senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 isin teknik detayini bilmiyorum, privacy ihlali yapmismidir yapmamismidir da security update yapmasini niye istemiyorsun makinenin onu anlayamadim. yapsin arkada iste, buglari fixliyorlar neguzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 di said: Olay ilgili firmanin kullandiginiz isletim sistemi ustunde haddinden fazla bir yetkisinin olmasi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ha orayi gormemistim de bana olsa dert etmezdim ben, yapsin arka planda ne yapcaksa, penthin dedigi gibi belki de cok onemli bi fixtir update yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gelen yama çok önemli olabilir ama sistemin çalışma şeklini değiştirebilir bişey olabilir. en azından bu sebeple illa update servisi kapalıyken bile bişey olacaksa uyarısı gelir sistem yöneticisi görür bunu. cort diye yüklemez. ki zaten oksimoron bi durum, eğer öyle çalışsaydı update servisini kapatmak gibi bi yola gitmezdi sistem yöneticisi, güvenlik updatelerinin uyarılarını görürdü, isterse indirirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 server, sistem yoneticisi ve microsoft ayni cumlede kullanilmamali bence. Anladigim kadariyla gerceklesen Windows 7 spesifik bir durum ve Windows 7 de end-userlara yonelik bir OS oldugundan dolayi, bu tur bir "secim hakki ozgurlugu"nun kullanicilara verilmesi dusunulmemis. Bu muhtemelen uzun bir brainstorming ve analiz sonrasi alinmis bir karardir. Power/Moron user az cok belli. Power userlar da kurunun yaninda yas diye yanmis iste. Ha hakli mi Microsoft ? Degil. Netekim "ozgurluk" ve "microsoft" un ayni cumlede senelerdir kullanilmadigini bilerek, bir power user'in "microsoft benim ozgur davranmami engelliyor." cumlesi kurmak da abes bence. Zira Microsoft zaten bu konuda oldukca sabikali bir sirket ve cok da unexpected bir durum degil yani adamlarin yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 cehenneme gidiceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Di senin anlattığında birşey mi be ? Geçen başıma geleni anlatıyorum : Tatildeyim , internet yok , laptopu da oyun , müzik falan için götürmüşüm. Win sağ alttan darlıyor devamlı, update var indirmek ister misin diye ? ( Haber ver ama sakın indirme ve install etme modunda kullanırım ben hep ) Ben de devamlı Hayır diyip kapatıyorum alerti , bi gün , yap ulan hadi bakalım dedim , nasılsa internet yok diye . Downloading yazdı (0-100 arası saydı) Installing dedi , ve kurdu :) Edit: Hem korsan kullanıyorsun , hem ağlıyorsun ehi ehi diyenler olursa diye ; 4 yıldır sadece orj Microsoft ürünleri kullanıyorum (Bkz : Windows bile demedim , Microsoft ürünleri , genel olarak ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Üşenmedim license terms'te arama yaptım buna ulaştım. Microsoft Windows 7 Licence Terms Madde 5'in b fıkrası. Licence Terms Yazılım zaman zaman, yazılımla ilgili bir doğrulama denetimi gerçekleştirecektir. Bu denetim, yazılım veya Microsoft tarafından başlatılabilir. Yazılım, etkinleştirme işlevini ve doğrulama denetimlerini etkinleştirmek için, zaman zaman yazılımın doğrulama, lisanslama veya etkinleştirme işlevlerine ilişkin güncelleştirmeler veya ek karşıdan yüklemeler gerektirebilir. Güncelleştirmeler veya karşıdan yüklemeler, yazılımın gerektiği gibi çalışması açısından gereklidir ve size başka bildirimde bulunulmadan karşıdan yüklenip kurulabilir. Doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra, yazılım, yazılım, bilgisayar ve doğrulama deneti sonuçları hakkında Microsoft'a bilgi gönderebilir. Bu bilgiler, örneğin yazılımın sürümü ve ürün anahtarı, yazılımın doğrulama, lisanslama veya etkinleştirme özelliklerinde yapılmış herhangi bir izinsiz değişiklik, bulunan ilgili herhangi bir kötü amaçlı veya izinsiz yazılım ve bilgisayarın Internet protokolü adresini içerebilir. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. Yazılımı kullanmakla bu bilgilerin iletilmesine onay vermiş olursunuz. Doğrulama ve doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra ne gönderildiği hakkında daha fazla bilgi için bkz. go.microsoft.com/fwlink/?Linkid=104611. