ve sırf bara girmek için (ya da konser neyse..) 18 olmak saçma..
18 oldum da ne oldu.. sadece kimlikle dolaşıorum hayat aynı hayat.. monoton[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...