wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fede said: ankarada paran olacak abi Eğlenmeyi bilen 2-3 arkadaş yeter yea zate gidilicek mekan sayısı çok yok. Seymenlere git otur yeşillikte aç içeceğini takıl fsad. Kışın evde kal çok souk =P edik:Misal ben bilmiyorum heç eğlenmeyi ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: http://forum.paticik.com/read.php?29,5322910 o işi yapcak fizik yok bende :D o derece :p fede said: ankarada paran olacak abi var np... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Oce4n mesela benim çok yakın arkadaşım olacakmış fede afgahdkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kızılaydaki ortamlardan uzak dur ayak takımı dolu genelde.takılmak için alışveriş merkezleri tunalı-bahçeli gibi yerlere git.bide en önemlisi paran olcak ankarada yoksa kitlenip kalırsın herşey kısıtlı olur parasız kalırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 izlemeye gelirsin sen de maclari napalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paran olacak demek yanlış bence. Arkadaş çevresi edin bir an önce. Çalışan bir insanın dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılcağı gün 2 dir abi. Her dışarı çıktığında da felekten gece çalayım aman bu gece vur patlasın çal oynasın diyeceğini de sanmıyorum. Uzun lafın kısası arkadaşsız çekilmesi zor yer Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 lise, üni arkadaşlarım var o da np :P zaten gece hayatı olan insanlardan da değilim para o kadar lazım da deil bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Atakulenin Karşisinda The Pub diye bir mekan var,2 sene oncesine kadar sık sık takılırdık, ,canli müzik oluyor genelde ,ortamıda güzeldir,icecek vs de gayet hesaplıdır,damsiz girilmiyor yalnız :) Üst katta dart oynanıyor ayrica terası da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 the pub iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vay ocean hoşgeldin ankara'ya:P, söylenecek şeyler zaten söylenmiş, ekleme yapmak gerekirse; çok fazla yılımı kızılayda geçirdiğim için midir bilmiyorum(ortaokuldan beri dersane falan olayları 8 yıl falan işte), kızılay beni bayıyor, kalabalık oluyor genelde, bi de arabayla gidilcek yer değil kızılay.. o açıdan sıkıntı. mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum kızılaydan ama merkez olunca, arkadaşlarla buluşulcaksa falan elin mahkum gidiyosun eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Anıtkabire git denmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ankarada hiç birşey yok. otur evinde güzel güzel yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Jaxx said: Anıtkabire git denmemiş sdf ankaraya gelişimin 2. gününde gittiğim yer orası :D gezdik gördük yeterli :D şansımıza anlatıcılardan birisi geldi bide ne güzel her bişiysini anlattı anıtkabirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 icki var mi ocean martta bi raki balik yapma procesi var aklimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 atatürk orman çiftliğine gidip AOÇ dondurması ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Xaenin said: Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ankara'da en guzel etkinlik wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pascalnouman said: icki var mi ocean martta bi raki balik yapma procesi var aklimda malesef :D yeşilaycılardanım ben :P aquila said: gecmis olsun kardes. dostlar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Xaenin said: Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin. Alkol kullanmıyor, yapabilecek bişey kalmadı zaten olsada :D Şaka bir yanada sigarada falanda yoksa helal olsun. O değil sen niye Hon'a girmiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 avm takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 A City'de olacam 1 saate PC parçaları alacam istiyorsan gel ordan bişeyler yiyecem uğramışken. Gelmişken PC'lere falanda bakarsın notebook falan. Gerçi çalışıyorsundur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 2 kere gittim hayatımda, Newcastle mı ne bi pub vardı orası güzeldi o kalmış aklımda bi tek, bi de aynı yol üzerinde 4-5 AVM olan bi yer. Çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aralarında 50 metre olmayan 2 avm bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar