SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Güncelleştirme geçmişine bak dicem de paket büyük, açılışta kapanışta elbet görürdün yüklendiğini falan. Alakasız topiğe atmışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mecidiyeköy-osmanbey civarlarına bak. hem ortam olarak, hem lojistik olarak, hem fiyat olarak fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 istanbul kullanım kılavuzu metrodaki yürüyen merdivenleri kullanırken yürümeyecekseniz sol tarafta durmayın köylüler bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaa said: said: İstanbul'a taşınıyorum galiba birisini sırtına vurdu beni.. taşıyor. tabeleya baktım yolda. İstanbul'a taşınıyorum galiba!! abi. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 maslak tarafını da düşünebilirsin bu basın sitsi mi ne birşey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 1. 4. levent mevkii gercekten pahalı bunu yerine Emniyetevleri. celiktepe. Gültepe dolaylarında cok daha uygun ve güzel dailerer bulabilirsin sahsen emniyetevlerinde kaldım 2 sene 3+1 150 m2 850 tl kiraydı. Suan Celiktepede kalıyorum tek basıma Metro + Otobüs felan baya rahat oluyor ulasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şişliden tutacaksın sen eminim. beşiktaşın üstü şişlinin altı. senin durumunda herkesin yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya şişlideki evler için çok eski ve o durumuna göre de pahalı diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ist.a taşındıktan 2 sene sonra hızlıca yaşlandığını göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mecidiyekoy vs fulya choose ur destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 tavsiyem kesinlikle sisli/mecidiyekoy taraflarindan uzak dur. ise metroyla gidip gelirsin ama karayoluyla herhangi bir yere cikmak istedigin an burnundan gelir. resmen 7/24 trafigi var oranin. bende levent'te calisiyorum, istinyede oturuyorum. her gun arabayla gidip geliyorum 15-20 dakika suruyo sabahlari. gultepe/celiktepe tarafindan yerlere gezip gorup bak, etraf icine sinerse yerles. onun disinda en mantiklisi maslak veya 4. levent etrafinda bir yer bulman bence. edit: bu arada metro artik maslaktan oteye kadar bile gidiyo. yani 4. levent metroda son durak diye dusunme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cihangir tarafları nası peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 moncici said: istanbul kullanım kılavuzu metrodaki yürüyen merdivenleri kullanırken yürümeyecekseniz sol tarafta durmayın köylüler bitti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 merak etme ankarada da metro var. :D ama seni görürsem sana inat solda duracam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kozalak said: cihangir tarafları nası peki? pahalı gereksiz. şöyle özetlemek gerekirse, kendini farklı zanneden ne kadar sanatçı / ünlü varsa orada oturuyor. çok eski bir 60 m2 eve 1.500tl kira veriyor insanlar. mallar çünkü. otopark sorunu bela, otobüs geçmez bişi olmaz. geçer tabiki de, geçmiyor san onu. cuma cumartesi pazar evinden çıkamazsın her taraf kilit. boşver. hiç gerek yok. öyle bi özelliği de yok zaten sadece entel kesim orada oturuyor diye marka oldu. ha inanılmaz manzarası var ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ipini koparan İstanbul'a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 babanın malı mı hocu. cihangiri salladık o zaman. istanbulda metro kaça kadar çalışıyo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İzmir'li olarak levent'de maya sitesinin yanında 3+1 de 1600 e oturan 2 arkadaşım var, bul birini oralarda çık derim çok güzel çünkü. Bir de kanyonun üst tarafında prof. sitesi mi ne bir halt var orada oturan arkadaşım var 1200 falan olması lazım. Ama metro bir 10 dk yürümeydi galiba oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi tek kalıcam ben. 3+1 demeyin sdf. 2+1 arıycam. ayrıca kimsenin bilgisi yok mu şu apart daireler hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kozalak said: babanın malı mı hocu. Babamın malı. Herkes gelsin 70 milyon dip dibe yaşayalım, kaynaşalım, sinerji yaratalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 topiğin huysuzu gelmiştir, bilgilerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kozalak said: ya şişlideki evler için çok eski ve o durumuna göre de pahalı diyolar. şişlideki evler berbat ben de emniyetevlerde oturuyorum evler yeni ve güzel ama yer nezih değil tavsiyem levent akadlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 levent akadlar dediğin akat mahallesi mi oluyor. google maps ten bakıyorum da dediğiniz yerlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 canlandıralım konuyu... apart daire bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar