Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya taşındım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

ankarada paran olacak abi

Eğlenmeyi bilen 2-3 arkadaş yeter yea zate gidilicek mekan sayısı çok yok. Seymenlere git otur yeşillikte aç içeceğini takıl fsad. Kışın evde kal çok souk =P

edik:Misal ben bilmiyorum heç eğlenmeyi ^_^'
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

http://forum.paticik.com/read.php?29,5322910

o işi yapcak fizik yok bende :D o derece :p

fede said:

ankarada paran olacak abi

var np...
Mesaj tarihi:
kızılaydaki ortamlardan uzak dur ayak takımı dolu genelde.takılmak için alışveriş merkezleri tunalı-bahçeli gibi yerlere git.bide en önemlisi paran olcak ankarada yoksa kitlenip kalırsın herşey kısıtlı olur parasız kalırsan
Mesaj tarihi:
Paran olacak demek yanlış bence. Arkadaş çevresi edin bir an önce. Çalışan bir insanın dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılcağı gün 2 dir abi. Her dışarı çıktığında da felekten gece çalayım aman bu gece vur patlasın çal oynasın diyeceğini de sanmıyorum. Uzun lafın kısası arkadaşsız çekilmesi zor yer Ankara
Mesaj tarihi:
Atakulenin Karşisinda The Pub diye bir mekan var,2 sene oncesine kadar sık sık takılırdık, ,canli müzik oluyor genelde ,ortamıda güzeldir,icecek vs de gayet hesaplıdır,damsiz girilmiyor yalnız :)

Üst katta dart oynanıyor ayrica terası da var.
Mesaj tarihi:
vay ocean hoşgeldin ankara'ya:P, söylenecek şeyler zaten söylenmiş, ekleme yapmak gerekirse; çok fazla yılımı kızılayda geçirdiğim için midir bilmiyorum(ortaokuldan beri dersane falan olayları 8 yıl falan işte),
kızılay beni bayıyor, kalabalık oluyor genelde, bi de arabayla gidilcek yer değil kızılay.. o açıdan sıkıntı. mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum kızılaydan ama merkez olunca, arkadaşlarla buluşulcaksa falan elin mahkum gidiyosun eheh..
Mesaj tarihi:
Jaxx said:

Anıtkabire git denmemiş sdf

ankaraya gelişimin 2. gününde gittiğim yer orası :D gezdik gördük yeterli :D şansımıza anlatıcılardan birisi geldi bide ne güzel her bişiysini anlattı anıtkabirin :D
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

icki var mi ocean martta bi raki balik yapma procesi var aklimda

malesef :D yeşilaycılardanım ben :P
aquila said:

gecmis olsun kardes.

dostlar sağolsun.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Yapılabilecekleri okurken baydım, rabbim sabır eylesin.

Alkol kullanmıyor, yapabilecek bişey kalmadı zaten olsada :D Şaka bir yanada sigarada falanda yoksa helal olsun. O değil sen niye Hon'a girmiyorsun :D
Mesaj tarihi:
A City'de olacam 1 saate PC parçaları alacam istiyorsan gel ordan bişeyler yiyecem uğramışken. Gelmişken PC'lere falanda bakarsın notebook falan. Gerçi çalışıyorsundur şimdi.
  • Yeni Oluştur...