wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fede said: ankarada paran olacak abi Eğlenmeyi bilen 2-3 arkadaş yeter yea zate gidilicek mekan sayısı çok yok. Seymenlere git otur yeşillikte aç içeceğini takıl fsad. Kışın evde kal çok souk =P edik:Misal ben bilmiyorum heç eğlenmeyi ^_^'
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: http://forum.paticik.com/read.php?29,5322910 o işi yapcak fizik yok bende :D o derece :p fede said: ankarada paran olacak abi var np...
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Oce4n mesela benim çok yakın arkadaşım olacakmış fede afgahdkfs
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kızılaydaki ortamlardan uzak dur ayak takımı dolu genelde.takılmak için alışveriş merkezleri tunalı-bahçeli gibi yerlere git.bide en önemlisi paran olcak ankarada yoksa kitlenip kalırsın herşey kısıtlı olur parasız kalırsan
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 izlemeye gelirsin sen de maclari napalim :)
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paran olacak demek yanlış bence. Arkadaş çevresi edin bir an önce. Çalışan bir insanın dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılcağı gün 2 dir abi. Her dışarı çıktığında da felekten gece çalayım aman bu gece vur patlasın çal oynasın diyeceğini de sanmıyorum. Uzun lafın kısası arkadaşsız çekilmesi zor yer Ankara
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 lise, üni arkadaşlarım var o da np :P zaten gece hayatı olan insanlardan da değilim para o kadar lazım da deil bana :D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Atakulenin Karşisinda The Pub diye bir mekan var,2 sene oncesine kadar sık sık takılırdık, ,canli müzik oluyor genelde ,ortamıda güzeldir,icecek vs de gayet hesaplıdır,damsiz girilmiyor yalnız :) Üst katta dart oynanıyor ayrica terası da var.
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vay ocean hoşgeldin ankara'ya:P, söylenecek şeyler zaten söylenmiş, ekleme yapmak gerekirse; çok fazla yılımı kızılayda geçirdiğim için midir bilmiyorum(ortaokuldan beri dersane falan olayları 8 yıl falan işte), kızılay beni bayıyor, kalabalık oluyor genelde, bi de arabayla gidilcek yer değil kızılay.. o açıdan sıkıntı. mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum kızılaydan ama merkez olunca, arkadaşlarla buluşulcaksa falan elin mahkum gidiyosun eheh..
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ankarada hiç birşey yok. otur evinde güzel güzel yea.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Jaxx said: Anıtkabire git denmemiş sdf ankaraya gelişimin 2. gününde gittiğim yer orası :D gezdik gördük yeterli :D şansımıza anlatıcılardan birisi geldi bide ne güzel her bişiysini anlattı anıtkabirin :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 icki var mi ocean martta bi raki balik yapma procesi var aklimda
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 atatürk orman çiftliğine gidip AOÇ dondurması ye
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Xaenin said: Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pascalnouman said: icki var mi ocean martta bi raki balik yapma procesi var aklimda malesef :D yeşilaycılardanım ben :P aquila said: gecmis olsun kardes. dostlar sağolsun.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Xaenin said: Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin. Alkol kullanmıyor, yapabilecek bişey kalmadı zaten olsada :D Şaka bir yanada sigarada falanda yoksa helal olsun. O değil sen niye Hon'a girmiyorsun :D
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 A City'de olacam 1 saate PC parçaları alacam istiyorsan gel ordan bişeyler yiyecem uğramışken. Gelmişken PC'lere falanda bakarsın notebook falan. Gerçi çalışıyorsundur şimdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 2 kere gittim hayatımda, Newcastle mı ne bi pub vardı orası güzeldi o kalmış aklımda bi tek, bi de aynı yol üzerinde 4-5 AVM olan bi yer. Çok saçma
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aralarında 50 metre olmayan 2 avm bile var
Öne çıkan mesajlar