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 import said: Di senin anlattığında birşey mi be ? Geçen başıma geleni anlatıyorum : Tatildeyim , internet yok , laptopu da oyun , müzik falan için götürmüşüm. Win sağ alttan darlıyor devamlı, update var indirmek ister misin diye ? ( Haber ver ama sakın indirme ve install etme modunda kullanırım ben hep ) Ben de devamlı Hayır diyip kapatıyorum alerti , bi gün , yap ulan hadi bakalım dedim , nasılsa internet yok diye . Downloading yazdı (0-100 arası saydı) Installing dedi , ve kurdu :) Edit: Hem korsan kullanıyorsun , hem ağlıyorsun ehi ehi diyenler olursa diye ; 4 yıldır sadece orj Microsoft ürünleri kullanıyorum (Bkz : Windows bile demedim , Microsoft ürünleri , genel olarak ) ) 4 yıldır microsoft kullanmışsın ama wireless buldu mu bağlansını kapatmayı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 forgiver said: import said: Di senin anlattığında birşey mi be ? Geçen başıma geleni anlatıyorum : Tatildeyim , internet yok , laptopu da oyun , müzik falan için götürmüşüm. Win sağ alttan darlıyor devamlı, update var indirmek ister misin diye ? ( Haber ver ama sakın indirme ve install etme modunda kullanırım ben hep ) Ben de devamlı Hayır diyip kapatıyorum alerti , bi gün , yap ulan hadi bakalım dedim , nasılsa internet yok diye . Downloading yazdı (0-100 arası saydı) Installing dedi , ve kurdu :) Edit: Hem korsan kullanıyorsun , hem ağlıyorsun ehi ehi diyenler olursa diye ; 4 yıldır sadece orj Microsoft ürünleri kullanıyorum (Bkz : Windows bile demedim , Microsoft ürünleri , genel olarak ) ) 4 yıldır microsoft kullanmışsın ama wireless buldu mu bağlansını kapatmayı unutmuşsun Oooh you are damn genius ! Ne wireless ı ? Kim sana wireless var dedi , aynı yerdeydik de gördün mü ? Belarus'ta tatildeydim , yok wireless mireless , olsa bir ay boyunca girerdik heralde. Kendi rüya aleminde yaşıyorsun , kesin wireless vardır diyorsun , var mıydı diye sormadan artislik yapıyorsun. Ne garip adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 internet olmadan nasıl internete baglanacak abi o zaman? microsoft sırf update yaptırabilmek için dünya çapında internet hizmeti mi veriyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 internetin olduğu bi dönemde kenara köşeye depolamıştır o, gün olur devran döner kafasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Güncelleştirmeyi çekmiştir. Sadece yüklemek için sorar. Bazen "güncelleştirmeyi indir" bazen "güncelleştirmeyi yükle" der, farklı durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yok adam normal 0 dan 100e indirdi diyor da ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Oraya license terms koyduk bi okuyun yaw. "Yazılım zaman zaman, yazılımla ilgili bir doğrulama denetimi gerçekleştirecektir. Bu denetim, yazılım veya Microsoft tarafından başlatılabilir. Yazılım, etkinleştirme işlevini ve doğrulama... vs.vs." demiş adamlar. Zaten windows'u kurarken kabul ediyorsun bu anlaşmayı ve buna göre doğrulama yazılımı kafasına göre çalışıp gerekli gördüğü update'i yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Cik. Yine olmadi. Denetim ile kafama gore dosya indirdim kurdum ayni sey degil bana gore. Bu mantikla orjinal urun icin boyle bir update hic yapilmamali mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bkz: closing windows update services. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 internetin fisini cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 reyou said: bkz: closing windows update services. Ahaha. Adam hala bkz bilmemne falan diyor. Okey abi takilin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: internetin fisini cek. modeminkini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bilgisayarınkini çek sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 şalteri kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yok modemi çekince network'e yazık oluyo da, başka bi yolu mu var dedim. şalter iyi mantıkmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 binayi yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar