Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a taşınıyorum galiba

kozalak

Öne çıkan mesajlar

tavsiyem kesinlikle sisli/mecidiyekoy taraflarindan uzak dur. ise metroyla gidip gelirsin ama karayoluyla herhangi bir yere cikmak istedigin an burnundan gelir. resmen 7/24 trafigi var oranin. bende levent'te calisiyorum, istinyede oturuyorum. her gun arabayla gidip geliyorum 15-20 dakika suruyo sabahlari. gultepe/celiktepe tarafindan yerlere gezip gorup bak, etraf icine sinerse yerles. onun disinda en mantiklisi maslak veya 4. levent etrafinda bir yer bulman bence.

edit: bu arada metro artik maslaktan oteye kadar bile gidiyo. yani 4. levent metroda son durak diye dusunme.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

cihangir tarafları nası peki?

pahalı gereksiz. şöyle özetlemek gerekirse, kendini farklı zanneden ne kadar sanatçı / ünlü varsa orada oturuyor. çok eski bir 60 m2 eve 1.500tl kira veriyor insanlar. mallar çünkü. otopark sorunu bela, otobüs geçmez bişi olmaz. geçer tabiki de, geçmiyor san onu. cuma cumartesi pazar evinden çıkamazsın her taraf kilit. boşver. hiç gerek yok. öyle bi özelliği de yok zaten sadece entel kesim orada oturuyor diye marka oldu. ha inanılmaz manzarası var ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...